Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım doktorum iğneden bahsetmedi bakalım bugün başladım klomene haftaya pazartesi kontrolüm var.İnşallah iğneye gerek kalmaz çünkü ben çok korkarım iğneden
(( Karından mı vuruluyor bu iğne?Napalım bebekler için katlanıcaz.Sağol iyi dileklerin için.Hepinize sağlıklı ve bol bebişli günler diliyorum kızlar.Moralinizi yüksek tutunhihoyyyt
Doremicim sen neler yapıyorsun herşey yolundadır inşallah.Kayınvaliden nasıl oldu?
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM ALLAH A ŞÜKÜR Kİ KANALLARIM
AÇIK:Saruboceq: AMA ÇOK CANIM ACIDI:bbo: BAĞIRDIM RESMEN VE DR BAĞIRMAMA RAGMEN
SEN İYİ DAYANDIN YARISINDA BIRAKANLAR OLDU DEDİ :1rolleyes: NEYSE HAYIRLISIYLA BİTTİ
KENDİ DOKTORUMU ARADIM KANALLAR AÇIKMIŞ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ YUMURTA TAKİBİNE
GELECEKMİYİM DEDİM DR BU AY YUMURTA TAKİBİNE GEREK OLMADIĞINI , ÇALIŞMALARA
DEVAM ETMEMİZİ MAYIS AYINDA REGL İMDE GELMEMİ AŞILAMA YAPACAĞINI
SÖYLEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIMDA AŞILAMAYA GEREK KALMAZ
canım çok saol.. kayınvalidem iyi çok şükür..
bende kalıyor, o yüzden çok giremiyorum kk ya...
senden ne var ne yok tatlım..
SEN İYİ DAYANDIN YARISINDA BIRAKANLAR OLDU DEDİ :1rolleyes: NEYSE HAYIRLISIYLA BİTTİ
SÖYLEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIMDA AŞILAMAYA GEREK KALMAZ
slm kızlar
dün dr a gittim bugünde sonuçları aldım
malesef gebelik yok
ama prollaktin 2.52 ye düşmüş çok şükür tekrar dostineks yazmadı.
bu defada estradiol 206 ya fırlamış tsh ve lh da yüksek.bu yüzden adetim lekeler şeklinde geliyomuş...
progestan diye bir ilaç verdi
bu ilacı kullanan var mı ne işe yarıyo bu tam olarak?
bu hormonların normali ne olmalı ya birini düşürüyoz diğeri yükseliyo...
moralim iyi yinede en azından proş düştü bu da bişeydir dimi kızlarrrr....
Canım çok geçmiş olsun.Prolaktinin düşmesine sevin diğerlerini düşünme bile inşallah onlarda düzene girecek.Unutmayalım stres bizim baş düşmanımız:jeyyar:Sağlıklı mutlu günler seninle olsun canım
kıslar nasılzsınız ılk bthg degrım 155.23 tu yazmıstım burayada dun yıne vermıstım bugu aldım sonucu 545 nasıl kıslar ıı dımı deger ve yarın doktordayız mınık mercımegımı gormek ıcın dua edıyorum hersey sorunsuz gecsın yarabbım:Saruboceq::Saruboceq:
Anamonecım rahım fılm sonucuna cok sevındm calısmaları sıkı tut bak bende 3. ayımda melegıme kavustum:Saruboceq::Saruboceq:umarım senınde ole olur:Saruboceq:
kıslar bırde lutfen bal-tarcın-çorekotu karısımını deneyın ben 2.ay hamıle kaldımm neolur yapmayanlar yapsına.s.a.s.a.s.
slm kızlar
malesef gebelik yok
bu defada estradiol 206 ya fırlamış tsh ve lh da yüksek.bu yüzden adetim lekeler şeklinde geliyomuş...
Doremicim herşeyin yolunda olmasına sevindim.Bende iyiyim klomene başladım 2 gündür içyorum pazaetesi doktora gitcem bakalım yumurtalar ne alemde inşallah oluşur:uhm:
Sonrada ne olacaksa yaşayıp göreceğiz.Hepimiz sağlıklı olalımda bebeişlerimiz bizi bekletmiycek buna inanıyorumcanım özletme kendini canım
slm kızlar
malesef gebelik yok
doremicim kayınvalidene de geçmiş olsun özletme kendini
kıslar nasılzsınız ılk bthg degrım 155.23 tu yazmıstım burayada dun yıne vermıstım bugu aldım sonucu 545 nasıl kıslar ıı dımı deger ve yarın doktordayız mınık mercımegımı gormek ıcın dua edıyorum hersey sorunsuz gecsın yarabbım:Saruboceq::Saruboceq: