Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slmlar kızlar benim doğum kontrol hapı bugün itibariyle bitti çok şükür simdi üc dört güne hastalanırım büyük ihtimal pazarteside tahlillerim yapılır sonrasında yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi gelişmelerden sizleri haberdar ederim umarım mayıs ayı hepimize ugurlu gelir kızlar

--------------------------------------------------------------------------------

kıslarr vajınal ultrasonla görebildik mercimeğimi :Saruboceq::sm_cool:çok yenımiş anca 3 haftalıktır dedı doktor
ilk anda okadar korktumkı anlatamam sıze normal ultrasonla gorunmeyınce allahım dedım neoluyoooo yalnız doktorum cuma gunude bthg yapalım dedı 2000 ve ustuyse saglıklı devam edıyomus allahım nasıl cuma olacak nasıl öğrenıcem sonucu ve 6 mayıs tekrar gelırsın kesenı görelım dedı yarabbım kıslarr ne zormus bu surec tabı bıtmıcek emınım yuzune gorene kadar hersey risk aslında allahım yardımcımız olsun bı yanım ınanılmaz mutlu bı yanımda cok husursuz aslında husursuz olmaman gerek ama ınsanın elınde deıl dualrınızı beklıyorum kıslar:Saruboceq::Saruboceq:

tatlım sakin ol önce zorda olsa mercimeğin için sakin olman gerekiyor bak ne güzel görmüşsün mercimeği ayy ne güzel isim takmışsım öyle cumaya ne kaldı şunun şurasında 2 gün sabret ve dua et bol bol hayırlısıyla güzel sonucu alır bizide sevindirirsin öpüyoruma.s.

--------------------------------------------------------------------------------

kıslarr vajınal ultrasonla görebildik mercimeğimi :Saruboceq::sm_cool:çok yenımiş anca 3 haftalıktır dedı doktor
ilk anda okadar korktumkı anlatamam sıze normal ultrasonla gorunmeyınce allahım dedım neoluyoooo yalnız doktorum cuma gunude bthg yapalım dedı 2000 ve ustuyse saglıklı devam edıyomus allahım nasıl cuma olacak nasıl öğrenıcem sonucu ve 6 mayıs tekrar gelırsın kesenı görelım dedı yarabbım kıslarr ne zormus bu surec tabı bıtmıcek emınım yuzune gorene kadar hersey risk aslında allahım yardımcımız olsun bı yanım ınanılmaz mutlu bı yanımda cok husursuz aslında husursuz olmaman gerek ama ınsanın elınde deıl dualrınızı beklıyorum kıslar:Saruboceq::Saruboceq:

yaaaa... :1hug:
hamile kalmakla iş bitmiyor dimi.. ::))))
asıl ondan sonra başlıyor.. :CüvCüv:
daha dur bakalım canım benim.. daha çok böyle heyecanlar yaşayacaksın..
aklına kötü birşey getirme yeter.. ne diyorum hep.. bu anların doyasıya tadını çıkar.!. :asigim:
sen böyle hep anlattıkça kendimi gördüm sende.. o heyecanlar inanılmaz farklı oluyor..
bunu sadece yaşamak gerekiyo.. umarım bizlerde yaşarız en yakın zamanda..

ooff.. gözümün önüne geldi bi an.. ne güzel günlerdi yaa.. tarifi imkansız..
:çok üzgünüm:

merhaba kızlar;
Canım biraz sıkkın cünkü dr.um bana klomen verdi ve aşılama yapalım dedi ..Nedeni ise en son 19 mm olan yumurtam erken çatlamış ve 12 mm olmuş dr erken yumurtladığım için klomen verdi ve reglimin 5.günü tekrardan çağırdı...
Doğal yolla hamile kalamadığım için aşılama yapalım dedi.
İlaç ve tedavi süresi ne olur ne biter bilemeyiz o yüzden aşılama yapalım dedi.
Hersey normal tüplerim açık
Rahim flimim temiz.
Regli düzensizliğim yok...
Prolaktin olduğu için yumurtlama da problem yaratıyor ve zaman kaybetmeyelim dedi
Caniım sıkıldı biraz ve yolla kendimi tutamadım ve ağladım:KK43:
Çatlatma iğnesi,progesteron tedavisi bunlar uzun aşama dedi.... O yüzden kafam karıştı....Hayırlısı bakalım ...
Regli olursam gideceğim artık bende beklemek istemiyorum ve neden olmuyor gibi sorularda kafamda kalmadı artık....Anne olmak için herseye değer....Anneliği tatmak herkesin hakkı sırf çocuk doğurmak değil inanın ki o duyguyla doğurmak ve büyütmek istiyorum sevgiyle ,herşeyimi katmak istiyorum bu meleğime....

