Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

1 aydır prolaktinim düşsün diye dostinex kullanıyordum bitti ve bugün tekrar yazdırmam gerekiyordu çalıştığım için en yakın sağlık ocağında yazdırdım fakat uzman dr olmadığı için eczane vermedi normalde pazartesi ve perşembe günleri içmem gerekiyordu ama içemicem çarşamba günü müsait olabilicem ilacı almak için bir sakıncası olurmu acaba

1 aydır prolaktinim düşsün diye dostinex kullanıyordum bitti ve bugün tekrar yazdırmam gerekiyordu çalıştığım için en yakın sağlık ocağında yazdırdım fakat uzman dr olmadığı için eczane vermedi normalde pazartesi ve perşembe günleri içmem gerekiyordu ama içemicem çarşamba günü müsait olabilicem ilacı almak için bir sakıncası olurmu acaba

mrb sorun olmaz hayatım çarşamba günü ilacını alır perşembe günü içersin . doktorun sanada mı devamlı dostinex içmeni söyledi bende hamile kalana kadar kullanacağım dostinexsi doktorum öyle söyledi ve bende sordum düşüğe neden olur mu diye ( bu arada doktorumla ilişkimiz doktor-hasta ilişkisi değil arkadaşızdır ) o da kesinlikle olmaz dedi ve rahatladım bende
neyse hayırlısı olsun ALLAH hepimizi sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuştursun sevgilera.s.

Arkadaşlar benimde prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum ama henüz zaten çocuk düşünmüyorum seneye kısmetse. Bende ilk başlarda çok kafama taktım gece hep gizli gizli ağladım ama sonunda oluruna bıraktım kaar verdiğimiz zamanda öyle yapacağım. Rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olsun. Ayrıca kızlar ben bir sitede doktora sordum kendi gittiğim doktorda sormamıştım. Kesinlikle dostınex ilacı düşüğe neden olan bir ilaç değil. Tam tersine ilaç kullanmaz ve prolaktininişz yüksek olursa düşük olurmuş. Hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez bırakırsanız hiçbir sorun olmuyormuş. Allah hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşallah hayırlısıyla ama ümitsizliğe asla kapılmayın.

Canım çok sağol verdiğin bilgi için. :teytey::teytey:

Canım çarşamba veya perşembe günü içersin bi sakıncası olmaz merak etme. Zaten bi aydır kullanıyormuşsun prolaktinin düşmüşdür muhtemelen. 2 gün içmemeyle yükselmez merak etme canım. Mesela ben haftada bir yarım içiyorum, o bile 8 lere düşürmüş. a.s

benimde prolaktin 68 çıktı...dr.beyin tomografisi çektirdi...Allaha şükür bir sorun çıkmadı...1 ay sonra tekrar prolaktin testi yaptıracağım...bakalım ne çıkıcak...stres olunca çıkıyor işte...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm anemone ve doremi beni hatırladınızmı prolaktin tedavisinden sonra şubat ayında hamile kalmıştım düşük olaylarım falan vardı ve o kötü günlerde hep yanımdaydınız allah hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda bu mutlulugu sizle beraber herkese yaşatsın rabbim şuan bebegim 18 haftalık ve erkek inanın kendimi çok zor topladım ve 2 haftadır çok iyiyim aşırı aşermem oldu hep serumlarla ayakta kaldım ama şimdi bomba gibiyim ve artık onu içimde hissediyorum.

slm anemone ve doremi beni hatırladınızmı prolaktin tedavisinden sonra şubat ayında hamile kalmıştım düşük olaylarım falan vardı ve o kötü günlerde hep yanımdaydınız allah hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda bu mutlulugu sizle beraber herkese yaşatsın rabbim şuan bebegim 18 haftalık ve erkek inanın kendimi çok zor topladım ve 2 haftadır çok iyiyim aşırı aşermem oldu hep serumlarla ayakta kaldım ama şimdi bomba gibiyim ve artık onu içimde hissediyorum.

Canım ben buraya sonradan üye olanlardanım ama mutluluğunu paylaşmak istedim.Çok sevindim adına delikafadulden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı bizlere bizi habersiz bırakma canıma.s.

canım çok sevindim bende sen gelmeyince bizi unuttuğunu sandım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlusunu
güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah kavuşuruz bizde meleklerimize öpüyorum ara sıra gel de moral depolayalıma.s.

günaydın arkadaşlar benimde prolaktinim 43,69 çıktı dr um dostinex verdi 2 ay kullanacaksın ve korunacaksın dedi ama burada okuduğum kadarıyla hiçbir arkadaşımıza dr korunun dememiş ben 1 ay boşunamı geçirdim şimdi hem ilacı kullanıp hem ilişkiye devam edeyimmi akıl verin lütfen

canım senden gelen bu güzel habere çok sevindim gerçekten... :dance:
Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin..
mnik oğluşunla beraber bir ömür mutlu olun inşşşşşşşşşş.....

günaydın arkadaşlar benimde prolaktinim 43,69 çıktı dr um dostinex verdi 2 ay kullanacaksın ve korunacaksın dedi ama burada okuduğum kadarıyla hiçbir arkadaşımıza dr korunun dememiş ben 1 ay boşunamı geçirdim şimdi hem ilacı kullanıp hem ilişkiye devam edeyimmi akıl verin lütfen

canım ne dese bilmiyorum ki..
benim doktorum korunmaya gerek yok diyen doktorlardan...
ama içimdeki bir sesinde, bu ilacın zararı olduğunu söylüyor...
karar senin,
bence herkes kendi doktorunu dinlemeli...
:kahve:

ben yine korunmaya devam edeyim o zaman doremi
ya zaten dün almam gerekiyordu alamadım ilacı yarın alıcam büyük ihtimalle

ben yine korunmaya devam edeyim o zaman doremi
ya zaten dün almam gerekiyordu alamadım ilacı yarın alıcam büyük ihtimalle

valla canım bilmiyorum ki..
benim prolaktinim ilaçtan sonrada hemen yükselmeye başladığı için o ilacı kullanma süresinde hamile kalmam gerekiyor, o yüzden korunmuyorum..
korunamıyorum yani...
düşen değerim beni 2 ay falan idare ediyor zaten..
yani ben mecburum o zaman çocuk yapmaya..
işimiz Allaha kalmış valla yaa
:nazar:

valla canım bilmiyorum ki..
benim prolaktinim ilaçtan sonrada hemen yükselmeye başladığı için o ilacı kullanma süresinde hamile kalmam gerekiyor, o yüzden korunmuyorum..
korunamıyorum yani...
düşen değerim beni 2 ay falan idare ediyor zaten..
yani ben mecburum o zaman çocuk yapmaya..
işimiz Allaha kalmış valla yaa
:nazar:

allah hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah

..........PROLAKTıNCıLERıN HAZıRAN AYI UMUT LıSTESı..........

1- Doremi: 7 haziran (şimdiden söyleyeyim, ben yumurtlamadım bu ay, kalabalık gözüksün diye ekledim kendimi kaydirigubbakcemile3)
2- BEBEĞıMıZ:
3-anemone:
4-pancuben:7haziran
5-elif2005:
6-nergiz33:19 haziran
7-julyet:
8-

listeye dahil olmak isteyenler bana son adet tarihlerini versinler..

Son düzenleme:
doremi şubat ayında 14 kişi görünüyo listede şu an az kişi yazmışsınya diğer arkadaşların hepsi hamilemi

X