arkadaşlar ben diyorum ki..
listemizde değişiklik yapalım..
mesele bu ay gebe kalmak için kim ne kullandı..
klomen, çörek otu bal, incir yada doğal yoldan,
yada dostinex... vs..
bu şekilde de belirtelim istedim..
ne dersiniz..
Canım sen klomenini içtin iğneni oldun yumurtalarınında çatladığını öğrendin ya onun için en yakın aday sensin yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Günaydın kızlar;
Ben bugün yani 09.06.2009 tarihinde REGLİ oldum ....Daha önceden de söylediğim gibi ben 2 ay doğal yolla deneyeceğimizi söyledim yani temmuz ayından sonra AŞILAMA olacak o yüzden de herhangi bir tedavi yada ilaç kullanmayacağım...Klomen kullandıktan sonra ki durumumu da bilmiyordum ve çatlatma iğnesi de olmadığımdan 2 gün gecikti reglim tahmin de etmiştim zaten.
Üzülmüyorum asla .....Sakin olmak ve beklemek en iyisi sabırlı şekilde...
Herkese sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr.............
buyrunnnnnnnnn[/I]
Siz sabahları kaynatıyosunuz sonra kimseler uğramıyo yaaa((.
Doremi bence de bundan sonra listeye kimin hangi ilaçları kullandığını ne yediğini yazabiliriz.Ama sanırım liste biraz uzun olur:)) Benim bu ay ikinci klomen denemem inşallah bu sefer çatlar yumoşlar valla ben ikiz istiyorum klomen kullanınca %10 ihtimal olabilir (ilaçta yazıyo)İnşallah ikizim olur yaaa.:))
bende 6 haziranda adet oldum ama koca yok erzurumda gebe kalamayacagım ama istersen listeye eklebelki Müdür merhamet ederde belki izine gelir
kızlar hadi bakalım hepimizin yumurtlama zamanları gençleşelim güzelleşelim kocişlerimize güzel görünelim ben bugün kuaföre gittim fönlendim manikürümü de yaptım kızlar bugün güzelleşme zamanı herkes bakıma girsin bebişler hızlı gelsin annelerini genç ve güzel görsünler
..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........
1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞİMİZ: 25 haziran
3-anemone:
4-pancuben: 7haziran.....regli oldu (boşver hayatım daha zaman var üzülme)
5-elif2005: 28 haziran
6-nergis55:19 haziran
7-julyet:
8-nergis33: 9 haziran....... regli oldu (üzülmek yok)
9-ece_eskici: 6temmuz
10-zug: 1 temmuz
listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..
bu da kim ne kullandı listesi kaydirigubbakcemile3
pancuben: klomen
anemone: klomen+preglyn 10000
nergis33: klomen
elif2005: hayıt suyu
bebeğimiz: hayıt suyu+ mesir macunu
nergis55: klomen
zug: klomen
eksikler varsa eklemek isteyen arkadaşlar bana yazsınlar.. :kedi:
bu preglyn 10000 ne için anemonecim? CADIARZU
evet yaaa elif bugün bomba gibiydi valla..
sarışın bomba kaydirigubbakcemile3
yok be o senin güzelliğin şımaracam şimdi hezemuszemus
aman şımar kız nolcak opuyorumnanaktan
öff canım çok sıkıldı yaa.. :sinifsinif:
herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ne ütüsü be bu sıcakta oturun rahatınıza bakın adamların yarın giyecekleri kıyafetleri ütüleyin yeter yormayın be kendinizi