Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

günaydın doremi naber

iyilik canım senden nbr?
bugün çok işim var..
misafirim gelicek akşam üstü.. evi temizlemem lazım, ne yemek yapıcam bilmiyorum..
nerden başlasam onuda bilmiyorum.. valla bi sihirli deyneğim olsada herşey hallolsa yaa (

doremi ayıptır söylemesi ben bu ay birçok şeyi deniyorum düzenli olmasa bile yiyip içiyorum yani eğer hamile kalırsam neyin iyi geldiğini anlayamıcam yani

şimdiden kolay gelsin
istersen menü hakkında yardımcı olabilirim özelden tarif de edebilirim :1hug:

doremi ayıptır söylemesi ben bu ay birçok şeyi deniyorum düzenli olmasa bile yiyip içiyorum yani eğer hamile kalırsam neyin iyi geldiğini anlayamıcam yani

:roflol:
ozaman sana şöyle yazarız...
''herşeyi denedi''......... valla canım şunu merak ettim ben..
mesela klomeni kaç kişi kullanıyor ve kaç kişi klomenle hamile kalacak?
güzel bir anket olur bence..
CADIARZU

:roflol:
ozaman sana şöyle yazarız...
''herşeyi denedi''......... valla canım şunu merak ettim ben..
mesela klomeni kaç kişi kullanıyor ve kaç kişi klomenle hamile kalacak?
güzel bir anket olur bence..
CADIARZU

yok ben klomen hiç kullanmadım nasıl bişey merak ediyorum ama allah kullandırmayı kısmet etmeden hamile kalsın herkes

kızlar kimse yok be nerdesiniz ya neyse hepiniz iyi olun da gerisi önemli değil bu ay listeden hamiş çıksın ya :Saruboceq: inanın birimizin sevinci hepimize yansıyor ben bu ay hayıtı deniyorum bakalım prolaktinde dostineksi kesmişti benim akıllı doktor şimdi bakalım ne olacak ama bugün elma yağıyla çörek otu bal tarçın yapacam bakalım inşallah bu tarifler hepimize uğur ardından da meleklerimizi getirir

slm elif inşallah yiyip içtiğimiz şeyler faydalı olur
bende hayıt tohumu aldım ama daha yapmadım dostinex i kullanıyorum diye sanırım ona güveniyorum
bide nerdeyse 1 yıldır buzdolabında manisa mesir macunu duruyordu bir arkadaş getirmişti şöyle bir içeriğine baktım 41 çeşit baharat var çötek otu tarçın balı da okuyunca balıklama atladım akşamları 1 tatlı kaşığı yiyorum şifa niyetine:Saruboceq:

anam iyi aklıma getirdin bende de var ama hiç denemedim ben ondan da yiyeyim bari zaten artık yuvarlanarak inecem merdivenlerden ne bulsam yiyorum ben dostineksi bıraktım ya canım onun için içiyorum hayıt otu suyunu sen tohum halinde mi aldın hayıt otunu ben aktardan direk hazır suyunu aldım canım ya sabah akşam 1 kahve fincanı kadar aç karnına içiyorum bakaqlım faydası olacak mı aman ne bileyim ya umarım hepimize yediğimizin içtiğimizin faydası olur

inşallah olur faydası
ben tohumunu aldım ilacı bırakınca içeyim bari bende

bende 6 haziranda adet oldum ama koca yok erzurumda gebe kalamayacagım ama istersen listeye eklebelki Müdür merhamet ederde belki izine gelir

güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah gelir güneşim sağlıklı bir şekilde ama neden en yakın aday benim merak ettimfisfisfis

Canım sen klomenini içtin iğneni oldun yumurtalarınında çatladığını öğrendin ya onun için en yakın aday sensin yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

Siz sabahları kaynatıyosunuz sonra kimseler uğramıyo yaaa((.
Doremi bence de bundan sonra listeye kimin hangi ilaçları kullandığını ne yediğini yazabiliriz.Ama sanırım liste biraz uzun olur:)) Benim bu ay ikinci klomen denemem inşallah bu sefer çatlar yumoşlar valla ben ikiz istiyorum klomen kullanınca %10 ihtimal olabilir (ilaçta yazıyo)ınşallah ikizim olur yaaa.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…