Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

bu raya yeni girmeye başlamıştım ama senin hamile olmana çok sevindim Rabbim herkese ve banada nasip etsin Allah kucagına almayı nasip etsin.

tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın :Saruboceq:a.s.

hale canım çok tbrikler allah analı babalı sağlıkloa sıhhatle büyütmek nasip etsin canım umarım meleğin bu sefer seni üzmeyecek teyze olduk kız darısı dileyen herkesin başına kızlar

Canım 32 lerde bişeydi prolaktin.Dostinexi 2 ay kullandım. Geçen ay ölçtüğümüzde 8 lere düşmüştü bu ay ise birlere düşmüş.Hafta da bi yarım içiyordum ben

Doremi canım çok ama çok sevindim.ınşallah bu kez sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Kendini iyi bak.Darısı başımıza.

Doremicim çooook sevindim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini aman nazar değmesin canım.Darısı bizlere inşallah bizlere dua etmeyi unutma canım.Tebrikler:teyteypuyorumnanaktan

Canım 32 lerde bişeydi prolaktin.Dostinexi 2 ay kullandım. Geçen ay ölçtüğümüzde 8 lere düşmüştü bu ay ise birlere düşmüş.Hafta da bi yarım içiyordum ben

Çok teşekkür ederim canım cevabın için :lepi:

Doremicim tebrik ediyorumm bende ,, dualarını eksik etme bizden arkandan gelicezz inşallahh kaydirigubbakcemile5

kızlar nerdesiniz ya kimse yok hadi haberleri bekliyoruz atık

Elifcim ben burdayım gerçekten kimseler yok.Ben şuan beklemedeyim 1 temmuz da regl olmam gerek inşallah olmam da yediğim iğne boşa gitmez çok çalıştık vallakaydirigubbakcemileyerimsenibenBakalım hayırlısı sonuç ne olursa olsun yılmadan yoluma devam edeceğim.Senden ne haber

Doremicim tebrik ediyorumm bende ,, dualarını eksik etme bizden arkandan gelicezz inşallahh kaydirigubbakcemile5

Doremicim çooook sevindim.ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini aman nazar değmesin canım.Darısı bizlere inşallah bizlere dua etmeyi unutma canım.Tebrikler:teyteypuyorumnanaktan

Doremi canım çok ama çok sevindim.ınşallah bu kez sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Kendini iyi bak.Darısı başımıza.

hale canım çok tbrikler allah analı babalı sağlıkloa sıhhatle büyütmek nasip etsin canım umarım meleğin bu sefer seni üzmeyecek teyze olduk kız darısı dileyen herkesin başına kızlar

tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın :Saruboceq:a.s.

bu raya yeni girmeye başlamıştım ama senin hamile olmana çok sevindim Rabbim herkese ve banada nasip etsin Allah kucagına almayı nasip etsin.

inanmıyorummmmmm çok sevindim doremi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu ay hiç umutlu değildin sen süpriz olmuş ne güzel kib:1hug:

cok tebrik ederim canım cok sevindim allah nazarlardan saklasın kırbirkere maşallah allah sağ salim sahlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah

hepinize ayrı ayrı çoookkk teşekkür ederim canlarım...
inanın ki sürpriz oldu bana..
doktoruma hani yumurtlama olmamıştı dediğimde bana vermiş olduğu cevap ''tahlil yanlıştır'' oldu.. ama iyiki de böyle olmuş.. çünkü hiç düşünmedim nasıl olsa olmayacak diye ve üstelik adet olduğumda tedaviye başlıyacağız diye adetim gecikti diyede sinir olmaya başlamıştım.. zaman kaybetmek istemiyordum çünkü.. hatta yumurtmama adet gecikmesinden midir diye kk' da konu bile açmıştım :)))))
Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki dualarımı kabul etti.. çok dua ettim (nasıl dua ettiğimi öğrenmek isteyen varsa özelden bana ulaşabilirler)
eşim nete girmeme kızıyor arkadaşlar.. özlellikle kk ya... burda herhangi bir şey okuyup etkileneceğimden korkuyor,, ki haklıda.. bende biraz uzak kalmaya çalışıcam, ama kesinlikle sizi bırakacağım anlamına gelmiyor bu.. sizler benim bu yolda kader arkadaşlarımsınız..
hepinizi çoookk seviyorum ve Allah sizlerede en tez zaman da göstersin inşşaallahhh.. :asigim:

PROLAKTİNCİLERİN UMUT LİSTESİ..........

