Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Canım benim iğne prengl 1000 bugün 3 te vuruldum iğneyi .Yarın akşama ilişki önerdi.:))Sana ne zaman önerdi ilişki canım

bende cumartesi dr a gitmiştim yumurtalardan biri 21 mm hemen iğne yaptırman lazım dedi. saat 2 de iğneyi yaptırdım(overtille ampul)
bana pazar pazartesi ve salı ilişki önerdi.

Canım benim iğne prengl 1000 bugün 3 te vuruldum iğneyi .Yarın akşama ilişki önerdi.:))Sana ne zaman önerdi ilişki canım

sana bir öneri (ben 8 ay kullandım klomen ) iğneği olduktan 12 saat ve 36 saat sonrası ilişkiye girmen gerekiyor bazı dr önemsemediği için söylemiyorlar ama olması gereken bu şekilde yani sen bugün saat 15:00 da vurdurduysan bu gece saat 3 te ve salı gece 3 te ilişkiye girmen gerekiyor ondan sonrada gün aşırı bu şekilde etki ediyor benim 3 dr da internette de bir dr bu şekilde yazmış yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun

yanlız bir şey söylemek istiyorum sana ve zug a umudunuzu kırmak istemem ama fazla umutlanmayın sonunda kırmızıları görünce kötü oluyor o nedenle oluruna bırakın ben bu ay çok umutluydum çünkü yumurtalar ilk defa bu kadar güzel oldu ve ilk defa çatladı ama kırmızıları gördüm ve dün aşılama için ilaç kullanmaya başladım hayırlısı olsun hepimiz için umudunuzu kırdıysam özür dilerim ama üzülmenizi istemiyorum

bugün gidip eczaneye dostinex aldım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 başladım pazartesi perşembe akşamları yarım yarım içicem bakalım.. 0,5 mglık 8li olanından aldım. Başladım hemen doremicim.. Sağol desteğin için kaydirigubbakcemile5 . Bir dahaki ay (regl olursam ki inşallah olmam ) reglimin 3.günü gidip kendiliğimden ölçtürücem prolaktin degerimi. Sevgili anemone benim degerlerimde tıpkı seninki gibi çıkmıştı. 52den 38e düşmüştü kendiliğinden. Bende hiçbişey yapmamıştım. Başladım bakalım dostinexe Hadi inşallahh önümüzdeki aya hepimiz hamiş hamiş gezerizz :CüvCüv:

Sağl canım verdiğin bilgiler için.Neden özür diliyorsun destek oluyoruz burda birbirimize ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Çok duydum ilk denemede hemen olmayabiliyormuş ben her duruma karşı hazırlıyorum kendimi canım.Allah hepimiz için hayırlısını versin.En kısa zamanda bebişlerimiz gelir inşallah canım.Sende inşallah ilk aşılamanda hamiş kalırsın canım:1hug::Saruboceq:

Benim bu ayda olmadı kızlar. Prolaktinim 1.8 e düşmüş. Doktor dostinexi kesti haftaya rahim filmi çektireceğim. Bu ay klomen vermedi doktor ama korunmayacağımda bakalım hayırlısı artık.

Nergis55 değerlerin neydide 1.8e düştü bide ne kadar süre hangi dozda kullanmıştın yazabilirmisin ?.. Bende kendiligimden başladımda kullanmaya o yüzden merak ediyorum, gerçi vücuttan vücuda degişir tabi, iki hafta kullanıp dostinexi bende ölçtürecegim prolaktin seviyemi..o yüzden karşılaştırayım istedimdi...

nergiscim üzülme be olacak hayatım hayırlısıyla bizim de bebişlerimiz olacak zamanla canım kalbini ferah tut
kızlar bu arada benim 2 gündür halsizim ya heralde grip olacam ateşim de var kızlar aman hiç de çekilmez benim hastalığım he ama sizler iyisiniz dimi uzun zamandır bakamıyordum forma bugün iyice acısını çıkardım ayyyyy inşallah grip neyim olmam ya neyse hepinizi kocaman öpüyorum kızlar hani haberler yok mu böyle yumoş haberleri hamiş haberleri falan ayyyy bakın hastayım he beni mutlu edin biraz kendime geleyimzemuszemus

slm kızlar benim bu ay bayağı bi ymurtam büyüdü demiştim sizlere her neyse pazartesi günü doktora gittim baktık ki bazıları çatlamış ama çatlamayan iki tane daha yumurta varmış onun içinde pazartesi bi toz bi su perşembe bir toz bi su vurulmak üzere igne verdi çoğul gebelik olabilir dedi bende keşke olsada çoğul olsa dedim yani anlıcanız ben bu ay tam üc kere çatlatma ignesi vurunmuş olucam

