arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen
1 aydır prolaktinim düşsün diye dostinex kullanıyordum bitti ve bugün tekrar yazdırmam gerekiyordu çalıştığım için en yakın sağlık ocağında yazdırdım fakat uzman dr olmadığı için eczane vermedi normalde pazartesi ve perşembe günleri içmem gerekiyordu ama içemicem çarşamba günü müsait olabilicem ilacı almak için bir sakıncası olurmu acaba
Arkadaşlar benimde prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum ama henüz zaten çocuk düşünmüyorum seneye kısmetse. Bende ilk başlarda çok kafama taktım gece hep gizli gizli ağladım ama sonunda oluruna bıraktım kaar verdiğimiz zamanda öyle yapacağım. Rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olsun. Ayrıca kızlar ben bir sitede doktora sordum kendi gittiğim doktorda sormamıştım. Kesinlikle dostınex ilacı düşüğe neden olan bir ilaç değil. Tam tersine ilaç kullanmaz ve prolaktininişz yüksek olursa düşük olurmuş. Hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez bırakırsanız hiçbir sorun olmuyormuş. Allah hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşallah hayırlısıyla ama ümitsizliğe asla kapılmayın.
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen
1 aydır prolaktinim düşsün diye dostinex kullanıyordum bitti ve bugün tekrar yazdırmam gerekiyordu çalıştığım için en yakın sağlık ocağında yazdırdım fakat uzman dr olmadığı için eczane vermedi normalde pazartesi ve perşembe günleri içmem gerekiyordu ama içemicem çarşamba günü müsait olabilicem ilacı almak için bir sakıncası olurmu acaba
slm anemone ve doremi beni hatırladınızmı prolaktin tedavisinden sonra şubat ayında hamile kalmıştım düşük olaylarım falan vardı ve o kötü günlerde hep yanımdaydınız allah hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda bu mutlulugu sizle beraber herkese yaşatsın rabbim şuan bebegim 18 haftalık ve erkek inanın kendimi çok zor topladım ve 2 haftadır çok iyiyim aşırı aşermem oldu hep serumlarla ayakta kaldım ama şimdi bomba gibiyim ve artık onu içimde hissediyorum.
slm anemone ve doremi beni hatırladınızmı prolaktin tedavisinden sonra şubat ayında hamile kalmıştım düşük olaylarım falan vardı ve o kötü günlerde hep yanımdaydınız allah hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda bu mutlulugu sizle beraber herkese yaşatsın rabbim şuan bebegim 18 haftalık ve erkek inanın kendimi çok zor topladım ve 2 haftadır çok iyiyim aşırı aşermem oldu hep serumlarla ayakta kaldım ama şimdi bomba gibiyim ve artık onu içimde hissediyorum.
günaydın arkadaşlar benimde prolaktinim 43,69 çıktı dr um dostinex verdi 2 ay kullanacaksın ve korunacaksın dedi ama burada okuduğum kadarıyla hiçbir arkadaşımıza dr korunun dememiş ben 1 ay boşunamı geçirdim şimdi hem ilacı kullanıp hem ilişkiye devam edeyimmi akıl verin lütfen
ben yine korunmaya devam edeyim o zaman doremi
ya zaten dün almam gerekiyordu alamadım ilacı yarın alıcam büyük ihtimalle
valla canım bilmiyorum ki..
benim prolaktinim ilaçtan sonrada hemen yükselmeye başladığı için o ilacı kullanma süresinde hamile kalmam gerekiyor, o yüzden korunmuyorum..
korunamıyorum yani...
düşen değerim beni 2 ay falan idare ediyor zaten..
yani ben mecburum o zaman çocuk yapmaya..
işimiz Allaha kalmış valla yaa
benide listeye alcanmı doremi :))))))
doremi bu arada senin reglin yakın sanırım ama inşallah gelmez mutlu haber verirsin bizlere
alırım tabi :)
ne demek :)
zaten yeni bir liste yapmak isityordum..
maalesef veremiycem canım, çünkü bu ay ben yumurtlamamışımmafoldumben
doremi şubat ayında 14 kişi görünüyo listede şu an az kişi yazmışsınya diğer arkadaşların hepsi hamilemi