Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

selam incili kaftan ara kanama dediğim adetten 15 gün sonra oldu. aslında tam kan gibi değildi koyu kahverengi bir sıvı geliyordu 2 gün geldi geçmedi doktora gittim muayene etti ara kanama dedi tahlil flan yaptı prolaktinim yüksekmiş ilacı kullan adet geçikmen olursa yine gel dedi...

Selam kızlar bu ay ilk defa klomen kullanmıştım adetim gecikince doktora gittim ve yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşmüş hemde 2 tane kistim varmış yüzden adet olmamışım çok moralim bozuldu ağlıyorum geldiğimden beri.Bu klomeni kullanmadan önce hiç adetim şaşmazdı ama bu ilaç bana ters etki yaptı bu ay kullanmıycakmışım klomeni yarın sabah prolaktini ölçtürcem bakalım o ne alemde.ıçinizde klomen kullanıp da kist oluşan varmı kızlar doktor kendiliğinden geçer meraklanma dedi ama çok üzülüyorum(

sen çatlatma ignesi kullanmamışmıydın çatlatma ignesi kullandıktan sonra doktor cağırıp bakıyo yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye sen bu tür uygulamadan geçmedin mi

klomenin reçetesini okursan arkadaşım orda kist yapabilir yazıyo ben bu ay doktor kullan dedi ama kullanmak istemiyorum:teselli:

tatlım korkmana gerek yok bendede 2 ay önce klomenden dolayı 3 tane kist oluştu ve doğum kontrol hapı kullandım ve kayboldu kistler çatlatma iğnesi ilede alakası yok çünkü ben kist oluştuğu ay pregly 5000 den 4 adet vurulmuştum .maalesef yumurta geliştirici ilacların böyle yan etkileri oluyor ağlamana gerek yok gececek merak etme moralini bozupta prolaktinini sevindirme bencesırnaşık şey bende bu ay aşılama yapılacaktı ama dr yurt dışına gittiği için klomene başladım bu ay yine 1 ay kullanacağım olursa olacak olmazsa haziranda ALLAH izin verirse aşılama yapılacak hayırlısı olsun hepimiz için kendimizi üzmeyip sabırla bekleyeceğiz güneşlerimizi .:Saruboceq:
üzme kendini kist geçer kalıcı değil :)

sen çatlatma ignesi kullanmamışmıydın çatlatma ignesi kullandıktan sonra doktor cağırıp bakıyo yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye sen bu tür uygulamadan geçmedin mi

Çatlatma iğnesi kullanmadım canım bu ay ilk diye kendiliğinden çatlar belki dedi doktor ama olmadı.Maalesef:1no2:

Sağol canım desteğin için bana ilaç vermedi kendiliğinden geçer dedi bakalım artk.prolaktinide ölçtürdüm düşmüş sevindim biraz.İnşallah canım sende aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın.Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin

mrb doremi.ilk yazılarını okudum ve bişeyi merak ettim bu hayıt suyu nedir arkadaşım.ben üç yııldır dostinex tedavisi görüyorum kullanıyorum hamile kalıyorum ve her seferinde düşük(( 3 düşüğüm oldu.birde o suyu kullansam nasıl olur acaba diyorum.tşklr.

slm canım..
öncelikle düşüklerin için çok üzüldüm gerçekten..
çünkü yazdığım bu ilk yazıdan sonra bende hamile kaldım ve bende kaybettim bebeğimi..
bunun prolaktinden dolayı olmasından dolayı inan ki çok korkuyorum..
çünkü senin gibi olayları yaşayan çok kişiye denk geldim..
hamile kalmak bir dert, kaldıktan sonra bebeğin yaşaması ayrı bir dert..
gerçekten çok zor.. Allah hepimize yardım etsin..
hayıt suyuna gelince..
hayıt suyu hazır olarak aktarlarda satılıyor, bu su hormon düzenleyici bir su..
ve yumurta gelişiminede katkısı var..
kullanmanı tavsiye ederim, ama tabiki sadece ondan umut beklemek yanlışolur, sadece gördüğün tedaviye yardımcı bir tadavi olur..
umarım en yakın zamanda sende hamiş kalırsın ve kucağına aldığın günleri görürsün...

