canımm hamiş olabılırsın inşş.. olesindir bı test alıp yapsanan tatlım bızlerı haberdar et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarabbımm inş...
Güsel:İnşallah umudun umut olur bence salı günü test yap normalde idrarda test geçte çıkma ihtimali de oluyor canım....
Kelebek 97 : Bak mercimeğin sana sımsıkı tutunmuş ne güzelll .Sağlıklı sıhhati olur inşallah
Doremi:Ablanlar hala sizde mi UMUT LİSTESİİ de yok burda...Bu ay yapmasak m ı ne?
Anemonem:Misafir üstüne misafir geldi sana da yoruldum iyice balımmm yaaa....
benim işler yoğun o yüzden pek sık giremiyorum..Ama aklımda sizlerde güzel haberler bekliyorum yaaa...
Benim Reglim geçen ay 7 sindeydı.Bu ay ne zaman olucam bakalım...Regli olursam klomene başlayacağım hayırlısı hepimiz için
slm kızlar... ben geldim.. ne zamandır giremiyordum..
varmı sizlerde değişiklik..
kızlar yaa...
benim adetlerime birşeyler oldu..
geçen ay 1 hafta gecikmeli olmuştum ya.. bu ay da adet günümde kahverengi leke oldu, garip bi ağrı oluyo arada kasıklarımda.. ve daha halende adetim gelmedi...
nette araştırdım, çikolata kistinden korkuyorum..((((((
Allahım inş. bişey çıkmaz ya(
bu arada test yaptım negatif çıktı (zaten sonucu biliyodum ya)
doktor kontrolümede daha var... off çok endişeliyim ya...
kızlar yaa...
benim adetlerime birşeyler oldu..
geçen ay 1 hafta gecikmeli olmuştum ya.. bu ay da adet günümde kahverengi leke oldu, garip bi ağrı oluyo arada kasıklarımda.. ve daha halende adetim gelmedi...
nette araştırdım, çikolata kistinden korkuyorum..((((((
Allahım inş. bişey çıkmaz ya(
bu arada test yaptım negatif çıktı (zaten sonucu biliyodum ya)
doktor kontrolümede daha var... off çok endişeliyim ya...
Canım hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah yoktur kist falan.:Saruboceq:Mevsim değişikliğinden düzenin bozulmuş olabilir.İçin rahat olsun canım
Canım aklına kötü kötü seyler getirme bence doktora gittiğinde hersey belli olur.Yaz geldi değişiklikler olur öyle...Bak bende regli oldum bugun ama üzülmüyorum sakin ol ve 1-2 bekle eğer yine yaşarsan sorunlar doktoruna görün bir...Kendini karamsarlığa atma canımm....:teselli:
Merhaba arkadaşlar
21 yaşında ve bekarım.Nerdeyse senede bir kere adet oluyorum.Doktor PKO teşhisi koydu ve Gynelle diye bir ilaç verdi.6 ay boyuncada kullanmam gerekli.Aranızda bu ilacı kullanan varmı?Birinci kutu bittikten sonra adet olmasamda bu 2. kutuya geçmem gerekirmi acaba.Çünkü adetim çok geç olduğu için olmam diye korkuyorum.Acaba bu ilaçlar kanama olmasınımı sağlıyor.Hiçbişey anlamıyorum ben bu tedaviden.Vede bu ilacı aç yada tok karna kullanmammı gerekiyor.Doktor bişey demedi bu konuda.Ne zor şeymiş ya.Bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.