Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Doremicim sen neler yapıyorsun herşey yolundadır inşallah.Kayınvaliden nasıl oldu?

Sağol canım doktorum iğneden bahsetmedi bakalım bugün başladım klomene haftaya pazartesi kontrolüm var.İnşallah iğneye gerek kalmaz çünkü ben çok korkarım iğneden
:KK43:(( Karından mı vuruluyor bu iğne?Napalım bebekler için katlanıcaz.Sağol iyi dileklerin için.Hepinize sağlıklı ve bol bebişli günler diliyorum kızlar.Moralinizi yüksek tutunhihoyyyt

canım benim korkmana gerek yok acımıyor hem meleğimiz için değmez mi acısada kalçadan yapılıyor tatlım göbekten değil:) inşallah doktordan hayırlı güzel haberlerle dönersin benim de yarın rahim filmim çekilecek ve ben stres yapmaya başladım ağrısından değilde sonuçtan korkuyorum hayırlısı hakkımızda sağlıklı bebişlere kavuştursun yüce rabbim hepimizi:Saruboceq:

merhabalar geldim sizler gitmişsiniz....
Bugün yine yumurta takibine gittim yumurtam 19.3 mm olmuş...Doktorum çarşamba ya da çağırdı yumurta 21-22 mm de olur dedi Bugun reglim 12 günü ...rahim kalınlığıda bizim için önemli dedi ve rahim kalınlığıda 11 mm çok iyi dedi normal dedi....Çarşamba ya kadar yumurtam 21-22 mm olur ...Bu benim için iyi ama doktor muayene ederkenyumurtamı geç buldu ve dedi ki geçte yumurtlama olabilir dedi ama güzel dedi büyüklüğü bu sorun teşkil etmez dedi....

KELEBEK :Canım güzel meleğinin inşallah kalp atışlarını da duyarsın duaların içinde çok tşk ediyorum kendi adıma inşallah biizde senin gibi güzel haberleri alırız...
NERGİZ 33; Canım anemonenin dediklerine katılıyorum ve sende sağlığına bir an önce kavuşursunnn
DOREMİMM; Canım çok geçmiş olsun öncelikleee .Sensizde olmuyor hanii dikkat et kendine canım yaa,
ANEMONEM;Canım bak stres yaptığına bile değmeyecek tıpkı benim gibi sende anlayamayacaksın o yüzden sakin ol ben gayet iyiyim bir sorun yok canım...

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN RAHıM FıLMı ÇEKTıRDıM ALLAH A ŞÜKÜR Kı KANALLARIM

AÇIK:Saruboceq: AMA ÇOK CANIM ACIDI:bbo: BAĞIRDIM RESMEN VE DR BAĞIRMAMA RAGMEN

SEN ıYı DAYANDIN YARISINDA BIRAKANLAR OLDU DEDı :1rolleyes: NEYSE HAYIRLISIYLA BıTTı

KENDı DOKTORUMU ARADIM KANALLAR AÇIKMIŞ ŞıMDı NE YAPACAĞIZ YUMURTA TAKıBıNE

GELECEKMıYıM DEDıM DR BU AY YUMURTA TAKıBıNE GEREK OLMADIĞINI , ÇALIŞMALARA

DEVAM ETMEMıZı :eek: MAYIS AYINDA REGL ıMDE GELMEMı AŞILAMA YAPACAĞINI

SÖYLEDı BAKALIM HAYIRLISI ıNŞALLAH BU AY HAMıLE KALIRIMDA AŞILAMAYA GEREK KALMAZ

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM ALLAH A ŞÜKÜR Kİ KANALLARIM

SEN İYİ DAYANDIN YARISINDA BIRAKANLAR OLDU DEDİ :1rolleyes: NEYSE HAYIRLISIYLA BİTTİ

KENDİ DOKTORUMU ARADIM KANALLAR AÇIKMIŞ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ YUMURTA TAKİBİNE

GELECEKMİYİM DEDİM DR BU AY YUMURTA TAKİBİNE GEREK OLMADIĞINI , ÇALIŞMALARA

DEVAM ETMEMİZİ :eek: MAYIS AYINDA REGL İMDE GELMEMİ AŞILAMA YAPACAĞINI

SÖYLEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIMDA AŞILAMAYA GEREK KALMAZ

canım çok sevindim yaa...
ne güzel bak tüplerin açıkmış. çok şükür..
hadi bakalım bundan sonra en azından kafan rahat olur, strese yer yokk :)))

canım çok saol.. kayınvalidem iyi çok şükür..
bende kalıyor, o yüzden çok giremiyorum kk ya...
senden ne var ne yok tatlım..

