Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

amanin nerdesiniz kızlar be bu arada ben doktorumu şikayet ettim artık içim rahatladı bari birileri öğrensin de seçimlerini ona göre yapsınlar

aman nasıl gitsin canım ya yuvarlanıp gidiyoruz senden ne haber sende var mı bir değişiklik

ugraşıyorum canım bende işte ilac felan kullandım yumurta çatlatma ignesi vuruldum beklemedeyiz gerçi pek umudum yok ya progesteron düşük cıktı bende 10 ve üzeri olması gerekiyomuş 7 küsür cıktı benim yani yumurtam kalitesiz çıktı hayırlısı zor işler bunlar

arkadaşlar kelebekten haberi olan var mı haberi olan varsa yazsın ya umarım iyidir

ugraşıyorum canım bende işte ilac felan kullandım yumurta çatlatma ignesi vuruldum beklemedeyiz gerçi pek umudum yok ya progesteron düşük cıktı bende 10 ve üzeri olması gerekiyomuş 7 küsür cıktı benim yani yumurtam kalitesiz çıktı hayırlısı zor işler bunlar

geçmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez belki de sana ümitsiz geliyor ama arada derede kaliyeli bir yumurta hücren vardır içini refah tut nasıl düşünürsen öyle olur merak etme üzme kendini de evet bence de zor o değeri düşlürüyoz bu yüksek çıkıyor yok bazen dedüşük değeri yükseltmeye çalışıyorlar anam denek olduk ellerinde ha

geçmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez belki de sana ümitsiz geliyor ama arada derede kaliyeli bir yumurta hücren vardır içini refah tut nasıl düşünürsen öyle olur merak etme üzme kendini de evet bence de zor o değeri düşlürüyoz bu yüksek çıkıyor yok bazen dedüşük değeri yükseltmeye çalışıyorlar anam denek olduk ellerinde ha

aynen öyle canım carşamba günü betahcg yaptırcam tabi adet olmazsam normalde pazartesi günü olmam gerek ama ilacların etkisiylede gecikebilir doktor carşamba tahlil istedi bakalım senin bekleyiş ne zaman canım sen prolaktin dışında bi tedavi görmüyosun sanırım bi prolaktin tedavin var dimi bende pkoda varda o açıdan sordum

:
aynen öyle canım carşamba günü betahcg yaptırcam tabi adet olmazsam normalde pazartesi günü olmam gerek ama ilacların etkisiylede gecikebilir doktor carşamba tahlil istedi bakalım senin bekleyiş ne zaman canım sen prolaktin dışında bi tedavi görmüyosun sanırım bi prolaktin tedavin var dimi bende pkoda varda o açıdan sordum

yok canım benim sadece prolaktin ama ilacı bıraktım şimdi sadece hayıt otu suyu içiyorum bakalım bu ay ayın 1inde adet günüm bekleyip görecez canım eğer ben de ayın 1ine hastalanmazsam ben de taklil yaptıracam bakalım hayırlısıyla gelsinler de bebişler başka bişey istemem sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlar yeterki pco için de mi tedavi görüyorsun canım sen umarım en kısa zamanda sen de iyileşirsin de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:CüvCüv:

:

yok canım benim sadece prolaktin ama ilacı bıraktım şimdi sadece hayıt otu suyu içiyorum bakalım bu ay ayın 1inde adet günüm bekleyip görecez canım eğer ben de ayın 1ine hastalanmazsam ben de taklil yaptıracam bakalım hayırlısıyla gelsinler de bebişler başka bişey istemem sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlar yeterki pco için de mi tedavi görüyorsun canım sen umarım en kısa zamanda sen de iyileşirsin de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:CüvCüv:

evt canım maalesef bende bu pko denilen olay yeni türedi ondan öncesinde böyle bise yoktu ben doktora rutin kontrollerimi olurdum uzun yıllar korunduğum için tam 5 yıl korundum ee bu hastalğın adı halk dilinde yumurta tembelliği umarım çalıştırırda bebek sahibi olurum hepimiz inşallah kavuşuruz