1- Doremi: 7 haziran HAMİŞŞŞŞ
2- BEBEĞİMİZ: 25 haziran
3-elif2005: 28 haziran
4-nergis33: 1 Temmuz
5-ece_eskici: 6temmuz
6-zug: 1 temmuz

bu da kim ne kullandı listesi
pancuben: klomen
nergis33: klomen prenglyn
elif2005: hayıt suyu
bebeğimiz: dostinex+mesir macunu
nergis55: klomen
zug: klomen+overtille ampul

Kızlar doremi ara verdiğinden listeyi yenileyeyim dedim.Listeye dahil olmak isteyenler beklenen adet tarihlerini versinler ekleyeyim.Doremi geri döner dönmez görevi devrederiz ona:)

Doremi maşallah canım ya tebrik ederim seni
İnşallah sağlıkla gelir bebeğin hayırlısı olsun...a.s.

kızlar size birşeyler sormak istiyorum.. Bu ay bende çok farklı şeyler oldu reglim bittikden sonra aşırı sinirlilik ve birşeyler yeme isteği oluyor.. Şimdi reglime de birkaç gün kaldı acaba prolaktin hormonu yüksekliği bunlara sebep olabilirmi sizlerde de böyle oluyormu hiç:uhm:
Reglin 3. günü prolaktin hormonuma tekrar dan baktırıcam acaba başka bir günde yaptırsam olurmu yani illa 3. günümü yaptırmalıyım..
Bana yardımcı olusanız çok sevinirim sevgiler......a.s.

delikafadulden doremi çok sevindim canım opuyorumnanaktan

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :CüvCüv:

kızlar ya bişey sorcam
benim iki gün oldu ara ara göğüslerimin ucu sızlıyo ve sarpsarı oluyo dokunamıyorum ya çok hassaslaştı neden olabilir?
prolaktin mi yükseldi yine bilen var mı?

kızlar ya bişey sorcam
benim iki gün oldu ara ara göğüslerimin ucu sızlıyo ve sarpsarı oluyo dokunamıyorum ya çok hassaslaştı neden olabilir?
prolaktin mi yükseldi yine bilen var mı?

Belki olabilir, ölçtür istersen.. Benimde kaşınıyordu demekki prolaktin yüksekligi belirtisiymiş diye yorumluyorum kendi kendime.. Belirtilen kişiden kişiye değişiyor tabi.. Ama en dogrusu ölçtürmek..
Ölçtürmeden öncede dikkat edilmesi gerekenler varmış arkadaşlar, geçenlerde internette gezerken buldum.
Prolaktin, hiperprolaktinemi prolaktin hormonu yüksekliği, hipofiz adenomu, dostinex parlodel erkekte prolaktin bu siteden Prolaktin seviyesi ölçümü nasıl yapılmalıdır? kısmını okuyabilirsiniz. Çok hassas bir hormon oldugu için bunlara dikkat edip ölçtürmek daha mantıklı olacaktır.:smiley-cool:

kızlar prolaktın ilacı kullandıktan sonra adetleri düzensiz olan varmı

Canım bildiğim kadarıyla prolaktin yüksekliği adet düzensizliğine neden oluyor.İlaç kullanınca adetinin düzene girmesi lazım aslında.Sen doktoruna danış bir istersenCADIARZU

dr önermedi ilacı 33-37 arası gidip geliyor dr çok yüksek degil dedi vermedi klomen tek yazdı yumurta takibi yaptı çok iyi dedi 2 ay gebe kalamayınca ilaca kendim başladım bazı dr 25 geçince ilaç yazıyor bazısı yazmıyor birşey anlamadım kendim dr luk yapıyorum cevap yazdıgın için sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…