Doremicim herşeyin yolunda olmasına sevindim.Bende iyiyim klomene başladım 2 gündür içyorum pazaetesi doktora gitcem bakalım yumurtalar ne alemde inşallah oluşur:uhm:
Sonrada ne olacaksa yaşayıp göreceğiz.Hepimiz sağlıklı olalımda bebeişlerimiz bizi bekletmiycek buna inanıyorumcanım özletme kendini canım

SEN İYİ DAYANDIN YARISINDA BIRAKANLAR OLDU DEDİ :1rolleyes: NEYSE HAYIRLISIYLA BİTTİ

SÖYLEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIMDA AŞILAMAYA GEREK KALMAZ

Canım çok sevindim iyi olmasına inşallah aşılamaya gerek kalmıycak içini ferah tut.Allah hepimizi güldürecek en kısa zamanda amiiiinnnn:Saruboceq:

slm kızlar
dün dr a gittim bugünde sonuçları aldım
malesef gebelik yok
ama prollaktin 2.52 ye düşmüş çok şükür tekrar dostineks yazmadı.
bu defada estradiol 206 ya fırlamış tsh ve lh da yüksek.bu yüzden adetim lekeler şeklinde geliyomuş...
progestan diye bir ilaç verdi
bu ilacı kullanan var mı ne işe yarıyo bu tam olarak?
bu hormonların normali ne olmalı ya birini düşürüyoz diğeri yükseliyo...
moralim iyi yinede en azından proş düştü bu da bişeydir dimi kızlarrrr....

anemonecim tüplerinin açık olmasına sevindim umarım aşılamaya gerek kalmadan hamiş haberini alırız canım...kaydirigubbakcemile5

slm kızlar
malesef gebelik yok
bu defada estradiol 206 ya fırlamış tsh ve lh da yüksek.bu yüzden adetim lekeler şeklinde geliyomuş...

Canım çok geçmiş olsun.Prolaktinin düşmesine sevin diğerlerini düşünme bile inşallah onlarda düzene girecek.Unutmayalım stres bizim baş düşmanımız:jeyyar:Sağlıklı mutlu günler seninle olsun canım

Canım çok geçmiş olsun.Prolaktinin düşmesine sevin diğerlerini düşünme bile inşallah onlarda düzene girecek.Unutmayalım stres bizim baş düşmanımız:jeyyar:Sağlıklı mutlu günler seninle olsun canım

sağol canım umarım diğerleri prolaktin kadar inatçı değildir.

kıslar nasılzsınız ılk bthg degrım 155.23 tu yazmıstım burayada dun yıne vermıstım bugu aldım sonucu 545 nasıl kıslar ıı dımı deger ve yarın doktordayız mınık mercımegımı gormek ıcın dua edıyorum hersey sorunsuz gecsın yarabbım:Saruboceq::Saruboceq:

Anamonecım rahım fılm sonucuna cok sevındm calısmaları sıkı tut bak bende 3. ayımda melegıme kavustum:Saruboceq::Saruboceq:umarım senınde ole olur:Saruboceq:

kıslar bırde lutfen bal-tarcın-çorekotu karısımını deneyın ben 2.ay hamıle kaldımm neolur yapmayanlar yapsına.s.a.s.a.s.

Kelebekcim inşallah bir sorun çıkmaz merak etme yarın görürsün bebişini.Canım bu bal tarçın çörek otunu günde kaç kez alıcaz ben adetin beşnci günü başladım ama pek yiyemiyorum arada bir alıyorum bir de aç karnına mı yiycez.

