Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

..........PROLAKTıNCıLERıN HAZıRAN AYI UMUT LıSTESı..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞıMıZ:25 haziran
3-anemone:
4-pancuben:7haziran
5-elif2005:1 temmuz
6-nergis55:19 haziran
7-julyet:
8-nergis33:9 haziran

listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsın..
ben hiç iyi değilim..
adet olucaktım ama geciktim.. adetliyken tedaviye başlıycaz ya..
yumurtlamadım bu ay çünkü..
of ne yapsamda adeti getirsem ya

iyiyim doremi bizde bu ay korunmayı bıraktık dr 2 ay koruncaksın demişti ama 1 ay korundum bu ay da dostinex kullanmaya devam edicem bir taraftanda çalışmalar sürecek
sende bir an önce adet olsanda rahatlasan keşke hayıtı içmeye devam ediyomusun sen
yumurtlamadım diyosun ama belki anlamamışsındır yumurtladığını yada dr a mı gittinde söyledi yumurtlamadığını

hale canım benim adet tarihini değiştirsene ben bu ay çok lazımmış gibi 28inde hastalandım ya şu elma yağı olayına gelince de ben bugün alıp başlayacam bakalım bana bir faydası olacak mı

canım doktorum progesteron tahlili yaptı bana..
değer referans aralığında çıktı ama yüksek olması gerekiyormuşherhalde, düşük dedi..
yani diye sorduğumda, yumurtlama olmamış dedi..
ondna öncesine kadar 4 tane yumrutam oluşmuştu ve çapları iyiydi, yani niye yumurtlamadım diye çok üzüldüm aslında
bu arada hayıtı içmiyorum artık

hale canım benim adet tarihini değiştirsene ben bu ay çok lazımmış gibi 28inde hastalandım ya şu elma yağı olayına gelince de ben bugün alıp başlayacam bakalım bana bir faydası olacak mı

söyle canım adet tarihini değiştireyim

bir an önce olursun inşallah
bende hayıt tohumu aldım ama daha içmedim
bu arada benim adet tarihimde hesaplayıcıya göre 25 haziran yazabilirsen sevinirim

..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞİMİZ:25 haziran
3-anemone:
5-elif2005:1 temmuz
7-julyet:

kızlar dostinex kullanırken korunmak şartmı dr um bana bişi demedi
hamile kalınırsa bir zararı olurmu

hale canım beklenen sat 28 haziran ama umarım bu ay misafirim gelmez yıllardır misafirperverliğimizden memnun kaldı ama bu ay istemiyorum gelmesin ya her ay her ay ne bu böyle be gitsin biraz öteye

..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........

2- BEBEĞİMİZ:25 haziran
3-anemone:
5-elif2005:28 haziran
7-julyet:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…