Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremi kız aman takla makla atayım deme kız sonra bebişe bişey falan olur allah korusun sen bu mutlu haberi ver bize b iz atarız senin yerine takla neyim

kız sen alemsin haaa :))
bayılıyom valla sana...
sen böyle mutlu olunca bende çok mutlu oluyorm canım arkadaşım
Şeniz

kızlar benim buay 45ten prolaktinim 3 e düştü bakalım klomen ve çatlatma iğnesi oldum sonuç alabilirmiyim bilmiyorum-tatlicadiarzu-

olur inşaallah canım.. dua et..
inş. hamile kalırsın bu ay

kaydirigubbakcemile5

merhaba bu sayfaya yeni girdim sen hangi ilaçla prolaktini düşürdün kaç ay sürdü benimde 35 bir aydır gynodel kullanıyorum parlodelle içerigi aynı buay adetim erken oldu acaba prolaktin düşünce erkenmi oluyor bilgisi olan lütfen cevap yazsın teşekkür ederim

ben 3 ay parlodel kullandım ve 52 den 45e düştü başka doktor dostinex verdi ve 2 hafta filan içtim sayılır 3 e düşmüş adtein stresten erken olmuş olabilir ilaçlar düzenliyo benim bildiğim ben de erken olmuştum doktor bu ilaçlar bozmaz düzenler dedi

hoşgeldin canım...
gynodel i hiç kullanmadım..
ama parlodeli kullandım, fakat bana çok ağır geldi bıraktım..
dostinex kullanıyorum ben.. 1 ayda değeri düşürüyor, memnunum yani..

cevap yazdıgınız için size teşekkür ederim bende stresten oldugunu düşünüyorum bu dr ları anlamakta zorlanıyorum benim 3 aydır prolaktinim 35 civarı 30 altına düşmedi burda prolaktinin 24 üstünde olursa gebelige engel oldugunu okuyunca dr söyledim ilaca gerek yok senin degerin çok yüksek degil dedi 3ay klomenle yumurta takibi yapıldı malesef gebe kalamadım yumurta güzel gelişiyordu çatlıyordu ama olmuyordu bende gynodeli aldım parlodelle aynı sadece fiyatı daha ucuz anlayacagınız dr yazmadı ama bazı dr 26 yı geçince gebe kalana kadar kullan diyor bazısı ilaç yazmıyor anlamıyoruma.s.

Benim prolaktinimde 30-35 arası bişey. 8.ay ilk defa doktora gittiğimizde öğrendik. O zaman önemli değil çok fazla dedi. Bir yıl dolsun, daha erken tedavi için dedi. Bir yılın sonunda olmayınca bu sefer başladı ilaç vermeye. Şimdi düştü bakalım hayırlısı. Bu arada bende dostinex kullanıyorum.

Kızlar prolaktinim 7'ye düşmüş doktor bir ay daha günde bir tane iç sonra yarıma düşürürüz dedi çok mutlu oldum.Tabi bu ay yine klomene başlıycam inşallah bu ay kist yapmaz da yumoşlar çatır çatır çatlar:) Eşim de test yaptırdı hafif düzeyde varikosel olduğunu söyledi doktor pek önemli bir durum değilmiş ileri düzeyde olsaymış basit bir ameliyatla geçermiş.Bu duruma biraz canımız sıkıldı ama sperm sonuçları iyi artık hayırlısı inşallah yakın zamanda hamiş olurum:)) Dualarım sizinle kızlar...

canım çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda bize mutlu haberi erirsin canım ya eşin için de üzülme babamda annem bana hamile kalmadan önce varikosen ameliyatı olmuş çok basit bir operasyon olduğunu duymuştum herşey gönlünce olsun canım

ne güzel tatlım sevindim prolaktinin düştüğüne hadi hayırlısı bakalım kullan klomeni aklınada kisti getirme hep kist yapacak değilya güzel haberlerini bekliyorum a.s.

inşallah tatlım yüce rabbim tüm isteyenlere yaşatsın annelik duygusunu :Saruboceq:

anemone inşallah bu ay klomen ve çatlatma iğnesi iyi sonuç verir de paylaşırız sevincini canım bütün forum çalışmalara hız verelim alacaz mutlu haberleri sonrada kucaklara bebişleri[/QUOTE]

merhaba kaç ay sürdü düşmesi inşallah sitedeki herkesin düşer darısı başımıza dostinex için herkes bir şey söylüyor ben gynodel kullanıyorum sevgiler

merhaba kaç ay sürdü düşmesi inşallah sitedeki herkesin düşer darısı başımıza dostinex için herkes bir şey söylüyor ben gynodel kullanıyorum sevgiler

canım bu prolaktin denen arkadaş öyle birşey ki bir düşüyor bir yükseliyor anlamıyorsun bile ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yükseliyor bazen yükselmiyor ben yıllardır çözemedim evlenmeden önce vardı evlendikten sonra da başıma kaldı ya kovuyom kovuyom gitmiyo yüzsüz bir misafir anlayacağın sürekli tetkik ve tedavi gerektiriyor canım geçmiş olsun şimdiden

