canım diğer arkadaşları hatırlayamadım..
eski listeyi bulamadım ordan alıntı yapardım ama :)
kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım diğer arkadaşları hatırlayamadım..
eski listeyi bulamadım ordan alıntı yapardım ama :)
..........prolaktincilerin haziran ayı umut listesi..........
1- doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- bebeğimiz:
3-anemone:
4-pancuben: 7 haziran (3 aydır hep 7 haziran):
5-elif2005:
6-nergiz33:
7-julyet:
8-
listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..
slm anemone ve doremi beni hatırladınızmı prolaktin tedavisinden sonra şubat ayında hamile kalmıştım düşük olaylarım falan vardı ve o kötü günlerde hep yanımdaydınız allah hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda bu mutlulugu sizle beraber herkese yaşatsın rabbim şuan bebegim 18 haftalık ve erkek inanın kendimi çok zor topladım ve 2 haftadır çok iyiyim aşırı aşermem oldu hep serumlarla ayakta kaldım ama şimdi bomba gibiyim ve artık onu içimde hissediyorum.
..........PROLAKTıNCıLERıN HAZıRAN AYI UMUT LıSTESı..........
1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞıMıZ:
3-anemone:
4-pancuben:7haziran
5-elif2005:
6-nergiz33:19 haziran
7-julyet:
8-
canım nergisler karıştı ben nergis55 nergis33 değil o başka nergis
Doremi ben nergis33:)) benide al listeye tahmini regl günüm 9 Haziran inşallah hamişimdir değilsemde hemen regl olmak istiyorum çünkü kist vardı acaba geçtimi çok merak ediyorum 10 gün soğansuyu içtim artık onuda içemiyorum.........
tamam canım aldım senide listeye..
hadi bakalım hayırlısı olur inşaallah.. :)))
soğansuyu iyi gelmiştir umarım. peki doktorun kist için ilaç falan vermedimi sana?
..........PROLAKTİNCİLERİN HAZİRAN AYI UMUT LİSTESİ..........
1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞİMİZ:
3-anemone:
4-pancuben:7haziran
5-elif2005:1 temmuz
6-nergis55:19 haziran
7-julyet:
8-nergis33:9 haziran
Canım klomenden dolayı kist oluştu bende doktor basit birşey ilaca gerek yok geçer dedi bakalım geçmemişse zaten kızacam valla beni boşuna bekletti diye Ama kist olupta hamile kalanlar oluyomuş ya ne biliyim ümit işte herşeyden bir şey çıkarıyorummafoldumbenİnşallah bu ay şu listeden en az iki hamiş çıkar kızlaaaaaaarr:CüvCüv:
merhaba tatlım nasılsın görüşemiyoruz hiç neyse öncelikle yeni umut listemiz hayırlı olsun ..beni bu ay listeye ekleme nedenini bilmiyorum ama katılmak istemiyorum listeye
sana saçma gelebilir belki ama listede olunca daha bi umutlanıyorum ve adımın karşısına regl oldu senağlama yazısını görmek sinirimi bozuyor .. oluruna bıraktım bu ay olursa ne güzel olur ama olmazsada haziranda ALLAH izin verirse aşılama yaptıracağım hayırlısı olsuna.s.
sen nasıl istersen canım.. siliyorum ismini..
ben adet olacağımı bile bile adımı yazdım mesela :)))))))))))))
aman napiimmm deliliğe vurdum artık kaydirigubbakcemile3
sende oluruna bırak, öyle kafa daha rahat oluyo..
bu ay adet olur olmaz doktorum gel dedi, tedaviye başlıycakmışız..
hayırlısı bakalım inşaallah olumlu sonuç alırım bende.
Sağol canım benim desteğin için peki sonradan yine kullandın mı klomen bana sanki hep kist yapacakmış gibi geliyo klomen korktum yanibenneyaptımki yaşayıp görcez artık takmıycam ne kadar becerebilirsem artık:1closedeyes:tatlım klomen banada kist yapmıştı ve dr bana yasmin verdi 1 ay kullandım ve kist kayboldu merak etme seninde kaybolur içini ferah tut
Sağol canım benim desteğin için peki sonradan yine kullandın mı klomen bana sanki hep kist yapacakmış gibi geliyo klomen korktum yanibenneyaptımki yaşayıp görcez artık takmıycam ne kadar becerebilirsem artık:1closedeyes:
Sağol canım benim desteğin için peki sonradan yine kullandın mı klomen bana sanki hep kist yapacakmış gibi geliyo klomen korktum yanibenneyaptımki yaşayıp görcez artık takmıycam ne kadar becerebilirsem artık:1closedeyes:
tatlım klomeni bu ay tekrar kullandım ve 2 tane yumurtam oluştu pregly 5000 de vuruldum dr nin dediği günlerde ilişkiyede girdim yumurtanın çatladığınıda öğrendim bekliyorum şimdi bakalım hayırlısı