Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

senin kaçtı elif prolaktin ne zamandır düşürmeye çalışıyordun
12 de inşallah mutlu heberi alırsın ve prolaktini yüksek olan bizlere umut olursun

slm doremi benimde prolaktinim yüksek çıktı 43,69 dr um dostinex verdi 1 aydır kullanıyorum sen hayıt suyuyla birlikte içtim demişsin bende sürekli acaba ilaçla birlikte hayıt suyu içilebilirmi diye merak ediyordum bu hayıt suyunu aktardan mı alabilirim bide nasıl kullanacağım çok teşekkürler şimdiden

hoşgeldin topiğimize canım...
hayıt suyu aktarlarda satılıyor.. hazır bu su zaten.. direk çaybardağının 1/3 ünü sılandırıp günde 3 defa içiyorsun o kadar.. ben dostinexle çok kullandım hayıt suyunu.. hiç bir zararı da yok ayrıca... hem yumurtaların sağlıklı olmasını da etkiliyor..
geçmiş olsun canım.. :)

senin kaçtı elif prolaktin ne zamandır düşürmeye çalışıyordun
12 de inşallah mutlu heberi alırsın ve prolaktini yüksek olan bizlere umut olursun

canım benim çok yüksek değildi bu arada artık idrar testine de güvenmeyin doğru çıkmıyor dün bernde gebelik var dedi ama bugün kan testi hayır dedi ben de bebek umutlasrına bir son verdim artık bebek yapmayacam istemiyorum çok yoruldum çok sıkıldım çok üzüldüm ama olmadı işte demek ben anne olmak için yeterli değilim allah sizlere versin inşallah hayırlısıyla ama benden pes artık yoruldum arkadaşlar size bebek yolunda başarılar şans ve sağlık diliyorum hyırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

hayıt otu suyunu sen hazırlamıyorsun aktarlarda hazır satılıyor zaten canım ondan al sabah akşam yemeklerden önce bir kahve fincanı kadar içiyorsun o kadar ama sürekli iç benim prolaktin falan umrumda değil isterse tavan yapsın ben çekiliyorum arkadaşlar artık kendinize çok iyi bakın sizleri seviyorum umarım hayırlı haberlerinizi bana ulaştırısınız bebişler için devam edin

canım benim çok yüksek değildi bu arada artık idrar testine de güvenmeyin doğru çıkmıyor dün bernde gebelik var dedi ama bugün kan testi hayır dedi ben de bebek umutlasrına bir son verdim artık bebek yapmayacam istemiyorum çok yoruldum çok sıkıldım çok üzüldüm ama olmadı işte demek ben anne olmak için yeterli değilim allah sizlere versin inşallah hayırlısıyla ama benden pes artık yoruldum arkadaşlar size bebek yolunda başarılar şans ve sağlık diliyorum hyırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

hayıt otu suyunu sen hazırlamıyorsun aktarlarda hazır satılıyor zaten canım ondan al sabah akşam yemeklerden önce bir kahve fincanı kadar içiyorsun o kadar ama sürekli iç benim prolaktin falan umrumda değil isterse tavan yapsın ben çekiliyorum arkadaşlar artık kendinize çok iyi bakın sizleri seviyorum umarım hayırlı haberlerinizi bana ulaştırısınız bebişler için devam edin

niye pes ediyosunki hemen bak ben 13 aydır uğraşıyorum ama vazgeçmek gibi bir niyetim yok sende vazgeçme sakın yoksa küserler bize hiç gelmezler

tatlım sakın ümitsizliğe kapılma bende bu ay ilaç ve igne tedavisi gördüm ama dün kan testi yaptırdım sonuç negatif cok üzüldüm ağladım ama sonra düşündüm amannn dedim dünyada benden daha önemli bisey yok dedim artık takmıcam kafama dedim oluruna bırakıcam allah nasip ederse zaten olur ama tedavinide bırakmıcaksın tabiki önce allahtan gelecek valla karar verdim cok salmıştım kendimi diet spor bakım kendimle ilgilenicem yazda geldi zaten moralsizliğe yer yok pozitif düşenelim pozitif olsun herşey daha yaşımız genç olur ben inanıyorum olucağına allah daha beterlerinden korusun

Elifcim öncelikle sakin ol ani kararlar verme canım....Herkes burdakiler günün birinde anne olmayı tadacak buna sende dahilsin ...Tabii şuan duygunu anlayabiliryorum umutsuzluğa kapıldığın zaman kendini geri çekemezsin...Bir bakmışsın hersey düzene dirmiş doğal yolla olmuyorsa bunun nedenini elbet çözümü var.1.cisi aşılama hadi oda tutmadı tüp bebek.Benim ablam 10 yıl sonra hamile kaldı ve 5 aylıkken kan uyuşmazlığından bebeğini kaybetti.Şimdi şu DOSTİNEX olayına gelelim...Ben inanmıyorum Dostinex yüzünden düşüklere eee ablamın kan uyşmazlığı ne yani ablamda mı DOSTİNEX kullandıda bebeğini düşürdü yok böyle bisey....
Tedavi süresince ben bekledim ümitlendim doğal yolla olmadığını anlayınca da rahim flimi çektirdim acaba kapalı mı diye tüpler? Çok şükür temiz.Yumurta takibi yapıldı ve erken yumurtam çatlıyor bunun içinde klomen kullandım.Bunlar dostinexin suçu değil tamamen kendi bedenimiz ve beynimiz yapıyor.Yediklerimiz ,is stresi ev stresi....Doğanın bile dengesi bozuldu ne yani doğa da mı hayata küssün....Yok böyle bisey
Kimsenin etkisinde kalma ve kendi kararlarınla beraber eşininde kararları önemli...Her bayanın yumurtlama dönemi farklı,regli dönemi farklı ....Ve kimsenin etkisinde de kalma.
Düşük nedenlerini araştırmakta basit otopsi istersin DNA yapısını incelenmesini istersin.Benim arkadaşımın 2 düşüğü oldu ve öğrendiler ki babanın DNA x kromozomlarının bir hücresi bozukmuş ..Bebekler anne karnında gelişmeiğini kalbinin durduğunu yada nefes borusunun gelişmediğini görünce gebelikler sonlandırıldı.Şimdi 4yaşında sağlıklı bir kızı var. Ne yani DOSTİNEX mi kullandı oda ...Alakası yok...
O yüzden DR na güven ve sabret.Gerçi beklememişsin regli gününe kadar ve test yapmışsın ne oldu üzülen sen oldun? İdrar testi için en fazla 1 hafta bekle kan testi içinde 2-3 gün sonra en iyi neticeyi alırsın.EEE burdaki arkadaşlar bazen erkende sonuç alıyor bu neden tamamen bünye ve regli döngüsü canım...
Benden söylemesi yoksa üzülürsün her defasında
Sevgilerrrr

