Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bu aksam duşa gırdıgımde gogsume baktım sıktım azıcık hanı prolaktınde sut fılan gelıyomus ya merak ettım ve ucundan azıcık sarımsı bı sıvı geldı ve kucuk kucuk bıkac beyaz bısey ya of yukselıyomu acaba
kızlar ya bu aksam duşa gırdıgımde gogsume baktım sıktım azıcık hanı prolaktınde sut fılan gelıyomus ya merak ettım ve ucundan azıcık sarımsı bı sıvı geldı ve kucuk kucuk bıkac beyaz bısey ya of yukselıyomu acaba
kıslarrr mercimeğim büyüyoo delikafaduldendelikafadulden
bugunde kan verdım sonucum 3040 olmus allaha sukur doktorum artık yeter bthg bakmayalım 3000 olduk dedı:Saruboceq::Saruboceq: şükürler olsun yarabbım önumuzdeki carsamba ayın 6 sında doktordayız allahım sorunsuz atlatalım dıye cok dua edıyorum :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba doremi pancupen gusel zug ve ismini hatırlayamadım diger arkadaşlar nerelerdesniz kayıplara karıştı herkes benim bu ay prolaktin 6 ya düştü kızlar 1 kutu parlodelle bu ay yumurta tedavisine başlıyorum bakalım bebiş gelicekmi umarım gelir sizler neler yaptınız nerelerdesiniz
Selam canım sevindim adına benimde 1 kutu parlodel ile 10'a düşmüştü geçen ay.Bu ay bakmadı doktorum klomen kullandım.Dün doktora gittim ve 2 tane güzel yumurtam olduğunu öğrendimdelikafaduldenİnşallah bu ay bebiş gelir çok ümitliyim.:ecrin_bebek:
Ama olmazsa da üzülmiycem hayırlısı artıkbenneyaptımki
canım doktor bi çizelge hazırladı bana bende adetin 5.günü serephone diye bi yumurtlama ilacına başlıyorum ilaç bitimi kontrol var bakıcak büyüdümü büyümedimi ama parlodelide kullanıcam yumurta çatlatılana kadar sonra bırakıcam sen ne zamana kadar kullanmıştın parlodeli
meme ucunu sıkmak, banyoda gögsü fazla bastırarak yıkamak, yüzü koyun yatmak prolaktini yükseltiyor. Peki eşlerimize söz geçirebiliyor muyuz :1no2: anladınız siz onu
canım doktor bi çizelge hazırladı bana bende adetin 5.günü serephone diye bi yumurtlama ilacına başlıyorum ilaç bitimi kontrol var bakıcak büyüdümü büyümedimi ama parlodelide kullanıcam yumurta çatlatılana kadar sonra bırakıcam sen ne zamana kadar kullanmıştın parlodeli
birde adetin 1.günü baktı ultrasonda toplam 11 tane yumurtam var 5 sağda 6 solda bakalım bu ilaçla kaç tanesi büyücek bu tür ilaçlarda birde çğul gebelik riski var ikiz üçüz dördüz :roflol:
kızlar benim ayın 13ünde prolaktin 38 lerde idi.hiçbişi kullanmadım bugun 29,5 olmuş.Mr çektirdim hiç bişi yok tertemiz. Hayıt yohumunu nasıl kullanıyorsunuz...