Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar ya bu aksam duşa gırdıgımde gogsume baktım sıktım azıcık hanı prolaktınde sut fılan gelıyomus ya merak ettım ve ucundan azıcık sarımsı bı sıvı geldı ve kucuk kucuk bıkac beyaz bısey ya of yukselıyomu acaba

Slm kızlar nasılsınız?Bir kaç gündür yoktum ama aklım hep sizdeydi.

Kelebekcim bak bebişin büyüyor ne güzel stres yapma canım mercimeğin çok sağlıklı olacak.

Canlarım ben de yarın yumoşlarıma baktırıcam klomenim bitti bakalım büyümüşler mi?ınşallah hepimiz için herşey güzel olur bu ay....

kızlar ya bu aksam duşa gırdıgımde gogsume baktım sıktım azıcık hanı prolaktınde sut fılan gelıyomus ya merak ettım ve ucundan azıcık sarımsı bı sıvı geldı ve kucuk kucuk bıkac beyaz bısey ya of yukselıyomu acaba

aman canım sıkma bidaha
daha çok uyarırsın prolaktini.

kızlar 2 aylık hamileyim...darısı sizlerin başına inşallah.ama zor bir dönemdeyim....ruhsal olarak kendimi iyi hissetmiyorum.

Son düzenleme:
neden muazzez hamile olduğun halde iyi hissetmiyosun bi de ben korktum bu dosinex ten sende prolaktin sorunu var mıydı neyle düşürdün

meme ucunu sıkmak, banyoda gögsü fazla bastırarak yıkamak, yüzü koyun yatmak prolaktini yükseltiyor. Peki eşlerimize söz geçirebiliyor muyuz :1no2: anladınız siz onu

kıslarrr mercimeğim büyüyoo delikafaduldendelikafadulden
bugunde kan verdım sonucum 3040 olmus allaha sukur doktorum artık yeter bthg bakmayalım 3000 olduk dedı:Saruboceq::Saruboceq: şükürler olsun yarabbım önumuzdeki carsamba ayın 6 sında doktordayız allahım sorunsuz atlatalım dıye cok dua edıyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok sevindim bak ne güzel büyüyor bebişin.Allah bizlere de nasip eder inşallah.:CüvCüv:

arkadaşlar hepimize öncelikle geçmiş olsun.bnde 2 yılık evliyim birsürü problemim oldu bir çogunun üstesinden geldim .ama şimdi hayıt tohumu mucizesinden bahsedicem .bu sitede hatta bu grubun başında okurken ögrendim o gün aldım ve gün aşırı bir fincan hayıt tohumu içtim .8 senedir prolaktin tedavisi görüyorum içmedigim ilaç kalmamıştı ama 200 lerden 40 a düştü ama daha düşüremiyorum ve bebek istedigim için çok üzülüyordum hayıt ttohumuna başlamadan önce en son 39 idi 15 gün sonra 5 e
düşmüş doktorum aradı herkeze tavs,ye ederim çok harika adet sedromunada iyi geliyo denemeye deger herkeze acil şifalar...

kızlar benim ayın 13ünde prolaktin 38 lerde idi.hiçbişi kullanmadım bugun 29,5 olmuş.Mr çektirdim hiç bişi yok tertemiz. Hayıt yohumunu nasıl kullanıyorsunuz...

arkadaşlar prolaktini düşüreyim derken bu ilaca kendinizi fazla alıştırmayın lütfen,aniden düşürüp aniden çıkarıyor,buda iyi değil,ilacı sık kullanmayın lütfen,zaten bazı doktorlar bu ilaçları fazla kullandırmıyor bile..

kızlar merhaba doremi pancupen gusel zug ve ismini hatırlayamadım diger arkadaşlar nerelerdesniz kayıplara karıştı herkes benim bu ay prolaktin 6 ya düştü kızlar 1 kutu parlodelle bu ay yumurta tedavisine başlıyorum bakalım bebiş gelicekmi umarım gelir sizler neler yaptınız nerelerdesiniz

kızlar merhaba doremi pancupen gusel zug ve ismini hatırlayamadım diger arkadaşlar nerelerdesniz kayıplara karıştı herkes benim bu ay prolaktin 6 ya düştü kızlar 1 kutu parlodelle bu ay yumurta tedavisine başlıyorum bakalım bebiş gelicekmi umarım gelir sizler neler yaptınız nerelerdesiniz

Selam canım sevindim adına benimde 1 kutu parlodel ile 10'a düşmüştü geçen ay.Bu ay bakmadı doktorum klomen kullandım.Dün doktora gittim ve 2 tane güzel yumurtam olduğunu öğrendimdelikafaduldenİnşallah bu ay bebiş gelir çok ümitliyim.:ecrin_bebek:
Ama olmazsa da üzülmiycem hayırlısı artıkbenneyaptımki

kızlar kısaca yazıp çıkıcam..
kk ya girmeye pek vaktim olmuyor..
girsemde okuyup hemen çıkıyorum...
ablam geldi, hep onunlayım, onunla vakit geçiriyorum....
süper geldi bana:) canım ablam benim yaa :))))))))
bu arada ben yokken topiğimizi boş bırakmayın haa... burası sizlere emanet..
hepinizi öpüyorum canlarım... mucuuuukkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))

Selam canım sevindim adına benimde 1 kutu parlodel ile 10'a düşmüştü geçen ay.Bu ay bakmadı doktorum klomen kullandım.Dün doktora gittim ve 2 tane güzel yumurtam olduğunu öğrendimdelikafaduldenİnşallah bu ay bebiş gelir çok ümitliyim.:ecrin_bebek:
Ama olmazsa da üzülmiycem hayırlısı artıkbenneyaptımki

canım doktor bi çizelge hazırladı bana bende adetin 5.günü serephone diye bi yumurtlama ilacına başlıyorum ilaç bitimi kontrol var bakıcak büyüdümü büyümedimi ama parlodelide kullanıcam yumurta çatlatılana kadar sonra bırakıcam sen ne zamana kadar kullanmıştın parlodeli

canım doktor bi çizelge hazırladı bana bende adetin 5.günü serephone diye bi yumurtlama ilacına başlıyorum ilaç bitimi kontrol var bakıcak büyüdümü büyümedimi ama parlodelide kullanıcam yumurta çatlatılana kadar sonra bırakıcam sen ne zamana kadar kullanmıştın parlodeli

birde adetin 1.günü baktı ultrasonda toplam 11 tane yumurtam var 5 sağda 6 solda bakalım bu ilaçla kaç tanesi büyücek bu tür ilaçlarda birde çğul gebelik riski var ikiz üçüz dördüz :roflol:

meme ucunu sıkmak, banyoda gögsü fazla bastırarak yıkamak, yüzü koyun yatmak prolaktini yükseltiyor. Peki eşlerimize söz geçirebiliyor muyuz :1no2: anladınız siz onu

cnm ya oyle cok sıkmadımkı oylesıne bı baktım oyle cok sıkmam zaten bılıyorum yukselttıgını yuzu koyun yatmaya gelınce baska turlu uyuyamam kı ben esımede gecırıyorum sozumu oda bılıyo yukselttıgını

Canım bende adetin beşinci günü klomene başladım 5gün içtim ve ilaç bittikten 2 gün sonra doktora gittim.parlodele gelince hamile kalana kadar içecekmişim ben günde bir tana akşamları alıyorum yan etkisini de hiç görmedim kaydirigubbakcemile3

birde adetin 1.günü baktı ultrasonda toplam 11 tane yumurtam var 5 sağda 6 solda bakalım bu ilaçla kaç tanesi büyücek bu tür ilaçlarda birde çğul gebelik riski var ikiz üçüz dördüz :roflol:

Canım ne güzel valla 11 yumurta çok iyi gerçi adetin ilk günlerinde çok olup birkaç tanasi sağlam kalıyormuş.inşallah yumurtaların gelişir ve bu ay hamile kalırsın canım.Valla artık olsun da ben ikiz bebişe de razıyım.:1shok:Ama nasıl büyütürüz Allah bilirsırnaşık şey

bebeıslerım ben regl olmadım 2 gun gectı ama belım agrıyo gunlerım şaşırdı yıne 28 gunde bır oluyodum kac aydır duzelmıstı ama yıne sapıttı :KK43:

kızlar benim ayın 13ünde prolaktin 38 lerde idi.hiçbişi kullanmadım bugun 29,5 olmuş.Mr çektirdim hiç bişi yok tertemiz. Hayıt yohumunu nasıl kullanıyorsunuz...

ben hayıt tohumundan çok memnunum.sabahları aç karnına bir çay bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum hemen bardağın ağızını kapatmak gerekiyor.on dakika kadar demlensin.sonra iç güzelim bu çayı.ben günde iki kere içiyorum.etkisini hemen gösterdi.sanada iyi gelir umarım.

X