tatlım umutsuzluğa kapılma ve hemen pes etme tedavine devam et bak ben 1 seneyi aştı bebek isteyeli ama vazgeçmedim biliyorum zamanı gelince gelecek benimde güneşim negatif sonucu alınca bir an olsun insan umutsuzluğa kapılıyor elinde olmadan ama uzatma hayırlısı böyleymiş de ve tedavine ve bebiş için çalışmalara devam et . sana bir soru hayatında olumsuz şeyler olduğunda da yaşamaktan mı vazgececeksin bence cevabın hayır olacak ... hayatta iyi yada kötü ne olursa olsun yaşamaya devam edeceğiz buda öyle birkaç ay bebek olmadı diye hiç olmayacak değil elbet zamanı gelince hayırlısı ile gelecek bebeğin doğal yollarla gelmesi çok güzel olur ama doğal yolla olmasada tıp ilerledi aşılama tüp bebek vb ile anneliği yaşayacağız bak benim bu ay ilk defa reglin 12 gününde yumurtalarım 17-20 mm oldular ve ilk defa çatladılar bende umutlanıyorum bu ay kesin olacak diye ama biliyorumki umut etmek yetmiyor bu ay benim son denemem olmazsa haziranda aşılama olacak hayırlısı olsun hepimiz için .. umutsuzluğa düşme ve asla vazgeçme sonuçta hayatta kötü şeyler olsada nefes almaktan vazgeçmiyoruz hiçbir zaman o nedenle güneşinden de vaz geçme elbet gelecek sana sabret dua et ve bekle a.s.

kızlar bende de kötü haberler var...
bugün doktordaydım yine..
yumurtlama olmamış..
adetliyken gel tedaviye başlıyalım artık dedi doktorum telaşla..
çok üzüldüm, hatta ağlıycaktım ama durmak yok..
doğal yolla olmuyorsa böyle olur inşaallah.. olsun yeter ki...

elifcim.. seninle msn de konuşuyoruz zaten, sana burdan yazmıycam, ama kızdırıyosun beni, bunu bil..
pes edecek birşey yok...

kızlar şimdi daha iyiyim en azından umutlarım daha doğrusu kadınlık iç güdüleri bu umuda engel olamadı devam decem çalışmalarıma ama başka bir yoldan

Elifcim üzülme lütfen Allahım senin için hayırlı bir zamanda gönderecek bebişini canım.Pes etmek yasak bize.....

pes etmiycek tabiiii...
şimdiden tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladık bile dimi elifcimm...
ne diyoduk... vereliniortak
''durmak yok, yola devam''
hahahaha... :roflol: :roflol:

buyrunnnnnnnnn

evet kızlar durmak yok yola devam hep birlikte doğuracaz hatta tüp müp yapacaz bişeyler işte

kelebek hoşgeldin canım nasılsın iyi dilekleri için tşkler hep birlikte aşacağız bu günleri canım yanlız değilsin

hale canım benim msn de sorun oldu kapandı açmaya çalışıyorum kusura bkma canım

hosbuldukk canımm toparladımm ya toparlamasam napcamm:1no2:
iiyim ama işe baslaımm kafam dagılıyoo işler yığılmıs benı beklıyoduu:tomato:

iyi yaptın canım...
git, kafan dağılsın boşver..
en iyisini yapıyosun..

hale canım benim msn de sorun oldu kapandı açmaya çalışıyorum kusura bkma canım

olsun tatlım..
o arada benimde nette sorun oldu biliyomusun, ne tesadüf :)))

Arkadaşlar benimde prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum ama henüz zaten çocuk düşünmüyorum seneye kısmetse. Bende ilk başlarda çok kafama taktım gece hep gizli gizli ağladım ama sonunda oluruna bıraktım kaar verdiğimiz zamanda öyle yapacağım. Rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olsun. Ayrıca kızlar ben bir sitede doktora sordum kendi gittiğim doktorda sormamıştım. Kesinlikle dostınex ilacı düşüğe neden olan bir ilaç değil. Tam tersine ilaç kullanmaz ve prolaktininişz yüksek olursa düşük olurmuş. Hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez bırakırsanız hiçbir sorun olmuyormuş. Allah hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşallah hayırlısıyla ama ümitsizliğe asla kapılmayın.

X