Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Merhaba kızlar;
Ve Rahim flimi çektirdim hersey yolunda tüpler açık bir sorun yok dedi doktorum...pzrt günü sve son yumurta takibi olacak çok iyi oldu bu haberi almam....5-6 dk sürüyor ve 10 dk sonra s onra flim çekiyorlar tekrardan...Rontgen masasına yattım doktorum geldi ve spektulumla rahimi açtı ağrı hafif hissettim.Drum şimdi sıvıyı enjekte edicem dedi ve kasıklarında ağrı başlar dedi bu bizim için iyi bir sey dedi sıvının kanallara gittiğine işaretttir dedi.O sıra da doktorum enj[ekte etti ve bir sızı oldu ve hafif yanma ....Kendimi kasmadım sonra ayaklarını düz uzat dedi ve 1-2 dk öğle bekleyip flim çekildi ...Spektulumu çıkardı ve 10 dk sonra uzanmış şekilde tekrardan flim çekti ...Hersey bu kadar başka bir sey olmadı.Doktorum ağrın olursa ağrı kesici kullanabilirsin dedi kanaman olursa da normaldir bu dedi..Hastaneden çıktıktan sonra kasıklarımda az az ağrı oldu rahat bir şekilde yürüyebiliyordum...Tuvaletgittim ve kahverengi şekilde azcık akıntım olmuş ne olur olmaz diye ped koydum...Evegeldim az önce ve sizlerle paylaşmak....Biraz ağrım var ama o da beni rahatsız etmiyor...İşte böyle....

Umarım hersey yoluna girer sağlıklı evlatlarımız olur/B]

Merhaba kızlar;
Ve Rahim flimi çektirdim hersey yolunda tüpler açık bir sorun yok dedi doktorum...pzrt günü sve son yumurta takibi olacak çok iyi oldu bu haberi almam....5-6 dk sürüyor ve 10 dk sonra s onra flim çekiyorlar tekrardan...Rontgen masasına yattım doktorum geldi ve spektulumla rahimi açtı ağrı hafif hissettim.Drum şimdi sıvıyı enjekte edicem dedi ve kasıklarında ağrı başlar dedi bu bizim için iyi bir sey dedi sıvının kanallara gittiğine işaretttir dedi.O sıra da doktorum enj[ekte etti ve bir sızı oldu ve hafif yanma ....Kendimi kasmadım sonra ayaklarını düz uzat dedi ve 1-2 dk öğle bekleyip flim çekildi ...Spektulumu çıkardı ve 10 dk sonra uzanmış şekilde tekrardan flim çekti ...Hersey bu kadar başka bir sey olmadı.Doktorum ağrın olursa ağrı kesici kullanabilirsin dedi kanaman olursa da normaldir bu dedi..Hastaneden çıktıktan sonra kasıklarımda az az ağrı oldu rahat bir şekilde yürüyebiliyordum...Tuvaletgittim ve kahverengi şekilde azcık akıntım olmuş ne olur olmaz diye ped koydum...Evegeldim az önce ve sizlerle paylaşmak....Biraz ağrım var ama o da beni rahatsız etmiyor...İşte böyle....

gecmıs olsun cnm ya ben su rahım fılmınden cok korkar oldum şükür senınkı ıyı gecmıs...

gecmıs olsun cnm ya ben su rahım fılmınden cok korkar oldum şükür senınkı ıyı gecmıs...

korkma bence inan ki değer bu azda olsa acıyaa....Evet iyi geçti ve rahatladım walla....Nedeni ise prolaktin haricinde başka bisey de çıkmasın diye şükür reglim hep düzenlidir ...Sadece prolaktinim azcık yüksekti stresten demişti suan o da normal değerde ilaçta kullanmıyorum suan bakalım hayırlısı herseyinnn

canlarım nasılsınızzz...
ne zamandır yokum..
çünkü kayınvalidem ameliyat olduğu için ben hastanedeyim hep, o yüzden giremiyorum nete.. bu akşam yoğun bakımda kalacağı için eve gidebilirsiniz dediler.. sabah 7 de çıkacak inşaallah.. dualarınızı bekliyorum, çabuk iyileşsin annem..

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşir kayınvaliden dualarım seninle.Ben de iyisayılırım doktorum klomen verdi yumurta takibi yapacak bakalım inşallah sonu iyi olur.Rabbim dualarımızı duyuyor en kısa zamanda yüzümüz gülecek inşallah.

