Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

arkadaşlar bu hipe prolaktinemi ne bilen var mı demek biz de hamile kalsak bile dostinekse devam edecez öyle mi hoş doktor bende dodstineksi kesti ama kullanmana gerek yok dedi zaten çok yüksek değildi benim prolaktin 34 müydü ne rabbim hepimizi duysun artık bu hafta ayın 7sinden sonra yumurtlama haftam bakalım çalışmalara devam DURMAK YOK YOLA DEVAM kızlardelikafaduldendelikafadulden

tatlım senin değerin 34 müş, dostinex kullansana..

inşallah bir an önce gidersin ve aklındaki soru işaretlerinden kurtulursun
bende 1 ay dostinex kullandım şimdi ikinci kutuyu aldım doktor 2 ay koruncaksın demişti sonra tam kapıdan çıkarken bişey sormuştum dr a cevabı verdikten sonra belki bu arada hamile kalıverirsin demişti kafamı karıştırmıştı
şu an o kadar kötü durumdayımki eşim bu ay korunmayalım diyor
bense yazıları okudukça bazen ümitleniyorum bazen karamsarlığa kapılıyorum ne yapacağımı şaşırdım
allah bir an önce bizlerede versin inşallah

amin canım inşaallahh... :Saruboceq:

inşallah bir an önce gidersin ve aklındaki soru işaretlerinden kurtulursun
bende 1 ay dostinex kullandım şimdi ikinci kutuyu aldım doktor 2 ay koruncaksın demişti sonra tam kapıdan çıkarken bişey sormuştum dr a cevabı verdikten sonra belki bu arada hamile kalıverirsin demişti kafamı karıştırmıştı
şu an o kadar kötü durumdayımki eşim bu ay korunmayalım diyor
bense yazıları okudukça bazen ümitleniyorum bazen karamsarlığa kapılıyorum ne yapacağımı şaşırdım
allah bir an önce bizlerede versin inşallah

canım kafan takma zaten geleceği varsa da hani derler ya eşin üzerine ceketini atsa hamile kalırsın ama doktor önce korun sonra hamile kalabilirsin dediyse bence doktorunla tekrar görüş derim en azından kesin bir cevap verebilirse sana hem senin hem de eşinin içi rahat eder umarım sen de en kısa zamanda bebiş haberini verirsin bize canım karamsarlığa da kapılma canım

kızlar bende de yüksek prolaktin çıktı yani lh değeri az bi yükseklik var yaşıma göre dr ondan adet olamadığımı söledi dostinex verdi haftada 2 tane içicem ve 4 tane bitince kontrole gidicem bide folik asit kullanmaya başladım inşallah çabuk düşerde adet olurum

slm kızlar uzun süredir giremedim nasılsınız bakalım?
bende pek gelişme yok klomenin 1.dozu tutmadı yumoşlarım gelişmedi 8mm kaldı.bugün 2. doza başladım bakalım ayın 13 ünde dr gidicem.
prolaktin iyi şimdilik ama yumoşlar gelişmiyo kızlar ya napcam ben yaaaa....

canım keçiboynuzu kürü falan yap,,
bal tarçın çörekotu..
vs...
yap ye.. bak nasıl fazdasını görüceksin..

slm kızlar uzun süredir giremedim nasılsınız bakalım?
bende pek gelişme yok klomenin 1.dozu tutmadı yumoşlarım gelişmedi 8mm kaldı.bugün 2. doza başladım bakalım ayın 13 ünde dr gidicem.
prolaktin iyi şimdilik ama yumoşlar gelişmiyo kızlar ya napcam ben yaaaa....

allah kimseyi bekletmesin isteyen herkese versin inşallah

canım dedim ya bu doktorun bişeyden anladığı yok ben dostineksi 1,5 ay kullandım sonra kullnma dedi bıraktım ama ne bileyim fazla yüksek değildi zten sizinki düşmüştür dedi tahlil bile yaptırmadı haftaya yeni doktoruma gidecem kısmetse söyleyecem bu sorunlarımı bakalım ne olacak bu arada bütün kızlar burda topik kalabalık ne güzel

canım kafan takma zaten geleceği varsa da hani derler ya eşin üzerine ceketini atsa hamile kalırsın ama doktor önce korun sonra hamile kalabilirsin dediyse bence doktorunla tekrar görüş derim en azından kesin bir cevap verebilirse sana hem senin hem de eşinin içi rahat eder umarım sen de en kısa zamanda bebiş haberini verirsin bize canım karamsarlığa da kapılma canım

aminnn

kızlar bende de yüksek prolaktin çıktı yani lh değeri az bi yükseklik var yaşıma göre dr ondan adet olamadığımı söledi dostinex verdi haftada 2 tane içicem ve 4 tane bitince kontrole gidicem bide folik asit kullanmaya başladım inşallah çabuk düşerde adet olurum