olursun julyetçim merak etme ya sen kalbini ferah tut gerisi kolay madem yumurtalar tembelleşmiğş eeee biraz çalışkanlaştır artık o zaman yahukaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim.. a.s.
bugün doktor kontrolümdeydim..
prolaktinciğim çıkmamış sağolsun.. durmuş yerinde :))) çok sevindim..
Ablam burda ne zamandır, bana çok moral oldu, stres yok yani a.s rahattım. sanırım onun faydasını çok gördüm :))) çok şükürr..
bu arada yumurtalarım büyümeye başlamış..
16-17 mm imiş..
cumartesiden itibaren iyi çalışın dedi.. ozamana kadarda büyüyecekmiş sanırım. ama normalde yumurtaların 16-21 mm arası olması gerekiyomuş .. senin normal dedi.. tam bilmiyordum zaten ben mm lik hesaplarını.. bu konuda varsa bilginiz paylaşın yine benimle..
doktora, artık beklemek istemediğimi ve neden daha halen gebe kalamadığımı, bundan dolayı artık sıkıldığımı söyledim..
doktorumda bana yapacak birşey yok, hem prolaktinle olan aylarını çıkar dedi. geriye zaten az bir ay kaldığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. eğer ek bir tedaviye şimdiden başlarsak , şuan düzenli giden herşeyide mahvederiz dedi.. 6 ay kadar deniycez (prolaktinsiz olan 6 ay).. eğer yine olmazsa bakıcaz diğer tedavilere dedi.. şuan herşey olması gereken gibi, buna müdahale edemem dedi.. bende mantıklı buldum... ama işte gelin görünki gönül ferman dinlemiyo :))) sabrın sonu selametmiş..
bende sabredicem..
sizde sabredin..
elbet rabbim bir gün gönderecek meleklerimizi
:1hug:

Doremi canım kaçıncı gün yumurtaların 16mm di.Benimkinde 11.gün 16mm ve 18mm di.Doktorum çok iyi dedi ama olmadı.Bu ay klomeni günde iki tane içiyorum., Prolaktin benimde düştü çok şükür, şansım %35 miş bakalım hayırlısı.

Doremi canım kaçıncı gün yumurtaların 16mm di.Benimkinde 11.gün 16mm ve 18mm di.Doktorum çok iyi dedi ama olmadı.Bu ay klomeni günde iki tane içiyorum., Prolaktin benimde düştü çok şükür, şansım %35 miş bakalım hayırlısı.

tatlım..
ben geç yumurtluyomuşum..
yani 14. günde yumurtalarım bu büyüklükte..
hatta geçen ay ovulasyon testi yapmıştım..
16. - 17. günlerde anca çift çizgim belirginleşmişti..
zaten adetlerimde 28 günden 31 güne çıktı.. sanırım yumurtlamalarımda onun için geç...

slm kızlar ben geldim.. a.s.
bugün doktor kontrolümdeydim..
prolaktinciğim çıkmamış sağolsun.. durmuş yerinde :))) çok sevindim..
Ablam burda ne zamandır, bana çok moral oldu, stres yok yani a.s rahattım. sanırım onun faydasını çok gördüm :))) çok şükürr..
bu arada yumurtalarım büyümeye başlamış..
16-17 mm imiş..
cumartesiden itibaren iyi çalışın dedi.. ozamana kadarda büyüyecekmiş sanırım. ama normalde yumurtaların 16-21 mm arası olması gerekiyomuş .. senin normal dedi.. tam bilmiyordum zaten ben mm lik hesaplarını.. bu konuda varsa bilginiz paylaşın yine benimle..
doktora, artık beklemek istemediğimi ve neden daha halen gebe kalamadığımı, bundan dolayı artık sıkıldığımı söyledim..
doktorumda bana yapacak birşey yok, hem prolaktinle olan aylarını çıkar dedi. geriye zaten az bir ay kaldığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. eğer ek bir tedaviye şimdiden başlarsak , şuan düzenli giden herşeyide mahvederiz dedi.. 6 ay kadar deniycez (prolaktinsiz olan 6 ay).. eğer yine olmazsa bakıcaz diğer tedavilere dedi.. şuan herşey olması gereken gibi, buna müdahale edemem dedi.. bende mantıklı buldum... ama işte gelin görünki gönül ferman dinlemiyo :))) sabrın sonu selametmiş..
bende sabredicem..
sizde sabredin..
elbet rabbim bir gün gönderecek meleklerimizi
:1hug:

Doremicim herşeyin yolunda gitmesine sevindim.Sen klomen kullandın mı.Kullanmadan böyleyse çok güzel benceyerimsenibenBenim doktor bana klomeni fazla verdi o da benim bir an önce istememden dolayı:1no2:Şimdide kist oluştu regl olmadım Hiç aksamayan regl düzenim bozuldu.Kullanmıycam 2 ay klomen bakalım.Sende doktorunun dediği gibi sabret canım az kaldı.İnşallah hepimiz:CüvCüv: olucaz..