Canım ben geçen ay adetimin 3.günü içmeye başlamıştım.Hafta da bir içtim. Bu ayki adetimde baktık ki düşmüş.Yani bir ayda düştü.Ama doktor bu ayda içmemi söylüyo. Hamile kalana kadar devam galiba.

kızlar alternatif tıp bölümünde bir şey okudum ben bir deneyecem bakalım faydası olduğu söyleniyor aktardan elma yağı yada adaçayı yağı alıyoruz bir tampona önce adaçayı yağın ve sonra da zeytin yağına batırıyoruz vajinamızın içine gece yatmadan önce yerleştiriyoruz gece onla atıyoruz sabah çıkartıyoruz tıkalı tüpleri iltahabı hepsini akıtıyormuş spermlerinde içerde kalmasını sağlıyormuş ufak tefek kistleri dfe erittiği söyleniyor birazcık yakıyormuş ama eğer faydası olacaksa değer bir araştırın bakalım kızlar eskiden bu yolla hamile kalanlar varmış belki bize de faydası olur bir de bir çay kaşığı polen tozuyla bir çay kaşığı bal karıştırılıp sabahları aç karnına içiliyormuş bu yolla da hamile kalanlar varmış deneyip görelim kızlar bakalım bu arkadaşlar bizi hamile bırakacak mı hdi hepinize iyi çalışmalar

tatlım evet spermlerin içerde kalmasını sağlar lakin bu tür yağlar ısıtır aynı zamanda ve sperm sıcağı sevmez etkisiz hale gelir ben ilişkiden sonra banyomu soğuğa yakın su ile yaparım hep spermler ölmesin diye yinede sen bilirsin dene istersen . eğer tüplerini merak ediyorsan rahim filmi çektir 3 dk sürüyor ve canın acıyor azda olsa :)) polen bal bende kullanmıştım ama devam edemedim yumurta gelişimi için iyi gelir diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum:))

merhaba canım geçmiş olsun öncelikle

prolaktin hormonunun diğer adı da stres hormonu o nedenle zorda olsa stresten uzak durmamız gerekiyor. .
prolaktin çok oynak bir hormon bir ay yüksekse diğer ay düşüyor yaşasın düştü sonunda diye sevinirken bi bakıyorsun yine yükselmiş senin yapman gereken 2 ayda bir kontrol ettirmen benim 4 senedir var prolaktin sorunum ve iyice öğrendim huyunu .
dostinex prolaktinin 1 numaralı ilacı herkez hakkında farklı şeyler söylüyor ama ben inanmıyorum dostinex sin düşüğe neden olduğuna düşüğe neden olsa dr niye versin hadi 2-3 doktor yanlış biliyor diyelim türkiye de hiç mi doğruyu bilen doktor yok ? şimdiye kadar ben prolaktin rahatsızlığım için 3 ayrı doktora ( farklı şehirlerde ) gittim üçüde dostinex verdi ve düşüğe neden olmadığını söyledi arkadaşlarımın doktorlarıda aynı kanıda ne yani hepsimi yanlış biliyor bende 3 aydır kesmeden içiyorum dostinex ve doktorum hamile kalana kadar içeceğimi söyledi bu sitede hamileliğinin 10. haftasına kadar dostinex kullanmış arkadaş var ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almış yani her olumsuz düşünceye takılmamak gerek bence
umarım en kısa zamanda normal seviyeye ulaşır prolaktinin ama benden sana bir öneri düşse bile 2 ayda bir tahlil yaptır ne olur ne olmaz sağlıcakla kal a.s.

evet canım ben denedim onu..
yaklaşık 1 hafta akıntımın miktarı çok artmıştı ve 2 gündür acı elma yağı kullandım inanırmısın bugün akıntım felan yok maaşallah..
ama ben öyle tampona felan koymadım, korktum kaçar diye falan :)))))
bi pamuğa koyuyorum çamaşırımın içinde duruyor öyle..
o da yetiyor inan.. belli bir zaman geçtikten 5-6 dk sonra falan kokusu ağzına geliyor çok garip :))))))) ağzında yağın esansını hissediyorsun.. iltihapa iyi geldiğini düşünüyorum kesinlikle.. ama en derindeki tıkanıklara kadar ulaşırmı onu bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…