esracım merhaba aldınmı sonuçlarını kaç çıktı prolaktinin

ben prolaktinimin düştüğünü sanıyorum çünkü 1 ay kullandım ya dostinex i son adetimi 28 gün geçince oldum daha önceleri 30 günde bir oluyordum

canım dedim ya bu doktorun bişeyden anladığı yok ben dostineksi 1,5 ay kullandım sonra kullnma dedi bıraktım ama ne bileyim fazla yüksek değildi zten sizinki düşmüştür dedi tahlil bile yaptırmadı haftaya yeni doktoruma gidecem kısmetse söyleyecem bu sorunlarımı bakalım ne olacak bu arada bütün kızlar burda topik kalabalık ne güzel

ben evlenmeden öncede yaptığım tahlillerde yüksek çıkmıştı dr o kadar önemsememişti hatta en son yapılan tahlilde prolaktin çalışılamadı yazıo dr sa gerek yok ona diip geçiştirmişti ne salak mışım tek dr a inanmışım

iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim.Ben hamileliğimin 10. haftasına kadar dostinex kullandım, kullanmak zorundaydım çünkü eğer ilacı bırakırsam ve prolaktinim aniden çıksaydı bebeğim düşebilirdi, riskli dönemleri atlatana kadar dostinex tam doz kullandım.
İnşallah bebeklerinize kavuşursunuz, bana doktorumun dediği şey şuydu; "eğer tek sorunun prolaktin yüksekliğiyse tedavi olunca hamile kalırsın, dua etki tek sorun hipeprolaktinemi olsun" diyordu...

demek hamileliğinin 10 . haftasına kadar dostinex kullandın içimi rahatlattın tatlım ya gerçi ben dr güveniyorum dostinex düşüğe neden olmaz demişti ama örnek olarakta seni görünce daha bi rahatladım DEMEK Kİ DOSTİNEX GERÇEKTEN DÜŞÜĞE NEDEN OLMUYOR mutlulugunun devam etmesini dilerim bebeğinle bol sağlıklı günler senin olsun a.s. inşallah annelik duygusunu bizde yaşarız:Saruboceq:

kızlar dün eşim bişey duymuş bi arkadaşından..
senelerce bir çiftin çocuğu olmuyormuşşş..
o zamanlar ne tedaviler görmüşler..
yurt dışından ne haplar, ne iğler getittirilmiş..
hatta doktor bile şaşırmış bu iğneleri sen nasıl getittirebildin diye..
ama olmamış yine çocukları...
deken başka bir doktora gitmişler..
doktor karbonatlı su buharı yap demiş, üstüne otur.. iltihap aksın..
kadın bu buharı yaptıktan sonra hemen o ay hamile kalmış,, çok şaşırmışlar falan filan..
bende yapıcam bunu.. zaten enfeksiyonum geçmedi galiba daha... akıntım var beyaz..
deniycem, belki faydası olur..sizde deneyin..
çünkü bazen prolaktinimiz düşük olsa bile kalamıyoruz..

21 li bişi çıktı ya daha öncede yüksek çıkıodu dr lar önemli diil diyip geçiştiriolardı demek ki adet düzensizliğinin sebebi buymuş ah bu dr lar ahhh

bu rakamlarda sorun yoktur sanırım referans aralığı benim sonuçlarımda 5-29 olarak görülüyordu ama sonucum 44 çıkmıştı
herkeste farklımı oluyor acaba

bu rakamlarda sorun yoktur sanırım referans aralığı benim sonuçlarımda 5-29 olarak görülüyordu ama sonucum 44 çıkmıştı
herkeste farklımı oluyor acaba

valla bilemiom dr um öle söledi tahlildede yanında yıldız işareti vardı dr yüksek olanların yanında yıldız işareti oluo dedi belki diğer değerlere göre ölçülüo

kızlar dün eşim bişey duymuş bi arkadaşından..
senelerce bir çiftin çocuğu olmuyormuşşş..
o zamanlar ne tedaviler görmüşler..
yurt dışından ne haplar, ne iğler getittirilmiş..
hatta doktor bile şaşırmış bu iğneleri sen nasıl getittirebildin diye..
ama olmamış yine çocukları...
deken başka bir doktora gitmişler..
doktor karbonatlı su buharı yap demiş, üstüne otur.. iltihap aksın..
kadın bu buharı yaptıktan sonra hemen o ay hamile kalmış,, çok şaşırmışlar falan filan..
bende yapıcam bunu.. zaten enfeksiyonum geçmedi galiba daha... akıntım var beyaz..
deniycem, belki faydası olur..sizde deneyin..
çünkü bazen prolaktinimiz düşük olsa bile kalamıyoruz..

inşallah faydası olur

benim de evlenmeden önce yüksekti prolaktin doktor önemli değil demişti biz zaten bu doktorlara inanmaktan kaybediyoruz ya hep ama dostineksin düşüğe neden olmadığını bende doktoruma sormuştum bazı hastalara 2-3 ay düşük olmasın diye veriyoruz demişti ben de sanmıyorum düşüğe neden olduğunu belki bir kaç istisna olabilir

X