Merhaba kızlar;

Canım geçmiş olsun.Ne güzel bak başka bir sorunun yokmuş.İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın .Benimde adetlerim hep düzenlidir hiç şaşmaz bu iyiyye işaret dimi.Bu ay prolaktinim düşmüştü ama olmadı.doktor klomen verdi onu kullanıcam ve yumurta oluşyomu ona bakacak.Rahim filmi için erken diyo sen klomen kullanmışmıydın canım?Çok yan etkisi var mı merak ediyorum.Çok istiyorum bebek çooooooook .Hepiniz için duacıyım.Sizlerle bunları paylaşmak beni çok rahatlatıyo kızlarr.:eek:

kelebekciğim çok sevindim senin adına tekrar yazmak istedim.Mutlu günler seninle artık.Bizi gelişmelerden haberdar et olur mu?diğer hamiş arkadaşlar gibi bırakıp başka topiklere gitmebenneyaptımki gitsen de arada bir bize de yaz çünkü hamileler bize umut oluyor canım.Sağlıklı mutlu günler diliyorum tatlı anne :))))

Canım geçmiş olsun.Ne güzel bak başka bir sorunun yokmuş.İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın .Benimde adetlerim hep düzenlidir hiç şaşmaz bu iyiyye işaret dimi.Bu ay prolaktinim düşmüştü ama olmadı.doktor klomen verdi onu kullanıcam ve yumurta oluşyomu ona bakacak.Rahim filmi için erken diyo sen klomen kullanmışmıydın canım?Çok yan etkisi var mı merak ediyorum.Çok istiyorum bebek çooooooook .Hepiniz için duacıyım.Sizlerle bunları paylaşmak beni çok rahatlatıyo kızlarr.:eek:

merhaba ben 4-5 ay belkide daha fazla klomen kullandım ve kist oluştu ve dr mart reglimde bana yasmin adlı doğum kontrol hapı verdi kisti yok etmek için ve ALLAH a hamd olsun ki kistim kaybolmuş klomenin belli bir yan etkisi yok yalnızca klomen bitince yumurtalıklarına baktırman gerekiyor kist var mı özellikle yumurtanın çatlayıp çatlamadıına baktırman gerekiyor maalesef uzun süre klomen gibi ilaçlar kullanıldığında kist yapıyor bana bu ay doktorum klomen vermedi salı günü rahim filmi çektireceğim ve sonuca göre hareket edeceğiz doktorum aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı öncelikle rahim filmini atlatayımda inşallah açıktır tüplerim :Saruboceq: hepimiz için hayırlısı olsun

slm kızlar

kelebekcim gözün aydın canım inanki çok sevindim sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
darısı bizlerin başına:)
doremicim merakta kaldığını biliyorum ama giremedim kaç gündür.
hala bişey yok 2.idrar testinide yaptım yine negatif yarın dr a gidicem.
hala arada lekeler oluyo sanırım ben adet olucam.dün göğüslerim çok ağrıyodu.bugünde hafif lekeler oldu yine... işte böyle doremicim
kendimi çok kaptırdım bu ay dostineksi içer içmez hamiş olcam sandım ondan gecikti adetim heralde.

slm kızlar

kelebekcim gözün aydın canım inanki çok sevindim sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
darısı bizlerin başına:)
doremicim merakta kaldığını biliyorum ama giremedim kaç gündür.
hala bişey yok 2.idrar testinide yaptım yine negatif yarın dr a gidicem.
hala arada lekeler oluyo sanırım ben adet olucam.dün göğüslerim çok ağrıyodu.bugünde hafif lekeler oldu yine... işte böyle doremicim
kendimi çok kaptırdım bu ay dostineksi içer içmez hamiş olcam sandım ondan gecikti adetim heralde.

cnm dostınex ıcınce aslında duzene gırmesı lazım hamıle olabılırsın belkı lekelenme hamılelerde de oluyo dıye bılıyorum ben ıstersen kan yaptır bıde

merhaba ben 4-5 ay belkide daha fazla klomen kullandım ve kist oluştu ve dr mart reglimde bana yasmin adlı doğum kontrol hapı verdi kisti yok etmek için ve ALLAH a hamd olsun ki kistim kaybolmuş klomenin belli bir yan etkisi yok yalnızca klomen bitince yumurtalıklarına baktırman gerekiyor kist var mı özellikle yumurtanın çatlayıp çatlamadıına baktırman gerekiyor maalesef uzun süre klomen gibi ilaçlar kullanıldığında kist yapıyor bana bu ay doktorum klomen vermedi salı günü rahim filmi çektireceğim ve sonuca göre hareket edeceğiz doktorum aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı öncelikle rahim filmini atlatayımda inşallah açıktır tüplerim :Saruboceq: hepimiz için hayırlısı olsun

Sağol canım klomen kullandığında çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun?Doktorum beş gün kullanıp bırakmamı söyledi sonra muayeneye çağırdı.bakalım hayırlısı canımSeninde rahim filmin temiz çıkar inşallah %90 temiz çıkıyormuş genelde ve çektirdikten sonra hamile kalma olasılığı artıyo diyo bazıları inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.

cnm dostınex ıcınce aslında duzene gırmesı lazım hamıle olabılırsın belkı lekelenme hamılelerde de oluyo dıye bılıyorum ben ıstersen kan yaptır bıde

canım son dört ay çok düzenliydi adetim hep 28 günde oluyodum.bu ay anlamadım yaaa banada tuhaf geldi düzenli olması gerekirken hep leke gördüm son 4-5 gün oldu böyle.bakalım yarın dr a gitcem belli olur pek umudum yok canım 2 test yaptım ikiside tek çizgi.olsaydı birinde silikte olsa bişeyler görürürdüm.

