kıslarr kötüyüm hemde çokk allahım yardımcım olsun napcamı bılmıyorum sabır edıp dua edıyorum lekelenme oldu gecen hafta kahverengı ve o gece kanamada oldu ama cok az daha sonra pazartesı doktordaydık baktı ustten ultrasonla keseyı gorduk ıı dedı 6 haftalık dedı ama embrıyo yanı bebısım gorunmedı vajınalle bakamam cunkı kanama yasadın dedı 1 hafta rapor verdı bugun tekrar gıttık (buarada gectıgımız carsamba yıne cok az lekelenmem oldu ) :çok üzgünüm:yıne ustten ultrasonla kese gosuktu busefer vajınalle baktı ve bebısımı gorduk 7 haftalıktı hemenhemen ama kalp atısı yok dedı doktorum gelısımı ii degıl dedı tekrar 10 gunluk bı rapor verdı dınlen dedı onumuzdekı carsamba kalp atıslarını almamız gerek yoksa gebelıgı sonlandıravcakmısız allahım bu nasıl seyy dua edın kıslarr gercı benım hıcc umudum yokk bır haftadır hep yatıyorum beslenmeme dıkkat edıyorum ama mercımegım gelısmemıs yıne napcamı bılmıyorumm allah yardımcım olsun :çok üzgünüm: annemlerde oldugum ıcınde sızlere yazamıyorum :çok üzgünüm: