- 31 Mart 2009
- 281
- 0
kızlar ben hamileymişim
Allah en yakın zaman da sizlere de nasip etsin inşaallahh. inanın hiç beklemediğim bir anda çıktı geldi..
rabbim nasip edicek kızlar siz yeter ki rahat olun ve çok dua edin..
fakat 15 gün kadar kk ya girmeyi düşünmüyorum.. sizleri özlüycem inşaallah 15 gün sonra kalp atışlarımızla döneriz aranıza.. hepinizi çok seviyorum, sakın ama sakın stres yapmayın ve lütfen maaşallahınızı eksik etmeyin bize arkadaşlar.. :) daha kimsenin haberi yok.. nazar deyer diye korkuyoruz..çevremizde kimseye söylemedik.. biliyosunuz ilkinde tatsız bir olay yaşamıştık ama hiç o günleri düşünmek istemiyorum, kendimi dinlemiyorum, rahat bırakıyorum... ve inanın hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım.. belirtilere kapılmayın.. 15 gün sonra (dayanabilirsem) güzel haberlerle aranızda olucaz inşaallahhhhh... :Saruboceq:
Nergis55 değerlerin neydide 1.8e düştü bide ne kadar süre hangi dozda kullanmıştın yazabilirmisin ?.. Bende kendiligimden başladımda kullanmaya o yüzden merak ediyorum, gerçi vücuttan vücuda degişir tabi, iki hafta kullanıp dostinexi bende ölçtürecegim prolaktin seviyemi..o yüzden karşılaştırayım istedimdi...
Doremicim çooook sevindim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini aman nazar değmesin canım.Darısı bizlere inşallah bizlere dua etmeyi unutma canım.Tebrikler:teyteykızlar ben hamileymişim
Allah en yakın zaman da sizlere de nasip etsin inşaallahh. inanın hiç beklemediğim bir anda çıktı geldi..
rabbim nasip edicek kızlar siz yeter ki rahat olun ve çok dua edin..
fakat 15 gün kadar kk ya girmeyi düşünmüyorum.. sizleri özlüycem inşaallah 15 gün sonra kalp atışlarımızla döneriz aranıza.. hepinizi çok seviyorum, sakın ama sakın stres yapmayın ve lütfen maaşallahınızı eksik etmeyin bize arkadaşlar.. :) daha kimsenin haberi yok.. nazar deyer diye korkuyoruz..çevremizde kimseye söylemedik.. biliyosunuz ilkinde tatsız bir olay yaşamıştık ama hiç o günleri düşünmek istemiyorum, kendimi dinlemiyorum, rahat bırakıyorum... ve inanın hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım.. belirtilere kapılmayın.. 15 gün sonra (dayanabilirsem) güzel haberlerle aranızda olucaz inşaallahhhhh... :Saruboceq:
Canım 32 lerde bişeydi prolaktin.Dostinexi 2 ay kullandım. Geçen ay ölçtüğümüzde 8 lere düşmüştü bu ay ise birlere düşmüş.Hafta da bi yarım içiyordum ben
kızlar nerdesiniz ya kimse yok hadi haberleri bekliyoruz atık
Doremicim tebrik ediyorumm bende ,, dualarını eksik etme bizden arkandan gelicezz inşallahh kaydirigubbakcemile5
Doremicim çooook sevindim.ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini aman nazar değmesin canım.Darısı bizlere inşallah bizlere dua etmeyi unutma canım.Tebrikler:teyteypuyorumnanaktan
Doremi canım çok ama çok sevindim.ınşallah bu kez sağlıcakla kucaklarsın bebişini.Kendini iyi bak.Darısı başımıza.
hale canım çok tbrikler allah analı babalı sağlıkloa sıhhatle büyütmek nasip etsin canım umarım meleğin bu sefer seni üzmeyecek teyze olduk kız darısı dileyen herkesin başına kızlar
tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın :Saruboceq:a.s.
bu raya yeni girmeye başlamıştım ama senin hamile olmana çok sevindim Rabbim herkese ve banada nasip etsin Allah kucagına almayı nasip etsin.
canım ya çoooooook güzel bir haber bu ya allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.maşallah maşallah maşallah ...diyelim allah bizlerede tez zamanda nasip eder inşallah .
inanmıyorummmmmm çok sevindim doremi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu ay hiç umutlu değildin sen süpriz olmuş ne güzel kib:1hug:
cok tebrik ederim canım cok sevindim allah nazarlardan saklasın kırbirkere maşallah allah sağ salim sahlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah
PROLAKTİNCİLERİN UMUT LİSTESİ..........
1- Doremi: 7 haziran HAMİŞŞŞŞ
2- BEBEĞİMİZ: 25 haziran
3-elif2005: 28 haziran
4-nergis33: 1 Temmuz
5-ece_eskici: 6temmuz
6-zug: 1 temmuz
7-windy: 12 temmuz
bu da kim ne kullandı listesi
pancuben: klomen
nergis33: klomen prenglyn
elif2005: hayıt suyu
bebeğimiz: dostinex+mesir macunu
nergis55: klomen
zug: klomen+overtille ampul
windy: dostinex+ adaçayı (elma) yağı
Kendimi ekledim bende :teytey:
kızlar ya bişey sorcam
benim iki gün oldu ara ara göğüslerimin ucu sızlıyo ve sarpsarı oluyo dokunamıyorum ya çok hassaslaştı neden olabilir?
prolaktin mi yükseldi yine bilen var mı?
kızlar prolaktın ilacı kullandıktan sonra adetleri düzensiz olan varmı