Merhaba canım ;
Ben Dostinex haricinde hiç birsey kullanmadım dostinexi de 1 ay kullanmadım başkada bisey kullanmadım. reglimin 7 gününde yumurta takibine başladık cmrt günü rahim flimi çekildi hersey normal pzrt günüde son yumurta takibi olacak bakalım kısmet herseyin en önemlisi stres yapmamak ....Bana doktor erken yada geç demedi ben istemeden o yapalım dedim ben en çok rahim ağzı yarası varmı onu merak etmiştim herhangi problemde yok...Akıntım yok reglim düzenli doktor 2-3 gün gecikme düzensizlik anlamanı gelmez dedi gayet normal dedi....İnşallah düzene girer benim iş yerinde arkadaşımın eşi prolaktin tedavisi görmüş ve 8 ay sonra hamile kalmış ....beklemediği anda tam da ümidi kesmişken diyor ....Şimdi 4 yaşında oğlu var...Hayırlısı hepimiz için....
Bak kelebek şimdi anne adayı ve meleğini bekliyor umarım tutunur....lhayırlı bir evlat nasip eder.....Darısı hepimizin başınaaa......:nazar:

pancubencim çok sevindim herşeyin normal olmasına..
inşaallah da hep böyle devam eder.. :)))))))))))))))))))))

Sağol canım klomen kullandığında çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun?Doktorum beş gün kullanıp bırakmamı söyledi sonra muayeneye çağırdı.bakalım hayırlısı canımSeninde rahim filmin temiz çıkar inşallah %90 temiz çıkıyormuş genelde ve çektirdikten sonra hamile kalma olasılığı artıyo diyo bazıları inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.

evet tatllım her klomen kullandığımda preglyn 5000 iğnesinden aynı anda 2 iğne oldum . güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıklı şekilde . keşke doktorunla konuşsaydın çünkü pregly 5000 yumurta çatlatma iğnesi verirse eğer bulman zor olur önceden sorsaydın araştırırdın zor bulunuyor o ilaç bir de ovelite diye çatlatma iğnesi var fakat 1 kutusu 80.00 tl ve devlet ödemiyor neyse hayırlısı olsun sağlıkla kal

Sağol pancubencim açıklamaların ve güzel dileklerin için.Herşeyin hayırlısı....

evet tatllım her klomen kullandığımda preglyn 5000 iğnesinden aynı anda 2 iğne oldum . güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıklı şekilde . keşke doktorunla konuşsaydın çünkü pregly 5000 yumurta çatlatma iğnesi verirse eğer bulman zor olur önceden sorsaydın araştırırdın zor bulunuyor o ilaç bir de ovelite diye çatlatma iğnesi var fakat 1 kutusu 80.00 tl ve devlet ödemiyor neyse hayırlısı olsun sağlıkla kal

Sağol canım doktorum iğneden bahsetmedi bakalım bugün başladım klomene haftaya pazartesi kontrolüm var.İnşallah iğneye gerek kalmaz çünkü ben çok korkarım iğneden
:KK43:(( Karından mı vuruluyor bu iğne?Napalım bebekler için katlanıcaz.Sağol iyi dileklerin için.Hepinize sağlıklı ve bol bebişli günler diliyorum kızlar.Moralinizi yüksek tutunhihoyyyt

kıslarr çokk saolunn güel temennileriniz içi ben sizi hiç bırakıp gıtmem hep haberar ederim sizlerdende güsel haberleri almak için sabırsızlanıyorumm...bugun bı dunya tahlıl ıstedı doktorumm yapıldı tekrar bthg yapıldı fakat yarın cıkcak sonucumm cok merak edıyorum dua edın 2 ye katlamıs olsun hersey normal devam etsınn ve carsamba ılk muayenemız var umarım hersey olumlu gıder kıslarr cok korkuyorum bısye oluverecek dıyee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayıırrrrrrrrrrrrr.. korkmak yok.. :1hug:
rahat oluyosun ve bunun keyfine varıyosun bitanem...
olumsuz düşünmek yok. Allahımın izniyle bebişin seninle ve çok sağlıklı bir şekilde büyüyecek canım benim...
bizler içinde dua ettiğin için sana ne desem boş, harika bir insanmışsın sen
:asigim:

canımm etmemmi hiçç dua sizler için öğrendiğimde abdestımı aldım yasın okudum aglaya aglaya ve sızler ıcın butun ısteyenler ıcın dua ettım allahı dualarımı duysun hepımızın yuzunu guldursunn bende bebısımı mınık mercımegımı goreyım saglıklı bı sekılde:Saruboceq::Saruboceq:

canımsın yaaaaaaaaa...
tüylerim ürperdi, gözlerim doldu.. :1hug:
ne güzel düşünüyosun canım yaa...
Allahda bu güzel yüreğinin mükafatını vericektir eminim...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini....
ne diyeyim ki başka a.s.

Kelebekcim hiç stres yapma bebeğin sağlıklı bir şekilde büyüyecek iyi düşün.ıyi dilekleriniçin sağol canım hepimiz için hayırlısı inşallah bebişlerimiz en kısa zamanda gelecek...

X