Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canımm hamiş olabılırsın inşş.. olesindir bı test alıp yapsanan tatlım bızlerı haberdar et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarabbımm inş...

hıc sanmıyorum cnm belim agrıyo ama süreklı degıl gelıyo gıdıyo kırmızılar gelır bır ıkı gune kadar oldukı gelmezse pazartesı yaparım artık

Güsel:İnşallah umudun umut olur bence salı günü test yap normalde idrarda test geçte çıkma ihtimali de oluyor canım....
Kelebek 97 : Bak mercimeğin sana sımsıkı tutunmuş ne güzelll .Sağlıklı sıhhati olur inşallah

Doremi:Ablanlar hala sizde mi UMUT LİSTESİİ de yok burda...Bu ay yapmasak m ı ne?

Anemonem:Misafir üstüne misafir geldi sana da yoruldum iyice balımmm yaaa....

benim işler yoğun o yüzden pek sık giremiyorum..Ama aklımda sizlerde güzel haberler bekliyorum yaaa...

Benim Reglim geçen ay 7 sindeydı.Bu ay ne zaman olucam bakalım...Regli olursam klomene başlayacağım hayırlısı hepimiz için

merhaba bi tanem misafirlerim gitti maalesef o kadar alışmışım ki onlara evim bomboş kaldı bu hafta yine misafirim var istanbul dan gelecek laf aramızda geleni sevmem pek ama ne yaparsın :)
bakalım 19 mayıs ta inşallah ablam yeğenim annem ve bi ihtimal eniştem gelecek çok özledim onları...

benim reglime 9-10 gün var olursam tabi ( inşallah bebiş verdırda olmam) olursamda reglin 3. günü doktoruma gideceğim aşılama yapılacakya onun için kontrol olacağım hayırlısı hepimiz için
sağlıklı sıhhatli mutlu bir hafta diliyorum herkezehihoyyyt

slm kızlar... ben geldim.. ne zamandır giremiyordum..
varmı sizlerde değişiklik..

slm kızlar... ben geldim.. ne zamandır giremiyordum..
varmı sizlerde değişiklik..

Merhaba doremicim özlettin kendini..Şimdilik bi değişiklik yok ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 2 tane yumurtam vardı bakalım çatlayıp bebiş olacaklar mı regl olmama 8 gün var ama nedense bu seferde olmayacakmış gibi geliyo:1no2: Hayırlısı bekleyip göreceğiz.

Hadi ama kızlar bu ay hamiş çıksın aramızdan da umutlarımız tükenmesin.Kelebekcim çok sağol bizi diğer hamiş olanlar gibi yalnız bırakmadın çok mutlu oluyorum senin iyi haberlerini alınca.Darısı hepimize inşallahhhhhh

kızlar yaa...
benim adetlerime birşeyler oldu..
geçen ay 1 hafta gecikmeli olmuştum ya.. bu ay da adet günümde kahverengi leke oldu, garip bi ağrı oluyo arada kasıklarımda.. ve daha halende adetim gelmedi...
nette araştırdım, çikolata kistinden korkuyorum.. ((((((
Allahım inş. bişey çıkmaz ya (
bu arada test yaptım negatif çıktı (zaten sonucu biliyodum ya)
doktor kontrolümede daha var... off çok endişeliyim ya...

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah yoktur kist falan.:Saruboceq:Mevsim değişikliğinden düzenin bozulmuş olabilir.İçin rahat olsun canım

Canım aklına kötü kötü seyler getirme bence doktora gittiğinde hersey belli olur.Yaz geldi değişiklikler olur öyle...Bak bende regli oldum bugun ama üzülmüyorum sakin ol ve 1-2 bekle eğer yine yaşarsan sorunlar doktoruna görün bir...Kendini karamsarlığa atma canımm....:teselli:

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah yoktur kist falan.:Saruboceq:Mevsim değişikliğinden düzenin bozulmuş olabilir.İçin rahat olsun canım

kızlar gözüm aydın adet oldum bugün... yani gecikmedi :)
gözüm aydın diyorum çünkü; en azından adetim gecikmedi.. biraz panik yaşadım doğru ama geçen ay gibi gecikecek sandım..
ay bebek falan yoksa gecikmesin zaten dimi :)

Merhaba arkadaşlar
21 yaşında ve bekarım.Nerdeyse senede bir kere adet oluyorum.Doktor PKO teşhisi koydu ve Gynelle diye bir ilaç verdi.6 ay boyuncada kullanmam gerekli.Aranızda bu ilacı kullanan varmı?Birinci kutu bittikten sonra adet olmasamda bu 2. kutuya geçmem gerekirmi acaba.Çünkü adetim çok geç olduğu için olmam diye korkuyorum.Acaba bu ilaçlar kanama olmasınımı sağlıyor.Hiçbişey anlamıyorum ben bu tedaviden.Vede bu ilacı aç yada tok karna kullanmammı gerekiyor.Doktor bişey demedi bu konuda.Ne zor şeymiş ya.Bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım ibrahim saraçoğlunun sitesine gir ve ziyaretçi defterini oku bir kaç sayfa.bak senin gibiler soğan kürüyle ilaçsız iyileşmişler ilacın faydasını görmemişler soğanınkini görmüşler acilen seni oraya gitmeye davet ediyorumalkisalkisalkisalki

kızlar 6 aydır sizleri okuyarak takip ediyorum benim de prolaktin sorunum var 3 ay parlodel içtim 52 den 45 düşmüştü 1 aydır da dostinex içiyorum bu ay ölçtürcem bakalım düştüyse nasip belki hamilelik olur eşimde de varikosel var ama bilmiyorum artık.bir de komşumdan şunu duydum kiminin rahimi ters oluyomuş zor hamile kalıyomuş burda maydonoz suyuna oturmaktan bahseden biri çıkmıştı sanırım o işlem rahimi açıyomuş.bi de tanıdığınız bi ebe filan da bakabilir ben düşünüyorum da.çünkü doktor aletle baktığında kendiliğinden dönüp anlaşılmıyomuş.

slm kızlar çok oldu görüşmeyeli...
bu ayda adet oldum kızlar ve 3.günü dr a gittim.bugünde sonuçları aldım.estradiol:99 prl:7.5.
klomen verdi yumoşları geliştiricekmişiz.18 inde yine gidicem yumurtlamaya bakcakmış

sizler nasılsınız gelişme olursa haber verin kaydirigubbakcemile5

Tüm annelerin,anne adaylarının ve anne olmak için herseyini verecek en başta sevgilerini verecek ve umudla bekleyecek anne adaylarının ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.....a.s.a.s.:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

Geleceğin tatlı anneleri hepinizin anneler gününü kutluyorum.Birdaha ki anneler gününde kucağımızda bebişlerimiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…