Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar benim gecen ay ilacla 6 ya düşen prolaktinim maalesef tekrar 54 lere çıkmış valla ilac böyle anlık düşürüyo nasıl kurtulucam bu hormondan bilmiyorm her neyse doktora gittim bu ay yine bir dünya ilacı verdi ayrıca gecen ay parlodeli adetin 16.gününe kadar kullandırıp bıraktırmıştı ama şimdi her daim kullanıcam gecen ay bu yumurtlama haplarıyla iki tane yumurtam oluşmuştu ve onları catlatmıştık ama adetin 21.günü yaptırdığım progesteron tahlilinde progestorum 7.78 cıkmıştı normalde bu degerin 10 ve üzeri olması gerekli o zaman kaliteli yumurtlama oluyo demekmiş doktor prolaktinin bu yumurta kalitesini bozdugunu bu sebepten dolayı hamile kalınamadığını hamile kalınsa dahi düşükle sonuclanıcağını söyledi simdi her daim kullanıcam bu parlodeli bakalım kalite artıcak mı yumurtada o yüzden ilac tedavisi gören arkadaşlarım doktorunuzun sizlerden adetin 21.günü progesteron tahlili istemis lazım buna göre yumurtanızın döllenme kapasitesi ortaya cıkıyor bu ayda adet tarihim ne olur bilmoyurm dün adet oldum 30 haziran herhalde benim adet vaktimdir

canım benimde doktorum bu ay progeston tahlili istemişti ve benimde değerim düşük çıktı..
adet olunca gel tedaviye başlıyalım dedi..
evet bu prolaktin sağlıksız yumurta oluşturuyor hemde döllenemiyor hemde döllense bile düşük oluyor.. nasıl çıkıcaz bu işin içinden bilmiyorum..
Allah yardım etsin hepimize...

kızlar slm bu ay çatlatalım şu yumurtaları kistler erisin prolaktinler düşsün huzurumuz mutluluğumuz yerinde olsun moraller tavan yapsın bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah hepimiz hamiş olacaz bir gün belki de o ay bu aydır çalışmalara devam DURMAK YOK YOLA DEVAMalkisalkisalkis

Doremicim ben regl oldum bugün kistlerden dolayı erken oldum sanırım ama üzülmedim ya hiç değilse şu kist geçsin.Ben bu ayı geçtim inşallah sizlerden iyi haberler alıcam bu ay ümitliyim hadi kızlar siz hamiş olun.Temmuzda da ben peşinizden geliyorummm:))

ben prolaktin tedavisi görerek gebe kaldım, aylarca dostinex içtim, şimdi gene başladım çünkü bende adenom var...9 ay emzirdim, aslında sakıncalı benim süt vermem sakıncalıydı fakat kızımın sağlık probleminden dolayı emzirmeyi bırakamadım. şimdide yeniden mr çektirmeye korkuyorum.dostinex kullanmaya başladım...

ben prolaktin tedavisi görerek gebe kaldım, aylarca dostinex içtim, şimdi gene başladım çünkü bende adenom var...9 ay emzirdim, aslında sakıncalı benim süt vermem sakıncalıydı fakat kızımın sağlık probleminden dolayı emzirmeyi bırakamadım. şimdide yeniden mr çektirmeye korkuyorum.dostinex kullanmaya başladım...

canım darısı başımıza inşallah umarım bizlerde senin gibi anne oluruz canım ya ama mr için korkma ben çektirmiştim korkulacak bişey yok 3-5dk bişey sürüyor çok geçmiş olsun canım kızına da sana da sağlık diliyorum

tatlım sağlıkla büyüt bebeğini ALLAH bağışlasın bir şey soracağım hamile kalana kadar € dostinex kullandın mı ? geçmiş olsun bu arada dr bana hamile kalana kadar kullanacaksın dostinex dedi ve burdaki bazı arkadaşlar dostinexsin düşüğe neden olduğunu söylüyorlar gerçi ben pek inanmıyorum buna sonuçta sorduğum 2-3 dr de sakıncası olmadığını hamile kalınca bırakacağımızı söyledi ki düşüğe neden olacaksa niye versin ki dr garezi yok ya hastalarına:)) bebişini öp bizim için darısı bize

kıslar umarım herkes iidir...özledim sizi ama işlerim cok yogun geceleride hıc vaktım olmuyo gıremıyorum...ugurlu lıtenıze katılmayı cok ısterdım ama neyazııkkı 3-4 ay benım calısmalr yasak napalım hayırlısı artık sizi seviyorum gusel haberler duycam bu ay sankı hadı sıkı calısın yavrular....hihoyyyt

merhaba tatlım herşey yoluna girmiştir umarım hayatında bizde özledik seni eninde sonunda gelecek meleklerimiz yeterki sağlıkla hayırla gelsin bekleyip göreceğiz neler yaşayacağız bakalım hakkımızda hayırlısıa.s.

