Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

benim adet düzensizliğim hiç yoktu.karnım ağrıyo diye doktora gittim.yüzümdeki tüylenmeler için tahlil isteyince ortaya çıktı..Allahtan bekarken ortaya çıktı diye seviniyorum açıkçası..adetim tam 30 günde olur benim tatile gidicem ayın 21 inde eğer 30 gunde olursa 2.gune denk gelicek. 2 gun erken olsa başka bişe istemicem :)) geciktirici ilaç kullanmanın bi sakıncası olurmu acaba fisfisfis

bence geciktirici hap kullanma canım çünkü geciktirici haplar adet düzenini tamamen bozar ama gene de sen bilirsin madem düzenli benim adet günlerim diyosan kullanma derim

canlarım nasılsınız bakalım ben bu ay 4 gun gecıkmeyle oldum malesef opuyorum sızı

canlarım nasılsınız bakalım ben bu ay 4 gun gecıkmeyle oldum malesef opuyorum sızı

canım hoşgeldin..
nasılsın? gecikmeden başka ne var ne yok.. sorma o gecikme bende de var. yarın tam bir hafta olucak, pazartesi doktora gidicem söktürücü versin bari
:gitme:

Kızlar nasılsınız? Herkese iyi haftasonları diliyorum.Kimselerde bir gelişme yok mu?Ben pazartesi doktora gitcem bakalım yumoşlar ne alemde bu ay.ınşallah herşey yolunda gider........

olmadım canım ama benim düzensizliğim yok.. yani her ay normal günümde olurum, fakat bu ay yumurtlamadım ya; sanırım ondan gecikti adetim.. bugün karnım ağrıdı olucak gibi oldum ama yine gelen yok..
pazartesiyi bekliycem mecbur o gün doktor yolu gözüktü artık bana..
zaten adetin ilk günü hemen soğan kürüne başlıycam..

slm kızlar bugün dr a gittim
2 tane yumoşum oluşmuş 21mm :nazar:ve 13 mm.
hemen çatlama iğnesi verdi yaptırdım iğneyi
bekliycem artık
çok heyecanlıyım olucakmı acaba?
bu arada liste güzel olmuş kimin ne kullandığını biliriz.ben klomen ve overtille ampul kullandım doremicim eklersin artık.kaydirigubbakcemile

..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞİMİZ: 25 haziran
3-pancuben: 7haziran.....regli oldu (boşver hayatım daha zaman var üzülme)
4-elif2005: 28 haziran
5-nergis55:19 haziran
6-julyet:
7-nergis33: 9 haziran....... regli oldu (üzülmek yok)

8-ece_eskici: 6temmuz
9-zug: 1 temmuz

listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..

bu da kim ne kullandı listesi kaydirigubbakcemile3
pancuben: klomen
anemone: klomen+preglyn 10000
nergis33: klomen
elif2005: hayıt suyu
bebeğimiz: dostinex+mesir macunu
nergis55: klomen
zug: klomen+overtille ampul

eksikler varsa eklemek isteyen arkadaşlar bana yazsınlar.. :kedi

bekliycem artık
bu arada liste güzel olmuş kimin ne kullandığını biliriz.ben klomen ve overtille ampul kullandım doremicim eklersin artık.kaydirigubbakcemile

tatlışkom ne güzel bir haber bu böyleee... :lepi:
maaşaallah diyelim ki nazar deymesin, herşey yolunda gitsin ki gelsin artık bebişimiz :dance:
teyze olmak istiyorum artık yaww
naniknanik

bekliycem artık

Canım inşallah bu ay ilk hamiş haberini veren sen olursun iyi haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

ayyy kızlar çok sağolun inşallah hayal kırıklığına uğramam çok ümitlendim şimdiden
on beş güne kadar kalbim durur heralde benim heyecandan.