[/B]

Kelebek Çok sevındım ınan cuma hayırlı gÜndÜr gÜzel hayırlı sonuÇlar alırsın ınŞallah.allah hepımız hakkında hayırlısını versın ben de bu ay hamıŞ olmak ıstıyorum.eŞımın sperm hareketlılıĞı de 100de 60a yÜkselmıŞ benım prolaktın de sıfırladı ılacımı yarım yarım kullanıyorum.bakalım hayırlısıyla olur ınŞallah.yÜrÜyÜŞede baŞladım gÜnde yaklaŞık 1 saat yÜrÜyorum.moral aÇısından yanı hadı ÖptÜm hepınızı yıne Çıkıyorum unutmayın benı Şekerler. Byee

merhaba kızlar;
Canım biraz sıkkın cünkü dr.um bana klomen verdi ve aşılama yapalım dedi ..Nedeni ise en son 19 mm olan yumurtam erken çatlamış ve 12 mm olmuş dr erken yumurtladığım için klomen verdi ve reglimin 5.günü tekrardan çağırdı...
Doğal yolla hamile kalamadığım için aşılama yapalım dedi.
İlaç ve tedavi süresi ne olur ne biter bilemeyiz o yüzden aşılama yapalım dedi.
Hersey normal tüplerim açık
Rahim flimim temiz.
Regli düzensizliğim yok...
Prolaktin olduğu için yumurtlama da problem yaratıyor ve zaman kaybetmeyelim dedi
Caniım sıkıldı biraz ve yolla kendimi tutamadım ve ağladım:KK43:
Çatlatma iğnesi,progesteron tedavisi bunlar uzun aşama dedi.... O yüzden kafam karıştı....Hayırlısı bakalım ...
Regli olursam gideceğim artık bende beklemek istemiyorum ve neden olmuyor gibi sorularda kafamda kalmadı artık....Anne olmak için herseye değer....Anneliği tatmak herkesin hakkı sırf çocuk doğurmak değil inanın ki o duyguyla doğurmak ve büyütmek istiyorum sevgiyle ,herşeyimi katmak istiyorum bu meleğime....

[/B]

canımmm...
sen değilmiydin bizlere moral veren...
sen değilmiydin umutsuzluğa kapılmayın diyenn..
sen bizim en güçlü arkadaşımızdın..
üzme bizi ama.. lütfen kendini topla.. herşey bitmiş gibi konuşuyorsun..
kendini üzmek için daha çok çok çok erken..
hem bak aslında herşey yolunda gidiyor..
bu ay sadece yumurtaların erken çatladı diye hemen herşeyi bitmiş olarak düşünme lütfen..
bu ay böyle olmuştur ama önümüzdeki ayı hiç kimse bilemez..
kendini bırakma.. sen güçlü bir kadınsın..
seni seviyoruz sakın bunu unutma canım......
:1hug:

Canım benim o anlık bir refleksti işte ...İçimden ağlamak geldi ve boşalttım kendimi resmen
Suan çok iyiyim
Anemonem sağ olsunn oda bu tedaviyi kullandığı için moral oldu bana....
İyi ki varsınız daha ilaça başladım reglimin 5 günü başlanacak hayırlısıylaaa...
Ben hala güçlüyüm ve üzülmek yok tabii kiii son anda prolaktinim gol yaptı...Ama bunun rövanşıda var:))Elbet kazanacağızzz...Ben umudumu kaybetmiyorum yine tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiii:lepi::eek::nazar:
:lepi::teselli:

canımmm...
sen değilmiydin bizlere moral veren...
sen değilmiydin umutsuzluğa kapılmayın diyenn..
sen bizim en güçlü arkadaşımızdın..
üzme bizi ama.. lütfen kendini topla.. herşey bitmiş gibi konuşuyorsun..
kendini üzmek için daha çok çok çok erken..
hem bak aslında herşey yolunda gidiyor..
bu ay sadece yumurtaların erken çatladı diye hemen herşeyi bitmiş olarak düşünme lütfen..
bu ay böyle olmuştur ama önümüzdeki ayı hiç kimse bilemez..
kendini bırakma.. sen güçlü bir kadınsın..
seni seviyoruz sakın bunu unutma canım......
:1hug:

kıslar bugünki değerim 1851,94 doktorum 2000 ve üstü olması gerek demişti sonucu görunce cokk üzüldüm sonra doktorumla görüştüm ooo güzel çok ii dedi ama dedim 2000 çıkmadı olsun ha 2000 ha 1850 dio ben bu doktorları anlamıyorum neyseki ii dedi ama pazartesi bidaha istiyorum dedi busefer 3600-4000 falan olması gerek dedi allahım çookk korkuyorumm dualarınızı beklıyorumm
şimdi sırayla yazayım degerlerimi:
17 nisan:155,24
20 nisan :545
24 nisan :1851,94
evet yorumları beklıyorum canlarım
benim mercimeğim büyüyomu nedelikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:

yaa ben bu olayı anlamıyorum..
niye hep tekrardan kan testi isteniyor..
inanın ki benim burda kan testi yapmadan hamileliğini sürdüren çok arkadaşım var...
ben bile hamile kaldığımda doktora gittikten sonra kan testi istedi, oda bhcg dahil diğer tahliller için.. o zaman 5 haftalıktık ve 1702 çıkmıştı hiç unutmam..
ama tekrar tekrar niye kan testi istenir hiç bilmiyorum ve anlam veremiyorum.. insanı boşuna stres altına sokmaktan başka birşey değil bence.. haa.. sorunlu bir hamileliktir yada tüp bebektir onu anlarım..
ama kelebekcikm çok takılma bunu ki,, zaten test sonuçların maaşaallah süper canım
yani normal giden bir hamileliğin bir kaç tane kan testi yaptırılması stresten başka br şey değil bence
:nazar:

Son düzenleme:
'kelebek' tebrik ederim a.s. Umarım sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :ecrin_bebek:

'pancuben' seninde dediğin gibi hepimiz umudumu kaybetmiyorum yine tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiii :1hug:

beni soracak olursanız ilaçlara devam , diyete devam , sıklıkla spora devam hihoyyyt
pazartesi nisan ayı ilaçlarım bitiyo geriye 2 ay kalıyo :teytey:
Bu aralar bahar yorgunluğu ilaçlarla beraber pekişti ama moral yüksek :)

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum :icecream:

evet canım bende senle aynı fikirdeyim ama doktorunda vardır bı bıldıgı prolaktın sorunu olanlarda anı düşükler yasanıyomus bıkaç yerde okumustum belkı ondan takıp edıyodur allah korusun yarabbım bole kotu bı olaydan hepımızı bıde aslında ben dıorumkı doktor vajınal ultrasonla gorduya benım mercımegımı acaba ondanmı hanı daha cok kucuk dedı nebıleyım ınsanın kafası karısıyo işte dediğin gibi stresten baska bısı deıl sonuçlarım gusel ılerlıyo bakalım pazartesı neolcak ve devamını ıstıcekmı doktorum sen 5. haftada 1702 demıssın ben carsamba doktordaydım anca 3 haftalıktır dedı bugunkı degerım 1851 ben bu degerlerdende pek bısı anlamıyorum ksıden kısye degısıyo sanırım

evet canım ...
5 haftalık dediğim zaman adetimi daha 4 gün geçmişti.. sen ordan hesapla artık ama kesinlikle kişiden kişiye değişiyor..
doktor bebeğin için daha çok küçük demiş.. tabikide öyle; 3 haftalık bir bebek nasıl olabilirki.. hem size hemen gözükmüşte :))) bazı kişiler 1 hafta bekliyor görmek için..
diyorum ya maaşallah herşeyin çok normal...
öyle doktorların dediği ufak tefek şeylere kafanı sakın takma :)))

'kelebek' tebrik ederim a.s. Umarım sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :ecrin_bebek:

'pancuben' seninde dediğin gibi hepimiz umudumu kaybetmiyorum yine tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiii :1hug:

beni soracak olursanız ilaçlara devam , diyete devam , sıklıkla spora devam hihoyyyt
pazartesi nisan ayı ilaçlarım bitiyo geriye 2 ay kalıyo :teytey:
Bu aralar bahar yorgunluğu ilaçlarla beraber pekişti ama moral yüksek :)

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum :icecream:

canım sen nerelerdesin yaaa...
bu kadar kaybolma bir daha..
ama herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.. umarım ki hep böyle de gider..
öpüyorum
Şeniz

kızlar nasılsınız
kelebekcım tebrık ederım saglıklı bır hamılelık sonunda ınsallah melegını kucagına alırsın... darısı tum ısteyenlerın basına ben artık yoruldum ıstıyorum ama gelmıcek artık bellı benımkısı hayırlısı neyse o olsun dıyorum artık. bazen dıyorumkı bunca sene olmadı artık hıc olmıcak gıbı gelıyo bana cidden cok yoruldum. :KK43:((

doremim sen nasılsın balım ıyımısın

çok saol canım:1hug:
ama sen niye böle umutsuz umutsuz konusuyosun bakıım sakın umut yıtırmak yok bol bol dua et rabbım hıc beklemedıgın anda nasıp edecek sana ve tum ısteyenlere inş. bebişlerini:Saruboceq::Saruboceq: inan hepımız için dua ediyorum hemde çok:Saruboceq:

