Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

eğer doktorun ilişki için sana bişey demediyse özgür bırak kendini canım belki de bu hayırlıdır senin için bebişin belki de o arada derede gelecektir çok geçmiş olsun canım benimalkisalkisalkis

doktorlar demiyo da buradakiler daha deneyimşe geliyo bana :)inşallah dediğin gibi olur da sevincimi sizlerle paylaşırım Allah her isteyene hayırlı versin inşallah nerdeyse sorunlu olcam annem ablamları arıyo da beni az arıyo diye düşüncem sanki .benim çocuğum yok onların var diye eşime de bulaştım akşam akşam senağlama

canım böyle düşünerek kendini üzme eşini de üzme sonuçta siz iyi ve kötü günde birbirinizin yanında olmak için evlendiniz onun için lütfen kendini üzme bunlarda kötü günler ve geçecek ben inanıyorum ki yüce Rabbim isteyen herkese evladını verecek hayırlısıysa bize de verecek. Annene de gelince bu bence senin bunalım anında söylediğin bir söz senin evladın olmasa bile şuna eminim ki anne için dünyanın en değerli varlığısındır. onun için bence böyle düşünme dilerim en kısa zamanda bütün dileklerin kabul olur

anam kızlar nerdesiniz be herkes evde mi son hız çalışıyor mu yoksa hadi bakalım bizim forum bu ay hamiş haberleri çınlatsın formu bakalım

Canım hamiş haberini ilk senden bekliyoruz hadi bakalım:CüvCüv:

hehehe ben bu ay çalışmalara hız verdim bakalım eğer bi aksilik olmazsa ayın 1i gibi hastalanacam eğer hastalanmazsam bu mutlu haberi paylaşıcam zaten ama sizden de sevinçli haberler bekliyoruz

Bu arada elifcim doktorum kist için doğum kotrol hapı vermedi kendiliğinden geçer dedi bakalm soğan suyuna da bugün başladım inş fadası olur.Senin regl günün ne zaman canım

hehehe ben bu ay çalışmalara hız verdim bakalım eğer bi aksilik olmazsa ayın 1i gibi hastalanacam eğer hastalanmazsam bu mutlu haberi paylaşıcam zaten ama sizden de sevinçli haberler bekliyoruz

Ay cnım inşallah herkesten güzel haberler alırız.Zaten benim bi olsun davul zurna çalıcamalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

Elifcim sen de eğitimciymişsn branşın ne ben sınıf öğretmeniyim bu sene 1.sınıfı okuuyorum 33 tana miniğim var.Ah kendi yavrum da olsaaaaaa

:
Bu arada elifcim doktorum kist için doğum kotrol hapı vermedi kendiliğinden geçer dedi bakalm soğan suyuna da bugün başladım inş fadası olur.Senin regl günün ne zaman canım

kendi geçermiymiş kistin be keşke ilaç verseymiş soğan suyu faydalıdır canım yemeklerinde de sarmısak soğanı bol bol kullan yemeklerinde benim regl günüm 1 haziran bakalım ne olacak ayyyy vallahi içim kıpır kıpır inşallah bu ay bişeyler oluır kız hıdırellezde o kadar dua attim yağmurun altında gül ağacına dilek asacam diye sırılsıklam oldum be olsun artık ya bekliyom kollarımı açmış:CüvCüv:

canım ben okul öncesi öğretmeniyim ama kendi işimi yapmıyorum ünv.den mezun olunca 3 sene çalıştım bıraktım evlenince eşim biraz kıskançtır da istemedi çalışmamı ama şimdi kendi işim var ordayım

vallahi formu okudum ama kelebekle ilgili bir haber görmedim ama umarım iyidir canım ya bebği de kendide hayata sıkı sıkıya tutunur

Canım Allah dualarımızı kabul edecek inşallah.Bakalım inşallah bu ay boşuna beklemem valla doktoruma güveniyorum ama geçmezse bir ayda güvenim pek kalmaz sanırım Günde iki kere soğan suyu içecem bakalım inş iyi gelir.Sen kaç aydır istiyorsun bebiş?

yaklaşık 6-7 aydır canım benim prolaktin yüksek çıkmıştı onunla ilgili ilaç falan kullandım doktorumla da kavga ettim bıraktım tedavimi de yarım şimdi kendi çabalarımla bekliyorum bebişimi bakalım rabbim bana gösterecek o mutlu günleri isteyen ve dileyen herkese de gösterecek alacaz kız bebişleri kucağımıza artık geceleri uyumadıkları zamanda int.den ninni neyim söyleriz artık be

İnşallah canım benim.Yavaş yavaş bebişlere yaklaştığımızı hissediyorum:1rolleyes:Rabbimtüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.Ben de prolaktn derdiyle 3 aydır uğraşıyorum 3 aydır da korunmuyoruz ama olmadı.Bakalım kısmet bazen diyorum ki keşke ikizlerim olsa bir kız bir erkekdelikafadulden zor büyürler ama bidaha da böyle stres yaşamam ya Allah hepimize hayırlı evlatlar versin canım

aman ne ikizi be yapma kız zor olur be 1 tane neyimize yetmiyor allah elini ayağını düzgün sağlıklı göndersin de meleklerimizi başka da bişey istemiyorum anam ben ben de 4-5 ay falan oldu heralde canım ya uğraşıyom ama artıkım öğrendim kafayı takmayacan hiç bişrşeye canım ya sen de öyle dene vallahi faydası oluor

Elifcim ben çıkıyorum.Kendini fazla özletme inşallah bu ay iyi haber alıcaz senden ben de peşine takılcam merak etme:)) Görüşürüz canım bol bebişli günler

allah hepimize yaşatsın inşallah o mutlu günleri canım ya ay bu kızlar ne kadar tembeller ya bu saat oldu ne gelen var ne giden

Ya prolaktin bende de yüksek çıktı. Doktor dostinex verdi bir ay kullandım şuan 8l ere düştü ama doktor yinede kullanmamı istiyo daha ne kadar kullanıcağım acaba?

Ya prolaktin bende de yüksek çıktı. Doktor dostinex verdi bir ay kullandım şuan 8l ere düştü ama doktor yinede kullanmamı istiyo daha ne kadar kullanıcağım acaba?

Canım bildiğim kadarıyla hamile kalana kadar kullanacaksın.Doktorum bana öle diyor.Çünkü ilacı bırakınca geri yükseliyoryasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…