Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremım cnm gelıcem söz mujukkkkk etkılenıyorum dıye uzak kalayımd edım kursa fılan basladım nasıpse temmuzdada bı ıse baslıcam kafamı ıyıce dagıtıyorum yanı. eyluldede dıksıyon kursum acılıyo ona baslıcam boyle oyalıyorum kendımı anlıyacagın... hepınızı optmmmmmmmmmm

oh ohh.. iyi yapıyosun canım.. :icecream:
dağıt kafanı ne güzel..
en iyisini yapıyosun valla, boş durma..
bende iş başvurusunda bulundum bakalım..
bende bekliyorum cevap.. hayırlıysa olur inşaallahh..
evde durmak çok sıkıcı geliyo artık..
çalışırken evimde oturmayı çok özlerdim ama şimdi doydum sanırım :)

oh ohh.. iyi yapıyosun canım.. :icecream:
dağıt kafanı ne güzel..
en iyisini yapıyosun valla, boş durma..
bende iş başvurusunda bulundum bakalım..
bende bekliyorum cevap.. hayırlıysa olur inşaallahh..
evde durmak çok sıkıcı geliyo artık..
çalışırken evimde oturmayı çok özlerdim ama şimdi doydum sanırım :)

evet ya banda oyle oluyodu hafta sonunu ıple cekıyodum bu hafta hep dınlenıcem dıyodum hafta sonuda temızlık aıle zıyaretı vs vs gecıyodu hasret kalmıstım ama ekım ayından berı evdeyım bunaldım artık

kızlarrr bebeğim ilk göz ağrım 2 sene sonra gelen mucizem beni bırakıp gitti çok kötüyüm nasıl sabır versın dıye rabbım dua edıyorum anlatamam gelışmedı melegım buyutemedım kalbı atmadı ve kürtaj oldum çok kötuyum arkadaslar çokkk

Canım ya kaç gündür seni merak ediyorduk.Ne olur üzülme hayırlısı böyleymiş Allah sabır versin bol bol dua et.Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat verir inşallah.Kendine iyi bak canım:çok üzgünüm:

kızlarrr bebeğim ilk göz ağrım 2 sene sonra gelen mucizem beni bırakıp gitti çok kötüyüm nasıl sabır versın dıye rabbım dua edıyorum anlatamam gelışmedı melegım buyutemedım kalbı atmadı ve kürtaj oldum çok kötuyum arkadaslar çokkk

Canım çok ama çok geçmiş olsun.Allah bi daha böyle bi acıyı sana yaşatmasın.

Merhaba Kızlar;
Hepiniz iyisinizdir umarım....Benim işler çok yoğun ve o yüzden de çok nadir giriyorum.
Zaten buay aşılama olacaktı maalesef gidemedim aşılama için denetime geldiler ve olmadı önümüzde ki ay inşallah bir aksilik bir keder olmazsa ...
Sizler nasılsınız?:nazar:

canıııııııııııııımmmm...
çok geçmiş olsun bitanem inan ki çok üzüldüm...
geçiyo bugünler inan bana, seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan..
lütfen daha fazla yıpratma kendini,
kendini üzdükçe daha kötü olursun..
gelecek bebeğin için bir an önce toparlanmalısın tatlım..
inan ki zaman nasıl geçecek anlamıycaksın bile.. evet belki yaşanılan hayatta ki en zor şey ama bu zaman geciyo canım.. içimizde yaşıycaklar hep.. en güzelide bu..
:teselli:

Merhaba Kızlar;
Hepiniz iyisinizdir umarım....Benim işler çok yoğun ve o yüzden de çok nadir giriyorum.
Zaten buay aşılama olacaktı maalesef gidemedim aşılama için denetime geldiler ve olmadı önümüzde ki ay inşallah bir aksilik bir keder olmazsa ...
Sizler nasılsınız?:nazar:

canım nerdesin sen yaa...
msn de de yoksun..
merak etmeye başlamıştım artık..
anemone de yok..
ay bi ses verin...
:kızgın:

böyle bi durumda kelimeler yetersiz kalır biliyorum ne kadar üzme kendini desemde anlamsız olur senin için
üzüntünü yaşa ama kendinide bırakma
allah sabır versin tatlım biraz kendini topla yine gelir meleğin sana sabret ve dua et kendine iyi bak meleğinin gelmesi için önce senin iyi olman gerekiyor bunu unutma öpüyorum

canım çok çok geçmiş olsun bitanem ne olur sen kendi sağlığına dikkat et üzülme desek de biliyorum ki faydası olmayacak ama kendine dikkat et öpüyoruz seni her zaman yanındayız canım

canlarım canım arkadaslarım:1hug:
hepiniz saolun cok saolun topalanmaya calısıyorum ama sankı gun gectıkce daha cok koyacakmıs gıbı daha cok canım acıcakmıs gıbı gecelerı sessızlıkte cok kotu oluyorum rabbım yardım etsın sızı sevıyorum :1hug::1hug:

tatlım hayatın boyunca kalbinin bi köşesinde olacak bu aca sağlıklı sıhhatli çocuğun olsa bile nereden biliyorsun diyebilirsin ben yaşamadım öyle bi duygu ama ablam 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetti ve yaşasaydı oğluşumuz 12 yaşında olacaktı ablam hala aklına geldikçe ağlar şimdi 9 yaşında kızı var ve 3-4 sene öncede 5 aylık hamileyken bir bebeğini daha kaybetti sağlıklı sıhhatli çocuğu olduğu halde hala ağlar demek istediğim şu hayatın boyunca bu acı içinde olacak ama senin yapman gereken bu acıyı büyütmemen kendi kendini teselli et biz hep burdayız yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar sana ama başta beyninde alışmaya çalış bu duruma biliyorum zor ama ne yaparsın elden birşey gelmez hayırlısı böylemiş diye düşün ve toparla kendini ağlamak istediğinde de ağla rahatla birşeylerle uğraş kafanı dağıt ve bebeği bi süre düşünme olurmu tatlım unutma ( kendi adıma söyleyeyim) ben hep buradayım ve istediğin zaman sıkıntılarını paylaşabilirim elimden geldiğince kendine ii bak bizde seni seviyoruza.s.:1hug::teselli:

canlarım canım arkadaslarım:1hug:
hepiniz saolun cok saolun topalanmaya calısıyorum ama sankı gun gectıkce daha cok koyacakmıs gıbı daha cok canım acıcakmıs gıbı gecelerı sessızlıkte cok kotu oluyorum rabbım yardım etsın sızı sevıyorum :1hug::1hug:

canııııııımmmm...
bak görüceksin nasıl atlatıcaz..
hiç üzme kendini.. herşey Allahtan dedikten sonra insan kendini anca o zaman avutabiliyor, yoksa o acı dinmez tatlım..
yanlız kalma.. yanlız kaldıkça hep düşünüp durursun, geceleri eşinden önce uyu..
bu şekilde atlatıcaksın tatlım.. atlatmalısın..
bak görüceksin Allahın izniyle en yakın zamanda bir daha vericeksin aynı müjdeli haberi bize :Saruboceq: :)))

bu arada doktor korunma verdimi?

•Yumurtlama Bozuklukları: Yumurtlama bozuklukları kadında en sık görülen kısırlık nedeni olup, yumurtlama bozukluğu dendiğinde, yumurtlamanın hiç olmaması veya düzensiz ve seyrek olması anlaşılır. Adetlerin seyrek veya hiç görülmemesi çoğu zaman bir yumurtlama bozukluğunu gösterir, ancak adetlerin tamamen düzenli olduğu durumlarda da yumurtlama bozukluklarına rastlanabilir. Yumurtlama bozuklukları başlıca üç grupta toplanabilir.

Yumurtalıklardaki yumurta üretimini uyaran hormonların doğuştan eksikliğine bağlı olarak beyin sapından salgılanamaması,
Beyin sapından süt hormonu prolaktinin normalden fazla salgılanması,
Polikistik over sendromu.

arkadaşlar bizim yumurtalarımızmı bozuk yaa.. ondan mı kalamıyoruz :KK43:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım neyimiz bozuk anlamadım ki vallahi o bozuk olan şeyi bir bulsam hemen yedek parçasının siparişini verecem olmuyor böyle ya aman bu arada kelebekcim üzme kendini canım ya bir de bu tarafından hayırlı değilmiş demekki hayırlı olsaydı emin ol sana tutunurdu. Eğer bebişin karnında iyice gelişseydi ve tüm hayatı boyunca tamir edilemez bir hsatalığını öğrenseydin daha kötü oludun canım ya vardır bundada bir hayır kız belki bundan sonraki bebişlerin ikiz olur çifte mutluluk yaşarsın canım sen iyi ol ki sağlıklı bebişlerin olsun canım üzme kendini seni seviyoruz

of of acaba yumurtamızın sağlam olması içn ne yapmamız gerekiyor.u prolaktin yzünden dengem bozuldu beynimde bişey yok.mr çektirdim.ilaç kullanıyoum düşüyor bir bakıyorum çıkmış gitmiş.ama stresten oluyormuş.doktorum öle diyor.

u haberi okuyunca çoküzüldüm.aynı acıyı bende yaşadım.ama ümitler tükenmiyor şimdi sil baştan başladım.allahtan ümit kesilmez.üzülme desem bir anlamı olmaz.ama allahın vardır bir bildiği.böle düşün ve bol bo dua et.hem kendn için hemde bizim için

canım bu gusel kelımelerın ıçın nedesem cok saol atlatıcaz hayırlısıylasenağlama meleklerımız uzmıcek bıdaha bızı rabbım ızın verırse:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım doktor 4 ay korunma önerdı daha sonra hemen folıkasite basla gercı korunma onermesede ben zaten cok korkuyorum bıdaha aynı seyı yasamaktan bellı bısure bende yapmazdım gercı zorda oluyo ama bılmıyorum ya:çok üzgünüm: su ılk ayı atlatıım adetımı olayım hayıt suyuna baslıcam ve dort ay bıttıgınde bakalım prolaktın nealemde olcak işin acıkcası doxtınes kullanmak ıstemıyorum umarım hayıt ıı gelır ve ılac kullanmam artık bılmıyorum önumuzdekı gunler neolcak hayırlısıbenneyaptımki
sen kürtajdan sonra adet dusensızlıgı yasadınmı canımm ılk adetını kac gun sonra oldun ben 26-27 gunde bır olurdum bakalım neolcak:bbo: umarım bıde adet duzensızlıgı olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

canımcım..
ben ilk adetimi tam 40 gün sonra gördüm..
bu normal bir süreç..
ve ilk adetimden sonraki adetlerim çok düzenli oldu.. hep 28 günde bir gördüm..
fakat 2 aydır adetlerim 30 güne çıktı.. buda normal tabiki..
yani kürtajdan sonra herşey normal seyirinde gidiyor hiç merak etme..
doktorunun sana verdiği bu 4 aylık korunma süresinde prolaktinini ele al bence..
prolaktinini güzelce düşür.. sonra hapı bıraktıktan 2 ay sonra başla çalışmalara..
çünkü biliyosun hapı bıraktıktan sonraki ayda hapın etkisi daha vücutta kalıyor (bunu doktorlar kabul etmesede bu bence böyle) hemen sonraki ay da senin için prolaktinsiz ilk bebek denemen için daha iyi olur bence.. stres yapma tatlım.. herşey yolunda gidicek Alalhın izniyle hiç merak etme..

Ya kızlar bebeği çok etkilermi bu dostinex biz korunmadan içiyoruz doktorda devam diyo. adetin geçerse bırakırsın diyo.

kesınlıkle ılac etkılı arkadaslar bence kesın ılacın ıcınde yazıyo zaten ve ben bebegımın gelısmemesını buna baglıyorum neyazııkkı doktor kabuletmesede:çok üzgünüm:

ah kelebekcim...
bende senin gibi düşünüyorum maalesefff
:çok üzgünüm:

X