Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar slm herkese aman gene herkes çil yavrusu gibi dağılmış kimseler yok ortalarda kızlar adetime 2 gün var ama bilmediğim bir şekilde dün ve bugün pembemsi bir akıntım var böyle ne bileyim garip bişey int.ten okudum da biraz yerleşme kanaması olabilir diyor kızlar bişeyler deyin ya hiç böyle yerleşme kanaması geçireniniz oldu mu ay test almamak için zor tutuyom kendimi

Slm canım bence reglinin geçmesini bekle ...Belki kullanmış olduğun ilaçlardan da olabilir.
Yerleşme dönemi gebeliği öğrendikten 2-3 hafta arasında oluyor ...Hem regline daha 2 gün var...Moralinin bozulmaması için sabırlı ol ve bekle ...Stres yapma ve aklınan getirmemeye çalış

kızlar size bişey dicem biraz evvel dayanamadım ve gebelik testi aldım daha adetime 2 gün var ama işte dürttü beni bişey 2. çizgiyi gördüm ama çok silikti böyle belli belirsiz kızlar bir akıl verin bana ya pancuben ilaç falan kullanmıyorum canım artık ya doktorla kavga ettim ya doktoru da ilacı da bırakmıştım acaba testin hata yapma şansı var mı yada ben iyi bir göz doktoruna mı gideyim böyle ip gibi bir çizgiydi öyle kalın değildi ama gördüm kızlar ayyyyy ne yapayım şimdi hiçbiriniz yoksunuz ya delirecembenneyaptımki

kız ben sana ne dedim :))))))))))))))))))))))
hamilesin demedim mi....
ay inannamıyorum yaaa.. Allahım şükürler olsun sana :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kız ben sana ne dedim :))))))))))))))))))))))
hamilesin demedim mi....
ay inannamıyorum yaaa.. Allahım şükürler olsun sana :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

inşallah canım ya ama daha tam emin değilim bekleyecem yarın sabah bir daha yapacam belki test hatalıdır canım ya ama canım böyle ip gibi bir çizgiydi kalın değildi rabbim eğer bana meleğimi yolladıysa ki inşallah yollamıştır rabbim dileyen bütün annelere bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq:

tatlım daha adetine var ve silik çizgi çıkıyor..
bende de öle olmuştu...
yarın sabah birdaha test yap hatta git kan testi yap...
dinle beni..
ben innaıyorum şuan bebişin karnında annesiiiiiiiiiiiiii
:1hug:

tatlım daha adetine var ve silik çizgi çıkıyor..
bende de öle olmuştu...
yarın sabah birdaha test yap hatta git kan testi yap...
dinle beni..
ben innaıyorum şuan bebişin karnında annesiiiiiiiiiiiiii
:1hug:

canım ya umarım dediğin gibi olur ya bebişim karnımdadır rabbim dileyen bütün annelere yaşatsın yarın hastaneye gidecem kan tahlili vermeye canım

Canımmmmmmmmmm inşallah hamilesindir ki bence hamilesin adetine 2 gün kala silik çizgi gördüysen dahja ne olsun.Ayyyy çok sevindim canım darısı bize inşallah bizi habersiz bırakma bacımmm:CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar doktorlar daha iyi bilir tabiki ama bu dostinex bence düşüğe neden oluyor.Doremicim yanlış hatırlamıyosam sen bebeğini sekizinci haftada kaybettin.Sonra geçenlerde biri daha o ilacı kullandığını ve yine 8.haftada düşük yaptığını yazmıştı.Bilmiyorum inşallah ilaçtan değildir ama kızlar parlodeli deneyin bakın benim vücudum çok hassas ama 1 hafta da alıştım ve o ilaç hamilelik süresince de eğer prolaktin fazla yükselirse içilebiliyor.Yan etkisinden korkmayın doktorunuza bir danışın isterseniz

canım evet maalesef bende senin gibi düşünüyorum.
benim başka bir arkadaşımda dostinexten sonra hamile kalmıştı ve o da düşük yaptı, ayrıca kelebek arkadaşımızda aynı acıyı yaşadı ve daha maalesef bu olaya çok denk geldim..
doktorlar bunu kabul etmiyorlar nedense ama ben buna artık inanır oldum maalesef..
fakat canım; ben parlodeli kullanamıyorum, hem değerimi daha çok çıkarıyor, hemde kullandığım halde acillik oluyorum, benim bünyeme çok fazla geldi parlodel, yani dostinexi kullanmaya mecburum.. artık işimiz Allaha kalmış...

