Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol doremi sen nasılsın nevar ne yok görüşmeyeli
öyle oldu görüşemedik sıcaktan patlıyorum çok bunaltıcı antalya :) bunun dışında iyiyim sen nasılsın
bende 1 haziranda regl oldum canım yeni bitti 5.günü klomene başladım cumartesi de yumoşlara bakcak dr.
burasıda öyle.. yanıyoruz.. antalyayı hiç düşünmek bile istemiyorum off ne sıcaktır kafamçokkarıştı
hadi bakalım canım hayırlısı olsun..
inş. gelir bu ay..
klomeni ilk kullanışınmıydı?
anemonae sen nasılsın ?sıcak bizim buralara gelemedi daha hala soğuk burası
geçen ay günde 1 kere içtim ama olmadı bu 2.doz olacakmı acaba çok endişeliyim ya...
tedaviye başlayınca daha bi umutlu oluyo insan.olmayıncada hayal kırıklığı çok kötü yaaa...
evet canım tıpkı benim dimi kız o kadar değilim de fotoshop yaptırdım kendime yoksa yüzüme bakılacak halim yok kız delikafadulden
merhaba kızlar;
evet daha henüz regli olmadım ama aklıma da getirmemeye çalışıyorum .İşlerim çok yoğun ben buay klomen kullandım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı yumurta takibine ve çatlatma iğneside olmadım.
Benim 7 haziran dedim ama sanırım sarkabilirde bilmiyorum.
Bu hafta benim için yorucu bir hafta olacak.
Elbette 3-4 gün bekleyeceğim hemen ümitlenmek ve ümitlendirmek te istemem sizleri kızlar.
Zaten regli olursam da üzülmem.
Benim teşhis belli 2 ay doğal yolla olmazsa aşılama olucak o yüzden sabırlıyım ve beklemedeyim.
Sizlere de bu bilgileri paylaşayım dedim. Ben şubat ayından beri DOSTİnex KULLANMADIM.
YUMURTA TAKİBİ RAHİM FLİMİ ÇEKİLDİ HERSEY NORMAL birtek yumurtam erken çatlıyor
5 gün KLOMEN kullandım bakalım KISMET HERSEY HAKKIMIZDA HAYIRLISI KIZLAR
Beni düşündüğünüz içinde ayrıca teşekkürler
Haber veririm sizlere güzel gelişme olursa da olmasa da