Sağol tatlım deniycem düzenli olarak bakalım hayırlısı.Ama ben günde 2 tane klomen alıyorum bir de onu alınca yumurta ya fazla büyüyüp kist olursa ondan korkuyorum....:KK43:

slm kızlar
malesef gebelik yok

tşk ederim tatlım sanada geçmiş olsun progestan ben kullanmıştım dr bana rahimi güçlendirsin diye vermişti içtim yan etkilerini görmedim 10 gün sabah akşam içmiştim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

nergis33 güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde

doremi çok teşekkür ederim hayatım evet acık çok canımı acıttı ama en azından kafam rahat tüpler açık

kelebekciğim teşekkür ederim inşallah bizde yaşarız o güzel duyguları inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana çok sevindim inan yarın gör yeğenimizi bizede haber ver olurmu genelde hamile kalanlar bizleri unutuyor sende onlardan olma

kızlar eminimki birgün bizde içimizde o kıpırtıları yaşayacağız sadece biraz sabır gerekiyor sanırım zor olsada bekleyeceğiz ama umutsuzluğa düşmek yok yüce rabbim zamanı gelince sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuştursun bizi:Saruboceq: bizde o zaman benimki şunu yaptı doğumdan sonra çok kilo aldım nasıl vereceğim vb gibi konuları konuşuruz burdan ayy inşallah bugün rahim filmi çektirdikten sonra görümcemin bir arkadaşına gittik bayan tp bebek yaptırmış ve biri kız diğeri erkek ikizleri var bir görseniz o kadar minikler ki ama çok şekerler içim gitti neden bende anne olamıyorum onun gibi dedim sakın yanlış anlamayın kıskanmadım ama içim resmen eridi hayırlısı olsun hepimiz için dualara ve çalışmalara devam bakalım mayısta kaç hamile vereceğiz inşallah hepimiz aynı ay hamile kalırız sevgiler

Doremicim herşeyin yolunda olmasına sevindim.Bende iyiyim klomene başladım 2 gündür içyorum pazaetesi doktora gitcem bakalım yumurtalar ne alemde inşallah oluşur:uhm:
Sonrada ne olacaksa yaşayıp göreceğiz.Hepimiz sağlıklı olalımda bebeişlerimiz bizi bekletmiycek buna inanıyorumcanım özletme kendini canım

saol tatlım benim...
hadi bakalım iyice gelişsin yumoşlarında bir an önce döllenecek kıvama gelsin kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana canım, rabbim bu ay güldürür inşaallah yüzünü..
sağlıklı sıhhatli inşaallah...

slm kızlar
malesef gebelik yok

üzülme canım..
hatta daha çok sevin, bak prolaktinin düşmüş ne güzel...
diğer hormonlara takılma bile.. onlar prolaktin gibi çok yapışkan değiller en azından..
hadi bakalım az kaldı canım.. inşaallah mutlu sona yaklaşıyoruz :)))

doremicim kayınvalidene de geçmiş olsun özletme kendini

saol canım benim eksik olma :1hug:

kıslar nasılzsınız ılk bthg degrım 155.23 tu yazmıstım burayada dun yıne vermıstım bugu aldım sonucu 545 nasıl kıslar ıı dımı deger ve yarın doktordayız mınık mercımegımı gormek ıcın dua edıyorum hersey sorunsuz gecsın yarabbım:Saruboceq::Saruboceq:

süper yaaaa.... :nazar: maaşaallah canım bak ne güzel katlamış değerin.. bu herşeyin güzel olduğunu gösterir... hadi bakalım yarında minik mercimeğini görünce için rahatlar artık :))) heyecan yapmaa :))) sakin ol ki; o güzel anı doya doya yaşa :)))
doktor dönüşü mutlu haberini bekliycem canım Şeniz

Kızlar inşallah bu ay yüzümüz güler:) Hepinize sağlıklı günler diliyorum.Birkaç gün yokum kayınvalidemlere gitcem şehir dışına ama sizler için herzaman dua edicem pazartesi doktora gidicem bakalım yumoşlar ne alemde......ıyiki varsınız görüşmek üzere

X