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur.İnşallah ikizlerin olur diyeyim o zaman sana.Ben de bazen bu kadar uğraşıyorum ikiz olsunda bir daha uğraşmayayım diyorumkaydirigubbakcemile3Hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyoruz.:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar ben hamileymişim

Allah en yakın zaman da sizlere de nasip etsin inşaallahh. inanın hiç beklemediğim bir anda çıktı geldi..
rabbim nasip edicek kızlar siz yeter ki rahat olun ve çok dua edin..
fakat 15 gün kadar kk ya girmeyi düşünmüyorum.. sizleri özlüycem inşaallah 15 gün sonra kalp atışlarımızla döneriz aranıza.. hepinizi çok seviyorum, sakın ama sakın stres yapmayın ve lütfen maaşallahınızı eksik etmeyin bize arkadaşlar.. :) daha kimsenin haberi yok.. nazar deyer diye korkuyoruz..çevremizde kimseye söylemedik.. biliyosunuz ilkinde tatsız bir olay yaşamıştık ama hiç o günleri düşünmek istemiyorum, kendimi dinlemiyorum, rahat bırakıyorum... ve inanın hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım.. belirtilere kapılmayın.. 15 gün sonra (dayanabilirsem) güzel haberlerle aranızda olucaz inşaallahhhhh...
:Saruboceq:

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım gerçi benim hiç umudum yok içimde hiç olur diyede bi his yok bilmiyorum su sıralar istediğim hic bi sey yolnda gitmiyo zaten allaha bıraktım artık herşeyin hayırlısı diyerek teselli ediyorum kendimi hepimiz umarım gönüllerimizdeki dileklerimize kavuşuruz

cok tebrik ederim canım cok sevindim allah nazarlardan saklasın kırbirkere maşallah allah sağ salim sahlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah

Öncelikle çok tebrik ederim canım.....sen var ya sen ilk günden b[eri blence tahmin ediyordun eee doktora gittiğinde hani yumurtan oluşmamıştı nasıl oldu bu güzel süprizzzzzzzzz.....Umarım 15 gün sonra meleğinin kalp atışlarını da duyarsın canım...Şimdi de herkese stres yapmayın diyorsun oyun bozanlık yapmaaa:)))))))) 2 gün reglimiz geçse sen bize kesin hamilesin derdin ne oldu da sen bizden sakladın...Şaka bir yana Umarım bu sefer meleğin sana tutunur çok sevindim...Kendine dikkat et....Merak etme biz kızlar tedirgin değiliz ve birgün hepimiz anne adayı olacağız ...Sen dinlen keyfine bak.....Tekrardan tebrikler /COLOR]

Hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı bir hamilelik olur yumrurtalarında gelişmiş ne güzellll.....

inanmıyorummmmmm çok sevindim doremi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu ay hiç umutlu değildin sen süpriz olmuş ne güzel kib:1hug:

saol canım ama inan ki hiç bilmiyordum..
adetim 8 gün geçtikten sonra test yaptım o da doktora gidicektim söktürücü vermesi için, test yaptınmı diye soracaklar diye yapmış olmak için yaptım... tam adetim 8 gün geçtikten sonra ! pozitif çıkınca inanamadım.. geçtiğimiz haftasonu arkadaşımın evini taşıdık, kaldırdığım kutuların ve kontraplakların haddi hesabı yok, ayrıca adet ağrım olduğu için novalgin bile içtim o gün.. yani bana gerçekten sürpriz oldu.. tahminlik bile halim yoktu çünkü hiç bir belirti yaşamadım.. göğüslerim bile halen aynı.. ne bir kabızlık hiç bir şey yok.. sadece adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor..
Allah en yakında sizlere de nasip etsin...

canım ya çoooooook güzel bir haber bu ya allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.maşallah maşallah maşallah ...diyelim allah bizlerede tez zamanda nasip eder inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…