saol bıtanem allah razı olsun.. umutsuz olmama gelınce 4 sene oldu yoruldum be canım cevremde kımse bılmıyo sureklı aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önüme koyuyolar belkı onlarda haklı benım yapmadıgımı sanıyorlar belkıde anlıyorlarda benım açılmam ıcın hep bebekı dıyıp duruyolar bılmıyorumkı eşim bana her zaman destek ama bugun farkında olmadan bi kelıme kullandı sonrada oda pısman oldu ama gercekten bılınclı soylemedıgını anladım. bı konu vardıu konusuyorduk o da dedıkı bızım arkamızdan aglıyacak bı cocugumuz bıle yok dedı sonra kusura bakma senı uzmek ıcın soylemedım vs vs dedı ama benım içim cok acıdı ıste bu yuzden bugunku karamsarlıgım benneyaptımki

canımmmm:1hug: anlıyorum seni hemde çok ii benımde 2 sene olmadı sonucta bak sana bi tavsıye bence cevrendekılerebahset olmadıgından bı hormonum yuksek onunla ugrasıyoruz nasip falan dıye ben bu sekılde herkese bahsetmıstım cunkı dedgın gıbı hep aynı muhebbetlerden sıkılıyosun bu sekılde acıklama yaptıgında bu sefer acıyan gözlerle bakıyolar bellı bı sure manyak ınsanlar sonra sadece arkandan konusuyolar kaydirigubbakcemile3 bosver konussunlar enazından artık sana bişey demıyolar ben bole yaptım canım tabı yıne sen bılırsın neolurr karamsar olma eşinin dedıgı kelımeyede kırılmakta haklısın ama sonrasında sana acıklama yapmıs negusel ya hiç bişi demeseydı dahada usulurdu onunda psıkolojısını dusun üzme kendını tatlım :1hug::1hug:

valla cnm guzel dıyosunda 4 yıl boyunca ıstemıyorum ıstemıyorum dıyıpte sonrada yalan soyledıgımı ıtıraf etmekte zor en cok kendı aılelerımıze karsı.. bıde bende tek hormon yokkı bır suru var :) prl pko vs vs

valla cnm guzel dıyosunda 4 yıl boyunca ıstemıyorum ıstemıyorum dıyıpte sonrada yalan soyledıgımı ıtıraf etmekte zor en cok kendı aılelerımıze karsı.. bıde bende tek hormon yokkı bır suru var :) prl pko vs vs

guselcim seninle sorunlarımız aynı
bedede pko prolaktin... gibi sorunlar var
her şeyden önemlisi bende çevremdekilere hep istemiyoruz şuan diyorum.ama nereye kadar artık bıktım yaaa.herkes acıyan gözlerle bakıyo artık
hatta kimsenin haberiolmamasına rağmen karşılaştığım kişiler artık bi tedaviye gidin diyolar.tıp çok gelişti falan ...içlerinemi doğuyo ne....

haklısın canım doru soluyosun ama illakide 4 yıldır ıstıyoruz demene gerke yok bence tabı yıne en dorusunu sen bılrısın canım ama üzme kendıne stres en buyuk dusman benım bu ay olmasını stresız olmamdan dıyorum kendı kendıme gusel olaylar yasadım dusunmemeye calıstım haa bırde belkı yapıyosundur ama kesın okumussundur bal-tarcın -çörekotunu tavsıye ederım kullandıgım 2. ayda geldı mücizemyerimseniben eger kullanmadıysan kullan derım canummm:1hug:

cnm su tarıfı bı yazarmısın bana ozel mesajla

guselcim seninle sorunlarımız aynı
bedede pko prolaktin... gibi sorunlar var
her şeyden önemlisi bende çevremdekilere hep istemiyoruz şuan diyorum.ama nereye kadar artık bıktım yaaa.herkes acıyan gözlerle bakıyo artık
hatta kimsenin haberiolmamasına rağmen karşılaştığım kişiler artık bi tedaviye gidin diyolar.tıp çok gelişti falan ...içlerinemi doğuyo ne....

haklısın cnm ya ınsanlar bıde cok acımasız lak dıye soyluyolar herseyı

haklısın canım doru soluyosun ama illakide 4 yıldır ıstıyoruz demene gerke yok bence tabı yıne en dorusunu sen bılrısın canım ama üzme kendıne stres en buyuk dusman benım bu ay olmasını stresız olmamdan dıyorum kendı kendıme gusel olaylar yasadım dusunmemeye calıstım haa bırde belkı yapıyosundur ama kesın okumussundur bal-tarcın -çörekotunu tavsıye ederım kullandıgım 2. ayda geldı mücizemyerimseniben eger kullanmadıysan kullan derım canummm:1hug:

kelebekcim şu bal tarçın çörek otu tarifini yazarsan sevinirim
bir kaç yerde okudum hep farklı farklı onuda deneyelim
birde dün gece rüyamda o karışımı yediğimi görüyodum denemeye karar verdim belkide bu bir işarettir
rabbimin şifayı nereden vereceği belli olmaz dimi

X