kızlar nabersiniz ya uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum siteye ama süper bir hamilelik için test yöntemi öğrendim artık eczaneden idrar testi almaya son süper bir yöntem ve denenmiş bu en çok ben meraklının işine yarayacak sanırım çünkü artık eczanenin önünden geçmeye bie utanıyorum hepinizi çok özledim ve öpüyorum dünyanın en güzel anne adayları

arkadaşlar selam benim prolaktinim 8.91 benim bu hormonlarla ilgili hiç bir fikrim yok sizce bunun degeri nasıl bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi

Canım bende merak ediyordum seni herşey yolundadır inşallah.Şu öğrendiğin yöntemi yazsanda bizde faydalansak olmaz mı canımcımdelikafadulden

slm biz iyiyiz sen nasılsın anlat bakalım nasıl bir yöntemmiş bizde bilelim olmaz mı:teytey:a.s.:1hug:

kasıklarına bastırınca hissedilen ağrı mı kasteddiğin onu bend e duymuştum çünkü aynen ben de eczaneden utandığım için gitmiyorum ve test de yapmıorum 5 aydır filan.1,5 yılı geçti evlilğimiz inşallah ikinci seneye hamile girerim bu ay bakıcaz ama dostinex kullanınca bi ay hamile halınmaması gerekiyomuş ama ben dinlemicem bu uyarıyı galiba çünkü doktorum demedi bişey siz ne diyosunuz bu konudakafamçokkarıştı

evet kızlar süper bir yöntem bugün tam olarak kesinliğini öğreneyim de sizleri ona göre bilgilendireyim dedim şimdi eczaneden 1 kutu ameliyat eldiveni alıyorsunuz aman ha ameliyat eldiveni bulaşık eldiveni değil:) sonra ellerinizi bir güzel dezenfekte iyorsunuz sonra da eldiveni elinize geçiriyorsunuz arkadaşlar yazıyorum ama lütfen sakın yanlış anlamayın beni az çok bilen arkadaşlar vardır ama eskiden kadınlar hamile olup olmadıklaqrını bundan anlarlarmış vajinanızın içine parmağınızı sokuyorsunuz eğer elinize bişey değiyorsa hamile değilsiniz eğer değmiyorsa hamilesiniz bir hamile arkadaşıma denettim oldu sonra ben de denedim benim de olmadığım belli oldu

eğer doktorun ilişki için sana bişey demediyse özgür bırak kendini canım belki de bu hayırlıdır senin için bebişin belki de o arada derede gelecektir çok geçmiş olsun canım benimalkisalkisalkis

merhaba k1zlar bende y1llard1r tedavi görüyorum 2 sene önce 6 ay boyunca klomen kulland1m 1kere bile yumurtam olmad1 sadece bir keresinde yumurta yok diye ümit kesilmisti ve ben meer o ay yumurtlad1m hamile kald1m ama bebeim düstü((dostinex kullanm1st1m,sonras1nda dr bana daha denemeyiz 6aydan fazla denenmiyor yumurtal1k kanserine yol aç1yor dedi y1k1ld1m sok oldum madem böle bisi vard1 1srarla yumurta olmad1g1 halde neden denedi diye k1zd1m gitmediim dr kalmad1 benim,2sene ara vermistim simdi tekrar baslad1m yar1n prolaktinmi ölçtürecegim bakal1m nas1l ç1k1cak dua edin benim için sevgilerle...

çok ilginçniş durumun ya dostinexin böyle marifetleri olduğunu duymuştım inşallah başıma gelmez ne diyim hamilelik sevincini yaşayıp bi de düşürmek üzüntüsü çok kötü olur heraldesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…