canlarım nasılsınız cok ozledım bugun doremim bana yazmasaydı yıne gırmıcektım buraya aslında uzak kalmayı kendım tercıh ettım kızmıyorsunuzdur umarım ama gonlum hep sızle guzel haberlerınızı almak dılegıyle optum hepınızı

doremım senı kocamannnnnnnnnnn optummm

slm canım..
öncelikle düşüklerin için çok üzüldüm gerçekten..
çünkü yazdığım bu ilk yazıdan sonra bende hamile kaldım ve bende kaybettim bebeğimi..
bunun prolaktinden dolayı olmasından dolayı inan ki çok korkuyorum..
çünkü senin gibi olayları yaşayan çok kişiye denk geldim..
hamile kalmak bir dert, kaldıktan sonra bebeğin yaşaması ayrı bir dert..
gerçekten çok zor.. Allah hepimize yardım etsin..
hayıt suyuna gelince..
hayıt suyu hazır olarak aktarlarda satılıyor, bu su hormon düzenleyici bir su..
ve yumurta gelişiminede katkısı var..
kullanmanı tavsiye ederim, ama tabiki sadece ondan umut beklemek yanlışolur, sadece gördüğün tedaviye yardımcı bir tadavi olur..
umarım en yakın zamanda sende hamiş kalırsın ve kucağına aldığın günleri görürsün...

canım ya güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.allahım hepimize yaşatsın inşallah.evet canım hamile kalması hemde okadar bir dert ki,kalıyosun tam dünyalar senin oldu sanırken tam bir hayal kırıklığı.yüce rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.ben bu suyu neden duymadım daha önce ya o kadar şey denedim.neyseki allah razı olsun senden öğrenmiş oldum.en kısa zamanda alıp kullanıcam.sen nasıl bi tedavi görüyosun şimdi normal yollarlamı hamle kalmayı deniyosun.kızmıyosun sorularıma dimi?ne zamandır girmiyodum ben daha çok moralim bozuluyor diye ama arada bir insanın ihtiyacıda oluyo...öpüyorum k.i.b:1hug::1hug::1hug:

Doremicim herşeyin yolunda gitmesine sevindim.Sen klomen kullandın mı.Kullanmadan böyleyse çok güzel benceyerimsenibenBenim doktor bana klomeni fazla verdi o da benim bir an önce istememden dolayı:1no2:Şimdide kist oluştu regl olmadım Hiç aksamayan regl düzenim bozuldu.Kullanmıycam 2 ay klomen bakalım.Sende doktorunun dediği gibi sabret canım az kaldı.ınşallah hepimiz:CüvCüv: olucaz..

ben hiç klomen kullanmadım canım..
daha doktorum o tip tedavi için erken olduğunu söylüyor.. eğer bir kaç ay daha başaramazsak o zaman o tedavilere geçecekmiş.. inşaallah gerek kalmaz bakalım.
:Saruboceq: :nazar:

canlarım nasılsınız cok ozledım bugun doremim bana yazmasaydı yıne gırmıcektım buraya aslında uzak kalmayı kendım tercıh ettım kızmıyorsunuzdur umarım ama gonlum hep sızle guzel haberlerınızı almak dılegıyle optum hepınızı

doremım senı kocamannnnnnnnnnn optummm

canım yaaa...
ama özlüyoruz seni, Şeniz bari arada bi gel, ama uzak durmak istiyorsan o konuda haklısın, çünkü gerçekten burası insanı çok etkiliyor. bende bi ara sohbet odasına hamile kalana kadar girmiycem demiştim :)))
gerçi artık aklıma bile gelmiyo orası.. çok yeni üye doldu, biz eskiden herkesi aramıza alırdık, şimdi bi garip olmuş orası, hoşuma gitmiyo yani..
ay bende bunu niye anlattıysam şimdi :)))
hadi bakalım açma arayı, bari arada msj at, öpüyorum seni yafrum :))

canım ya güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.allahım hepimize yaşatsın inşallah.evet canım hamile kalması hemde okadar bir dert ki,kalıyosun tam dünyalar senin oldu sanırken tam bir hayal kırıklığı.yüce rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.ben bu suyu neden duymadım daha önce ya o kadar şey denedim.neyseki allah razı olsun senden öğrenmiş oldum.en kısa zamanda alıp kullanıcam.sen nasıl bi tedavi görüyosun şimdi normal yollarlamı hamle kalmayı deniyosun.kızmıyosun sorularıma dimi?ne zamandır girmiyodum ben daha çok moralim bozuluyor diye ama arada bir insanın ihtiyacıda oluyo...öpüyorum k.i.b:1hug::1hug::1hug:

tatlım evet doktorum şimdi doğal yollarla hamile kalmamı istiyor..
ilk gebeliğim de doğal yolla olduğu içindir belkide..
inşaallah bakalım başka bişeye gerek kalmazda kalırım hemen..
ama olmazsada tıpta çareler tükenmez dimi :))

BU ARADA KELEBEKTEN HABER VARMIII?????

Son düzenleme:
doremım cnm gelıcem söz mujukkkkk etkılenıyorum dıye uzak kalayımd edım kursa fılan basladım nasıpse temmuzdada bı ıse baslıcam kafamı ıyıce dagıtıyorum yanı. eyluldede dıksıyon kursum acılıyo ona baslıcam boyle oyalıyorum kendımı anlıyacagın... hepınızı optmmmmmmmmmm

X