Prolaktin degerim ilk ölçtürdügümde 52 çıkmıştı sonra başka bir doktor tekrar isteyince ölçtürdüm ondada 38 çıktı. Doktorum hiçbirşey önermiyor arkadaşlar. ılaçda vermedi. Dogal yollarla mı düşürmeye çalışsam sizce ? 2 yıla yakındır bebek istiyoruz bu yüzdenmi olmuyor acaba ? Tavsiyeniz nedir arkadaşlar ? 1 defa aşılama denedik tutmadı. Agustos gibi tüp bebek düşünüyoruz bakalım.

canım ilk önce prolaktinini düşürmelisin..
çünkü prolaktin yumurtaları olumsuz yönde etkiliyor, kalitesini bozuyor...
en fazla 25 olan değer normaldir, ki ona bile ilaç verilmesi gerekiyor..
bence aşılaman onun için tutmamış olabilir.. tüp bebeğe geçmeden önce prolaktin tedavisi olman gerekli canım.. sonra bak gör nasıl gelecek bebişin sana :)

canım ilk önce prolaktinini düşürmelisin..
çünkü prolaktin yumurtaları olumsuz yönde etkiliyor, kalitesini bozuyor...
en fazla 25 olan değer normaldir, ki ona bile ilaç verilmesi gerekiyor..
bence aşılaman onun için tutmamış olabilir.. tüp bebeğe geçmeden önce prolaktin tedavisi olman gerekli canım.. sonra bak gör nasıl gelecek bebişin sana :)

Çok teşekkür ederim doremicim, internettende araştırıyorum şimdi hayıt tohumu içincede düşüyormuş prolaktin degeri, yan etkiside yokmuş bu ay onu alıp kullanayım ozaman boşa vakit geçirmemiş olurum, reglimin 3. günü tekrar ölçtürecegim bakalım busefer kaç çıkacak.. Gerçi illaki 3.gün olması gerekmiyor dedi doktorun biride normal vakitte ölçtürmüştü 38 çıktıgında.. takip etmek gerek demekki.. Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

Çok teşekkür ederim doremicim, internettende araştırıyorum şimdi hayıt tohumu içincede düşüyormuş prolaktin degeri, yan etkiside yokmuş bu ay onu alıp kullanayım ozaman boşa vakit geçirmemiş olurum, reglimin 3. günü tekrar ölçtürecegim bakalım busefer kaç çıkacak.. Gerçi illaki 3.gün olması gerekmiyor dedi doktorun biride normal vakitte ölçtürmüştü 38 çıktıgında.. takip etmek gerek demekki.. Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

amin canım...
ama dediğim gibi ilk önce prolaktin tedavisi..
bak gör o zaman Allahın izniyle nasıl gelicek bebişin :)))
tüp bebek için daha erken

Selam kızlar bugün doktora gittim ve 3 tane güzel yumoşum olduğunu öğrendim.Doktorum herşeyin çok güzel gittiğini söledi ve prengl iğne vuruldum yani çatlatma iğnesi ilişki tarihide verdi bakalım inşallah bu ay olur kızlar şimdiden çok umutlanmaya başladım.Anemone ve zug bende sizinle aynı durumdayım şimdi inşallah hepimiz ve diğer arkadaşlar bu ay hamiş haberi verir.Rabbim hayırlısını versin canlarım

Selam kızlar bugün doktora gittim ve 3 tane güzel yumoşum olduğunu öğrendim.Doktorum herşeyin çok güzel gittiğini söledi ve prengl iğne vuruldum yani çatlatma iğnesi ilişki tarihide verdi bakalım inşallah bu ay olur kızlar şimdiden çok umutlanmaya başladım.Anemone ve zug bende sizinle aynı durumdayım şimdi inşallah hepimiz ve diğer arkadaşlar bu ay hamiş haberi verir.Rabbim hayırlısını versin canlarım

ne güzel bir haber umarım olur nergiscim.bende beklemedeyim iğneden sonra daha bi telaş yaptım ya şimdi yumurtlarsam geç kaldıkmıki diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
sana hangi günler ilişki önerdi iğnenin adı neydi canım?

X