Canlarım neredesiniz ya kimseler yok.Yarın adetim 3.günü doktorumla yine görüşeceğiz son 3 aydır olduğu gibi:KK43:Bakalım kistler geçiş mi prolaktin ne alemde bu sefer eşim için de test isteyeceğiz bakalım artık neler olacak .Dua edin bana kızlar şu kistler geçmiş olsun da bir an önce tedaviye başlayalım.Hepiniz gibi ben de o kadar çok istiyorum ki bir bebişimin olmasını.Allahım sesimizi duy ve bizleri en kısa zamanda sevndir.Amin.Hepinizi öptüm kızlar iyiki varsınız

Canlarım neredesiniz ya kimseler yok.Yarın adetim 3.günü doktorumla yine görüşeceğiz son 3 aydır olduğu gibi:KK43:Bakalım kistler geçiş mi prolaktin ne alemde bu sefer eşim için de test isteyeceğiz bakalım artık neler olacak .Dua edin bana kızlar şu kistler geçmiş olsun da bir an önce tedaviye başlayalım.Hepiniz gibi ben de o kadar çok istiyorum ki bir bebişimin olmasını.Allahım sesimizi duy ve bizleri en kısa zamanda sevndir.Amin.Hepinizi öptüm kızlar iyiki varsınız

sende iyiki varsın tatlım:içelim: hadi bakalım hayırlı haberlerle dön doktordan bence kistler kaybolmuştur doktordan gelince bilgi ver bize merak ederiz kendine iyi bak öpüyoruma.s.

hoşgeldin canım nasılsın.. opuyorumnanaktan

canım benim sende iyiki varsın...
burdaki herkes iyiki var..
bende hepinizi çok seviyorum...
hiç merak etme Allahın izniyle kistlerin gecicek...
Şeniz

iyiyim doremi çok şükür sen nasılsın

adetim gecikmezse daha iyi olucam canım.. bir an önce doktora gitmek isityorum..
yumurtlamadım ya bu ay acaba diyorum adetim gecikir mi?
çünkü hiç adet olucakmışım gibi bir belirtim yok...
doktorum adet olur olmaz gel dedi ya...
:uhm:

iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim.Ben hamileliğimin 10. haftasına kadar dostinex kullandım, kullanmak zorundaydım çünkü eğer ilacı bırakırsam ve prolaktinim aniden çıksaydı bebeğim düşebilirdi, riskli dönemleri atlatana kadar dostinex tam doz kullandım.
ınşallah bebeklerinize kavuşursunuz, bana doktorumun dediği şey şuydu; "eğer tek sorunun prolaktin yüksekliğiyse tedavi olunca hamile kalırsın, dua etki tek sorun hipeprolaktinemi olsun" diyordu...

benım de sut gelmedı halde gogsumden dostınex werdı ddr 8 lı benım 78 cıktı ama ddr dedı bana bız 78 ustu onemlı o yusden heyvcanlanma dedı bu tur seler bazı donemlerde olması normal seler dedı

adetim gecikmezse daha iyi olucam canım.. bir an önce doktora gitmek isityorum..
yumurtlamadım ya bu ay acaba diyorum adetim gecikir mi?
çünkü hiç adet olucakmışım gibi bir belirtim yok...
doktorum adet olur olmaz gel dedi ya...
:uhm:

inşallah bir an önce gidersin ve aklındaki soru işaretlerinden kurtulursun
bende 1 ay dostinex kullandım şimdi ikinci kutuyu aldım doktor 2 ay koruncaksın demişti sonra tam kapıdan çıkarken bişey sormuştum dr a cevabı verdikten sonra belki bu arada hamile kalıverirsin demişti kafamı karıştırmıştı
şu an o kadar kötü durumdayımki eşim bu ay korunmayalım diyor
bense yazıları okudukça bazen ümitleniyorum bazen karamsarlığa kapılıyorum ne yapacağımı şaşırdım
allah bir an önce bizlerede versin inşallah

arkadaşlar bu hipe prolaktinemi ne bilen var mı demek biz de hamile kalsak bile dostinekse devam edecez öyle mi hoş doktor bende dodstineksi kesti ama kullanmana gerek yok dedi zaten çok yüksek değildi benim prolaktin 34 müydü ne rabbim hepimizi duysun artık bu hafta ayın 7sinden sonra yumurtlama haftam bakalım çalışmalara devam DURMAK YOK YOLA DEVAM kızlardelikafaduldendelikafadulden

iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim.Ben hamileliğimin 10. haftasına kadar dostinex kullandım, kullanmak zorundaydım çünkü eğer ilacı bırakırsam ve prolaktinim aniden çıksaydı bebeğim düşebilirdi, riskli dönemleri atlatana kadar dostinex tam doz kullandım.
İnşallah bebeklerinize kavuşursunuz, bana doktorumun dediği şey şuydu; "eğer tek sorunun prolaktin yüksekliğiyse tedavi olunca hamile kalırsın, dua etki tek sorun hipeprolaktinemi olsun" diyordu...

Allah tamamına erdirsin canım..
ne mutlu sana.. darısı bize inşaallah en yakın zamandaa...

benım de sut gelmedı halde gogsumden dostınex werdı ddr 8 lı benım 78 cıktı ama ddr dedı bana bız 78 ustu onemlı o yusden heyvcanlanma dedı bu tur seler bazı donemlerde olması normal seler dedı

dostinex kullanman iyi olmuş canım... çünkü değerin yüksek, onu hep düşük tutuman grekiyor..
sağlıklı günler canım..

slm kızlar uzun süredir giremedim nasılsınız bakalım?
bende pek gelişme yok klomenin 1.dozu tutmadı yumoşlarım gelişmedi 8mm kaldı.bugün 2. doza başladım bakalım ayın 13 ünde dr gidicem.
prolaktin iyi şimdilik ama yumoşlar gelişmiyo kızlar ya napcam ben yaaaa....

X