canım sağol nergisçim ya darısı başınıza inşallah en kısa zamanda bana da siz verin bakalım haberleri farklı bir duygu kızlar anlatamam sizleri seviyorum herkes yaşasın bu mutluluğu rabbim dileyen herkese versin bebeğini dua edin kızlar sizlerin minikleri de gelecek ben de sizler için dua edecem iyiki varsınız iş yerindeyim hala ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bir ve gitsem ağlamaktan geberecem çok duygulandım ya:roflol:

çoook mutluyum çoook

size komik gelebilir

ama ilk defa böyle oldu

reglimin 12. günü dr ye gitmiştim

dr de 2 tane yumurtam olduğunu birinin 17mm diğerinin 20 mm olduğunu ve pazar günü preglyn olmamı söylemişti

bende pazar günü iğnemi oldum ve pazar pazartesi çarşamba günleri ilişkiye girdim

bugün tekrar dr ye gittim yumurtalar çatlamış mı diye bakmaya

veee doktorum yumurtaların çatladığını ve gün aşırı ilişkiye devam etmemizi söyledi

ilk defa böyle oldu daha önce pregly vurulduğum halde çatlamamıştı yumurtam

ilk defa bu ay hem vaktinde olgunlaştı ve çatladı hihoyyyt

bir yandan umutlanıyorum bu ay kesin olur diye diğer taraftanda negatif sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum

ALLAH ım tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlat versin hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

çok mutluyum çoookkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

arkadaşlar ya benim lekelenme tarzında kanamam oluyor çok korkuyorum acaba ne olabilir daha eşime söyleyemedim bile acaba hamile değilsem diyorum bir de idrarda çıktıysa kesin vardır diyorum yarın kan tahlili yaptırmadan içim rahat etmeyecek hepinizi öpüyorum ir de karnımda göbek deliğinden aşağı doğru sanki bir damar var daha ne olduğunu çözemedim bileniniz varsa anlatabilir mi

canııımmmm..
bak herşey yolunda gidiyor maaşaallah...
inşaallahh Allahın izniylede gelecek bebişin ..
rahim filmi işe yaradı bak görüyomusun, çok mutlu oldum senin adına canım, hadi sende ver bu ay mutlu haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:sm_cool:

canımsın yaaa...
ne mutlu sana, ne mutlu eşine..
Allah tamamına erdirsin tatlım benimmm :)))))))

canım bu yerleşme kanamasıdır büyük bir ihtimalle..
seni üzmek istemem ama, düşük tehlikeside olabilir..
yarın ilk işin hastaneye gidip kan tahlili yaptırmak olsun..
doktora gitsen bile şuan çok küçük olduğu için gözükmez, hele bir adetin geçsin hemen doktora git tatlım.. ihmal etme, etmezsin zaten de, ben yine tembih edeyim de içim rahat olsun... :)))
sakın ağır kaldırma, hızlı yürüme, yukarı uzanma, iyi bak kendine ki, bebişimizde iyi olsun tamam mı annesi.. :)))
abarttım biliyorum ama napimm

herşey yolunda olucak Allahın izniyle.. :)))))))

kızlar bana dua edin test yaptırdım kanda baktırıyorum bebişim benle olsun lütfen dualarınıza ihtiyacım var

slm doremi benimde prolaktinim yüksek çıktı 43,69 dr um dostinex verdi 1 aydır kullanıyorum sen hayıt suyuyla birlikte içtim demişsin bende sürekli acaba ilaçla birlikte hayıt suyu içilebilirmi diye merak ediyordum bu hayıt suyunu aktardan mı alabilirim bide nasıl kullanacağım çok teşekkürler şimdiden

sağol canım ya tşkler saat 12de alacam sonucumu umarım bebişim vardır ve benledir sana da geçmiş olsun ben de prolaktin sorunu çekiyorum hayıt otu suyunu dene faydası oluyor

sağol canım ya tşkler saat 12de alacam sonucumu umarım bebişim vardır ve benledir sana da geçmiş olsun ben de prolaktin sorunu çekiyorum hayıt otu suyunu dene faydası oluyor

dostinex le aynı anda kullanabilirmiyim bide ne zaman başlanacak adetliyken başlayabilirmiyim ne şekilde hazırlanacak ve içilecek çok soru sordum valla ama sevaptıra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…