Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar;
evet daha henüz regli olmadım ama aklıma da getirmemeye çalışıyorum .İşlerim çok yoğun ben buay klomen kullandım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı yumurta takibine ve çatlatma iğneside olmadım.
Benim 7 haziran dedim ama sanırım sarkabilirde bilmiyorum.
Bu hafta benim için yorucu bir hafta olacak.
Elbette 3-4 gün bekleyeceğim hemen ümitlenmek ve ümitlendirmek te istemem sizleri kızlar.
Zaten regli olursam da üzülmem.
Benim teşhis belli 2 ay doğal yolla olmazsa aşılama olucak o yüzden sabırlıyım ve beklemedeyim.

Sizlere de bu bilgileri paylaşayım dedim. Ben şubat ayından beri DOSTİnex KULLANMADIM.
YUMURTA TAKİBİ RAHİM FLİMİ ÇEKİLDİ HERSEY NORMAL birtek yumurtam erken çatlıyor
5 gün KLOMEN kullandım bakalım KISMET HERSEY HAKKIMIZDA HAYIRLISI KIZLAR

Beni düşündüğünüz içinde ayrıca teşekkürler
Haber veririm sizlere güzel gelişme olursa da olmasa da

canımmmmmmm..
Allah yolunu açık etsin..
inşaallah mutlu haberlerle döneceksin bize..
evet bekle bakalım 3-4 gün daha, inanıyorum herşey çok güzel olucak senin için :)))))))

canım inşallah bu iş yoğunluğunun arasın da bebişi sığdır bakalım ay ben kendimi görüyorum sana bakınca hem iş hem bebek or olur gibi ama gülü seven dikenine katlanır canım ya kendine iyi bak

Doremicim ben 3 haziranda regl oldum.Kistten dolayı erken oldum.Neyseki kist geçti.İlk regl olan benim listede inşallah başka çıkmaz canım:jeyyar:

Canım inşallah güzel gelişmelerle gelirsin .Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu saate kadar çarşıdaydık bizim gelin hamile kıyafet almaya çagırdı gittim darısı hepinize bana iyi dileklerini sunan herkese teşekürler ne güzel hamile elbiseleri var sadece bakmakla yetindim sevgiler

bu saate kadar çarşıdaydık bizim gelin hamile kıyafet almaya çagırdı gittim darısı hepinize bana iyi dileklerini sunan herkese teşekürler ne güzel hamile elbiseleri var sadece bakmakla yetindim sevgiler

Canım inşalllah en kısa zamanda hepimiz o elbiselerden giyeceğiz ve göbüşlerimiz kocaman gezeceğiz yeter ki sabırlı olalım:1hug:

..........PROLAKTıNCıLERıN HAZıRAN AYI UMUT LıSTESı..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞıMıZ:25 haziran
3-anemone:
4-pancuben:7haziran
5-elif2005:28 haziran
6-nergis55:19 haziran
7-julyet:
8-nergis33:9 haziran
....... regli oldu (üzülmek yok)

listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..

Doremicim listede benim için yazdığın dipnot için çok sağol.Kesinlikle bu ay üzülmedim artık daha da umutluyum hayırlısı herşeyin kızlar.DURMAK YOK TAM GAZ ıLERıııııııııııı:)) ınşallah bu ay şu listeden bir hamiş çıkar da biz daha da umutlu oluruz.Şu an en yakın aday anemon canımmmm inşallah bu ay gelecek güneşin:))

güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah gelir güneşim sağlıklı bir şekilde ama neden en yakın aday benim merak ettimfisfisfis

evet canım inşaallah bu ay listemizden hamiş çıkacak. ben çok inanıyorum buna.. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…