Selam kızlar bu ay ilk defa klomen kullanmıştım adetim gecikince doktora gittim ve yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşmüş hemde 2 tane kistim varmış yüzden adet olmamışım çok moralim bozuldu ağlıyorum geldiğimden beri.Bu klomeni kullanmadan önce hiç adetim şaşmazdı ama bu ilaç bana ters etki yaptı bu ay kullanmıycakmışım klomeni yarın sabah prolaktini ölçtürcem bakalım o ne alemde.İçinizde klomen kullanıp da kist oluşan varmı kızlar doktor kendiliğinden geçer meraklanma dedi ama çok üzülüyorum(
Selam kızlar bu ay ilk defa klomen kullanmıştım adetim gecikince doktora gittim ve yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşmüş hemde 2 tane kistim varmış yüzden adet olmamışım çok moralim bozuldu ağlıyorum geldiğimden beri.Bu klomeni kullanmadan önce hiç adetim şaşmazdı ama bu ilaç bana ters etki yaptı bu ay kullanmıycakmışım klomeni yarın sabah prolaktini ölçtürcem bakalım o ne alemde.İçinizde klomen kullanıp da kist oluşan varmı kızlar doktor kendiliğinden geçer meraklanma dedi ama çok üzülüyorum(
tabiki veririm canım vermem mi sizlerdende güzel haberler bekliyorum inşallah bu ay hep birlikte yaşarız hamilelik sevinicini
sen çatlatma ignesi kullanmamışmıydın çatlatma ignesi kullandıktan sonra doktor cağırıp bakıyo yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye sen bu tür uygulamadan geçmedin mi
tatlım korkmana gerek yok bendede 2 ay önce klomenden dolayı 3 tane kist oluştu ve doğum kontrol hapı kullandım ve kayboldu kistler çatlatma iğnesi ilede alakası yok çünkü ben kist oluştuğu ay pregly 5000 den 4 adet vurulmuştum .maalesef yumurta geliştirici ilacların böyle yan etkileri oluyor ağlamana gerek yok gececek merak etme moralini bozupta prolaktinini sevindirme bencesırnaşık şey bende bu ay aşılama yapılacaktı ama dr yurt dışına gittiği için klomene başladım bu ay yine 1 ay kullanacağım olursa olacak olmazsa haziranda ALLAH izin verirse aşılama yapılacak hayırlısı olsun hepimiz için kendimizi üzmeyip sabırla bekleyeceğiz güneşlerimizi .:Saruboceq:
üzme kendini kist geçer kalıcı değil :)
merhaba arkadaşlar..
bende prolaktin tadavisini yeni bitirmiş birisi olarak, acaba tekrar çıkarmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
98 olan polaktinim; 1 ayda dostinex ve hayıt suyu içerek 11 e düştü..
doktor iyi bir sonuç 3 ay sonra değerlerine tekrar bakıcaz dedi...
benim merak ettiğim tedavi bittikten sonra da değerleri nasıl koruyabilriz?
açıkçası tekrar çıkarmı diye korkuyorum.. :Saruboceq:
mrb doremi.ilk yazılarını okudum ve bişeyi merak ettim bu hayıt suyu nedir arkadaşım.ben üç yııldır dostinex tedavisi görüyorum kullanıyorum hamile kalıyorum ve her seferinde düşük(( 3 düşüğüm oldu.birde o suyu kullansam nasıl olur acaba diyorum.tşklr.
arkadaşlar selam benim prolaktinim 8.91 benim bu hormonlarla ilgili hiç bir fikrim yok sizce bunun degeri nasıl bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi[/QUOT
Canım senin değerin normal sınırlar içerisinde rahat ol.25 in üzerinde olursa problem var demektir sağlıklı günler canımalkisalkisalkis
kızlar nabersiniz ya uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum siteye ama süper bir hamilelik için test yöntemi öğrendim artık eczaneden idrar testi almaya son süper bir yöntem ve denenmiş bu en çok ben meraklının işine yarayacak sanırım çünkü artık eczanenin önünden geçmeye bie utanıyorum hepinizi çok özledim ve öpüyorum dünyanın en güzel anne adayları
kızlar nabersiniz ya uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum siteye ama süper bir hamilelik için test yöntemi öğrendim artık eczaneden idrar testi almaya son süper bir yöntem ve denenmiş bu en çok ben meraklının işine yarayacak sanırım çünkü artık eczanenin önünden geçmeye bie utanıyorum hepinizi çok özledim ve öpüyorum dünyanın en güzel anne adayları
kasıklarına bastırınca hissedilen ağrı mı kasteddiğin onu bend e duymuştum çünkü aynen ben de eczaneden utandığım için gitmiyorum ve test de yapmıorum 5 aydır filan.1,5 yılı geçti evlilğimiz inşallah ikinci seneye hamile girerim bu ay bakıcaz ama dostinex kullanınca bi ay hamile halınmaması gerekiyomuş ama ben dinlemicem bu uyarıyı galiba çünkü doktorum demedi bişey siz ne diyosunuz bu konudakafamçokkarıştı