Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlarrrr nasılsınız ben bi kaç gündür yoktum işlerim var su sıralar yoğunum anlıcanız her neyse dün doktora gittim ve bir sürü yumurta büyümeye başlamış doktor cok iyi dedi sagda 2 solda 5 tane 10mm 11mm yumurtalar var doktor süper dedi biz dedi bunu dedi igneli tedavilerde bile elde edemiyoruz dedi cok umutlu benden bu ay ama tabiki taktir allahın biz önlemimizi alıyoruz gerisi allaha kalmış birsey allah nasip edecek ben bu ay parlodel ve serophone diye bir yumurtlama ilacı kullanıyorum

canım çok sevindim senin adına umarım en kısa zamanda bize mutlu haberi verirsin canım ya hadi bakalım çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3

canım bu çok güzel bir haber.. kaydirigubbakcemile5
Allah devamını da getirir inşaallah..
hadi bakalım bu aya güzel başladın..
sevindir artık hepimizi :))))
alkisalkisalkis

Merhaba güzel bayanlar nasılsınız?
Ben hala tedavi görüyorum 2 hafta kaldı bitmesine
Aynı zamanda birde kilo vermeye çalışıyorum

güzel haberler var mı ? pek takip edemiyorum burayı kusura bakmayın

Merhaba güzel bayanlar nasılsınız?
Ben hala tedavi görüyorum 2 hafta kaldı bitmesine
Aynı zamanda birde kilo vermeye çalışıyorum

güzel haberler var mı ? pek takip edemiyorum burayı kusura bakmayın

canım hoşgeldin..
tedavinin bitmesine az kalmış çok sevindim..
inşaallah güzel sonuç alırsın, bizleride sevindirirsin canım...
bizler bildiğin gibiyiz.. bir değişiklik yok şuan..

..........PROLAKTıNCıLERıN HAZıRAN AYI UMUT LıSTESı..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞıMıZ: 25 haziran
3-pancuben: 7haziran.....regli oldu (boşver hayatım daha zaman var üzülme)
4-elif2005: 28 haziran
5-nergis55:19 haziran
6-julyet:
7-nergis33: 9 haziran....... regli oldu (üzülmek yok)

8-ece_eskici: 6temmuz
9-zug: 1 temmuz

listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..

bu da kim ne kullandı listesi kaydirigubbakcemile3
pancuben: klomen
anemone: klomen+preglyn 10000
nergis33: klomen
elif2005: hayıt suyu
bebeğimiz: dostinex+ mesir macunu
nergis55: klomen
zug: klomen

eksikler varsa eklemek isteyen arkadaşlar bana yazsınlar.. :kedi:

Son düzenleme:
doremi ben hayıt suyunu aldım ama henüz içmedim dostinex kullanıyorum ondan sonra hayıt tohumunu yapmaya başlayacağım

merhaba listeye baktımda hep temmuz yazıyor benimkide öyle yazıyor fakat benim son adet tarihim 6 haziran olacak acaba son adet tarihinimi yazdın yoksa beklenen adet tarihinimi yazıyorsun kafamda karıştı seninde aklını karıştırmam inşallah

yaşadıgın yere baktımda balıkesir yazıyor kardeşim 2yıl önce orda askerlik yaptı 17 ay balıkesirde kaldı hep güzel bir şehir oldugunu anlatır

doremi ben hayıt suyunu aldım ama henüz içmedim dostinex kullanıyorum ondan sonra hayıt tohumunu yapmaya başlayacağım

tamam canım silerim listeden.
fakat ben sana demiştim dostinexle birlikte kullanırsan bir zararı olmaz diye, daha çok yararı olur..
niye ikisini aynı anda kullanmıyorsun?

canım beklenen adet tarihini yazıyoruz..

yaşadıgın yere baktımda balıkesir yazıyor kardeşim 2yıl önce orda askerlik yaptı 17 ay balıkesirde kaldı hep güzel bir şehir oldugunu anlatır

ben merkezde değilim canım..
burhaniye ilçesindeyim..
körfezde yani..

..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞİMİZ: 25 haziran
6-julyet:

eksikler varsa eklemek isteyen arkadaşlar bana yazsınlar.. :kedi:[/QUOTE]

Kızlarrr neredesiniz kimseler yok. Ben bu sabah klomeni içmeyi unuttum ya çok üzüldüm bugün bitmesi gerekiyodu.Kalan bir taneyi yarın sabah içeyim bari bişey olmaz dimi kızlarr üf ya canım sıkıldı.....

olmaz herhalde canım...
sen olmazsa iç şimdi nolcak, sabaha kadar beklenmesi mi lazım ki
CADIARZU

olmaz herhalde canım...
sen olmazsa iç şimdi nolcak, sabaha kadar beklenmesi mi lazım ki
CADIARZU

Sağol canım günde 2 kere içiyorum ben sabahı atladım akşam içtim.Artık yarında sadece sabah içerim napıyım kısmet böyleymiş:bbo:

..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........

2- BEBEĞİMİZ: 25 haziran
6-julyet:

eksikler varsa eklemek isteyen arkadaşlar bana yazsınlar.. :kedi
:

evet konuşmuştuk doremi ama ben ilaç bittikten sonra inşallah sonuç güzel olursa hayıtı prolaktinim dengede dursun diye kullanmak istiyorum o yüzden kullanmadım

kızlar bişey sormak istiyorum.dostinex kullanıyorum ben.bu ilacın adet zamanına bi etkisi oluyor mu acaba?kullananan arkadaşlar cevap yazabilirse bana sevinirim

kızlar bişey sormak istiyorum.dostinex kullanıyorum ben.bu ilacın adet zamanına bi etkisi oluyor mu acaba?kullananan arkadaşlar cevap yazabilirse bana sevinirim

canım geçmiş olsun dostineks prolaktinini dengeye soktuğu gibi adet düzeninin de düzene sokuyor. benim adet tarihlerim düzenli olduğu için ben bu konuda pek bişey anlamadım ama kullanan arkadaşlar düzene soktuğunu söylemişti tekrar geçmiş olsun canım

benim adet düzensizliğim hiç yoktu.karnım ağrıyo diye doktora gittim.yüzümdeki tüylenmeler için tahlil isteyince ortaya çıktı..Allahtan bekarken ortaya çıktı diye seviniyorum açıkçası..adetim tam 30 günde olur benim tatile gidicem ayın 21 inde eğer 30 gunde olursa 2.gune denk gelicek. 2 gun erken olsa başka bişe istemicem :)) geciktirici ilaç kullanmanın bi sakıncası olurmu acaba fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…