Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

sağol doremi sen nasılsın nevar ne yok görüşmeyeli

canım iyiyim çok şükür.
bende ki değişiklik adet olunca artık tedaviye başlıycaz. adet olmayı bekliyorum bi kaç gün geciktide.. yumurtlamadım bu ay..
sende ne var ne yok tatlişkom

öyle oldu görüşemedik sıcaktan patlıyorum çok bunaltıcı antalya :) bunun dışında iyiyim sen nasılsın

bende 1 haziranda regl oldum canım yeni bitti 5.günü klomene başladım cumartesi de yumoşlara bakcak dr.

anemonae sen nasılsın ?sıcak bizim buralara gelemedi daha hala soğuk burası

öyle oldu görüşemedik sıcaktan patlıyorum çok bunaltıcı antalya :) bunun dışında iyiyim sen nasılsın

burasıda öyle.. yanıyoruz.. antalyayı hiç düşünmek bile istemiyorum off ne sıcaktır kafamçokkarıştı

bende 1 haziranda regl oldum canım yeni bitti 5.günü klomene başladım cumartesi de yumoşlara bakcak dr.

hadi bakalım canım hayırlısı olsun..
inş. gelir bu ay..
klomeni ilk kullanışınmıydı?

burasıda öyle.. yanıyoruz.. antalyayı hiç düşünmek bile istemiyorum off ne sıcaktır kafamçokkarıştı

hadi bakalım canım hayırlısı olsun..
inş. gelir bu ay..
klomeni ilk kullanışınmıydı?

geçen ay günde 1 kere içtim ama olmadı bu 2.doz olacakmı acaba çok endişeliyim ya...
tedaviye başlayınca daha bi umutlu oluyo insan.olmayıncada hayal kırıklığı çok kötü yaaa...

anemonae sen nasılsın ?sıcak bizim buralara gelemedi daha hala soğuk burası

askılı penye ve şhortla oturuyorum ve hala terliyorum düşün artık :) ben iyiyim tatlım zaman geçrmeye çalışıyorum hadi bakalım hayırlısı olsun klomene başlamışsın hadi güzel haberleri ver bakalıma.s.

geçen ay günde 1 kere içtim ama olmadı bu 2.doz olacakmı acaba çok endişeliyim ya...
tedaviye başlayınca daha bi umutlu oluyo insan.olmayıncada hayal kırıklığı çok kötü yaaa...

tatlım umutsuzluğa kapılma hemen bak 7-8 aydır klomen ( günde 2 tane) ve pregly kullandım simdiye kadar olumlu sonuç almadım ve bu ayda kullandım ve hala umutluyum biliyorum zamanı gelince gelecek güneşim yanlız bırakmayacak anne ve babasının mutluluğuna mutluluk katacak :Saruboceq:eek: nedenle umursuzluk yok sende umutlu ol üzme kendinihihoyyyt

inşallah hep beraber veririz güzel haberleri.korkuyorum yine olmayacak diye
geçen ay olmadı yine olmayacak gibi geliyo bakalım hayırlısı artık beklemekten başka çare yok galiba...

dr yumoşların büyüklüğü iyi değilse progestan veriyo sizde kullandınız mı bu ilacı?progestan bittikten hemen sonra regl oluyorum ve 5.günü klomene başlıyorum sende bu şekildemi içtin?

ben kullanmadım..
yumoşların büyüklüğü iyi diyo bana doktor.. ama bakalım bu ay napıcak çok merak ediyorum valla.
ilk defa tedaviye başlıyorum. İnşaallah Allah yüzümü kara çıkarmaz..

merhaba kızlar;
evet daha henüz regli olmadım ama aklıma da getirmemeye çalışıyorum .İşlerim çok yoğun ben buay klomen kullandım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı yumurta takibine ve çatlatma iğneside olmadım.
Benim 7 haziran dedim ama sanırım sarkabilirde bilmiyorum.
Bu hafta benim için yorucu bir hafta olacak.
Elbette 3-4 gün bekleyeceğim hemen ümitlenmek ve ümitlendirmek te istemem sizleri kızlar.
Zaten regli olursam da üzülmem.
Benim teşhis belli 2 ay doğal yolla olmazsa aşılama olucak o yüzden sabırlıyım ve beklemedeyim.

Sizlere de bu bilgileri paylaşayım dedim. Ben şubat ayından beri DOSTİnex KULLANMADIM.
YUMURTA TAKİBİ RAHİM FLİMİ ÇEKİLDİ HERSEY NORMAL birtek yumurtam erken çatlıyor
5 gün KLOMEN kullandım bakalım KISMET HERSEY HAKKIMIZDA HAYIRLISI KIZLAR

Beni düşündüğünüz içinde ayrıca teşekkürler
Haber veririm sizlere güzel gelişme olursa da olmasa da:nazar::nazar:

inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere

..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞİMİZ:25 haziran
3-anemone:
4-pancuben:7haziran
5-elif2005:28 haziran
6-nergis55:19 haziran
7-julyet:
8-nergis33:9 haziran
....... regli oldu (üzülmek yok)

listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..

arkadaşlar ben diyorum ki..
listemizde değişiklik yapalım..
mesele bu ay gebe kalmak için kim ne kullandı..
klomen, çörek otu bal, incir yada doğal yoldan,
yada dostinex... vs..
bu şekilde de belirtelim istedim..
ne dersiniz..

X