kızlarrrr nasılsınız ben bi kaç gündür yoktum işlerim var su sıralar yoğunum anlıcanız her neyse dün doktora gittim ve bir sürü yumurta büyümeye başlamış doktor cok iyi dedi sagda 2 solda 5 tane 10mm 11mm yumurtalar var doktor süper dedi biz dedi bunu dedi igneli tedavilerde bile elde edemiyoruz dedi cok umutlu benden bu ay ama tabiki taktir allahın biz önlemimizi alıyoruz gerisi allaha kalmış birsey allah nasip edecek ben bu ay parlodel ve serophone diye bir yumurtlama ilacı kullanıyorum
kızlarrrr nasılsınız ben bi kaç gündür yoktum işlerim var su sıralar yoğunum anlıcanız her neyse dün doktora gittim ve bir sürü yumurta büyümeye başlamış doktor cok iyi dedi sagda 2 solda 5 tane 10mm 11mm yumurtalar var doktor süper dedi biz dedi bunu dedi igneli tedavilerde bile elde edemiyoruz dedi cok umutlu benden bu ay ama tabiki taktir allahın biz önlemimizi alıyoruz gerisi allaha kalmış birsey allah nasip edecek ben bu ay parlodel ve serophone diye bir yumurtlama ilacı kullanıyorum
Merhaba güzel bayanlar nasılsınız?
Ben hala tedavi görüyorum 2 hafta kaldı bitmesine
Aynı zamanda birde kilo vermeye çalışıyorum
güzel haberler var mı ? pek takip edemiyorum burayı kusura bakmayın
doremi ben hayıt suyunu aldım ama henüz içmedim dostinex kullanıyorum ondan sonra hayıt tohumunu yapmaya başlayacağım
merhaba listeye baktımda hep temmuz yazıyor benimkide öyle yazıyor fakat benim son adet tarihim 6 haziran olacak acaba son adet tarihinimi yazdın yoksa beklenen adet tarihinimi yazıyorsun kafamda karıştı seninde aklını karıştırmam inşallah
yaşadıgın yere baktımda balıkesir yazıyor kardeşim 2yıl önce orda askerlik yaptı 17 ay balıkesirde kaldı hep güzel bir şehir oldugunu anlatır
olmaz herhalde canım...
sen olmazsa iç şimdi nolcak, sabaha kadar beklenmesi mi lazım ki CADIARZU
tamam canım silerim listeden.
fakat ben sana demiştim dostinexle birlikte kullanırsan bir zararı olmaz diye, daha çok yararı olur..
niye ikisini aynı anda kullanmıyorsun?
canım beklenen adet tarihini yazıyoruz..
ben merkezde değilim canım..
burhaniye ilçesindeyim..
körfezde yani..
kızlar bişey sormak istiyorum.dostinex kullanıyorum ben.bu ilacın adet zamanına bi etkisi oluyor mu acaba?kullananan arkadaşlar cevap yazabilirse bana sevinirim
canım geçmiş olsun dostineks prolaktinini dengeye soktuğu gibi adet düzeninin de düzene sokuyor. benim adet tarihlerim düzenli olduğu için ben bu konuda pek bişey anlamadım ama kullanan arkadaşlar düzene soktuğunu söylemişti tekrar geçmiş olsun canım