- 24 Nisan 2009
- 225
- 0
- 41
eğer doktorun ilişki için sana bişey demediyse özgür bırak kendini canım belki de bu hayırlıdır senin için bebişin belki de o arada derede gelecektir çok geçmiş olsun canım benimalkisalkisalkis
doktorlar demiyo da buradakiler daha deneyimşe geliyo bana :)inşallah dediğin gibi olur da sevincimi sizlerle paylaşırım Allah her isteyene hayırlı versin inşallah nerdeyse sorunlu olcam annem ablamları arıyo da beni az arıyo diye düşüncem sanki .benim çocuğum yok onların var diye eşime de bulaştım akşam akşam senağlama
anam kızlar nerdesiniz be herkes evde mi son hız çalışıyor mu yoksa hadi bakalım bizim forum bu ay hamiş haberleri çınlatsın formu bakalım
Canım hamiş haberini ilk senden bekliyoruz hadi bakalım:CüvCüv:
hehehe ben bu ay çalışmalara hız verdim bakalım eğer bi aksilik olmazsa ayın 1i gibi hastalanacam eğer hastalanmazsam bu mutlu haberi paylaşıcam zaten ama sizden de sevinçli haberler bekliyoruz
Bu arada elifcim doktorum kist için doğum kotrol hapı vermedi kendiliğinden geçer dedi bakalm soğan suyuna da bugün başladım inş fadası olur.Senin regl günün ne zaman canım
yaklaşık 6-7 aydır canım benim prolaktin yüksek çıkmıştı onunla ilgili ilaç falan kullandım doktorumla da kavga ettim bıraktım tedavimi de yarım şimdi kendi çabalarımla bekliyorum bebişimi bakalım rabbim bana gösterecek o mutlu günleri isteyen ve dileyen herkese de gösterecek alacaz kız bebişleri kucağımıza artık geceleri uyumadıkları zamanda int.den ninni neyim söyleriz artık be
Ya prolaktin bende de yüksek çıktı. Doktor dostinex verdi bir ay kullandım şuan 8l ere düştü ama doktor yinede kullanmamı istiyo daha ne kadar kullanıcağım acaba?