doremım cnm gelıcem söz mujukkkkk etkılenıyorum dıye uzak kalayımd edım kursa fılan basladım nasıpse temmuzdada bı ıse baslıcam kafamı ıyıce dagıtıyorum yanı. eyluldede dıksıyon kursum acılıyo ona baslıcam boyle oyalıyorum kendımı anlıyacagın... hepınızı optmmmmmmmmmm
oh ohh.. iyi yapıyosun canım.. :icecream:
dağıt kafanı ne güzel..
en iyisini yapıyosun valla, boş durma..
bende iş başvurusunda bulundum bakalım..
bende bekliyorum cevap.. hayırlıysa olur inşaallahh..
evde durmak çok sıkıcı geliyo artık..
çalışırken evimde oturmayı çok özlerdim ama şimdi doydum sanırım :)
kızlarrr bebeğim ilk göz ağrım 2 sene sonra gelen mucizem beni bırakıp gitti çok kötüyüm nasıl sabır versın dıye rabbım dua edıyorum anlatamam gelışmedı melegım buyutemedım kalbı atmadı ve kürtaj oldum çok kötuyum arkadaslar çokkk
kızlarrr bebeğim ilk göz ağrım 2 sene sonra gelen mucizem beni bırakıp gitti çok kötüyüm nasıl sabır versın dıye rabbım dua edıyorum anlatamam gelışmedı melegım buyutemedım kalbı atmadı ve kürtaj oldum çok kötuyum arkadaslar çokkk
Canım çok ama çok geçmiş olsun.Allah bi daha böyle bi acıyı sana yaşatmasın.
Merhaba Kızlar;
Hepiniz iyisinizdir umarım....Benim işler çok yoğun ve o yüzden de çok nadir giriyorum.
Zaten buay aşılama olacaktı maalesef gidemedim aşılama için denetime geldiler ve olmadı önümüzde ki ay inşallah bir aksilik bir keder olmazsa ...
Sizler nasılsınız?
canlarım canım arkadaslarım:1hug:
hepiniz saolun cok saolun topalanmaya calısıyorum ama sankı gun gectıkce daha cok koyacakmıs gıbı daha cok canım acıcakmıs gıbı gecelerı sessızlıkte cok kotu oluyorum rabbım yardım etsın sızı sevıyorum :1hug::1hug:
canlarım canım arkadaslarım:1hug:
hepiniz saolun cok saolun topalanmaya calısıyorum ama sankı gun gectıkce daha cok koyacakmıs gıbı daha cok canım acıcakmıs gıbı gecelerı sessızlıkte cok kotu oluyorum rabbım yardım etsın sızı sevıyorum :1hug::1hug:
canım bu gusel kelımelerın ıçın nedesem cok saol atlatıcaz hayırlısıylasenağlama meleklerımız uzmıcek bıdaha bızı rabbım ızın verırse:Saruboceq::Saruboceq:
evet canım doktor 4 ay korunma önerdı daha sonra hemen folıkasite basla gercı korunma onermesede ben zaten cok korkuyorum bıdaha aynı seyı yasamaktan bellı bısure bende yapmazdım gercı zorda oluyo ama bılmıyorum ya:çok üzgünüm: su ılk ayı atlatıım adetımı olayım hayıt suyuna baslıcam ve dort ay bıttıgınde bakalım prolaktın nealemde olcak işin acıkcası doxtınes kullanmak ıstemıyorum umarım hayıt ıı gelır ve ılac kullanmam artık bılmıyorum önumuzdekı gunler neolcak hayırlısıbenneyaptımki
sen kürtajdan sonra adet dusensızlıgı yasadınmı canımm ılk adetını kac gun sonra oldun ben 26-27 gunde bır olurdum bakalım neolcak:bbo: umarım bıde adet duzensızlıgı olmaz:Saruboceq::Saruboceq:
Ya kızlar bebeği çok etkilermi bu dostinex biz korunmadan içiyoruz doktorda devam diyo. adetin geçerse bırakırsın diyo.
kesınlıkle ılac etkılı arkadaslar bence kesın ılacın ıcınde yazıyo zaten ve ben bebegımın gelısmemesını buna baglıyorum neyazııkkı doktor kabuletmesede:çok üzgünüm: