Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ayyy inş ama test an azından silik çıkardı diye düşünüyorum
ümitlenmemek elde değil canım ne kadar da desek olmuyo akıldan çıkmıyo.inş dediğin gibidir canım.

inşaallah canım yaa..
şu listemizin hamilesi olmanı çok isterim:)
dediğim gibi 2 güne kadar adet olmazsan testi tekrarla ..
ok?

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim.dr ilaç bitince gel demişti ilaç bitti ama dr rapor almış 10 gün napçam ben yaaaa....senağlama
daha regl olmadım 10 unda olmam gerekiyodu
biraz önce test yaptım negatifsenağlama
10-15 gün oluyo kasıklarım ağrıyo sürekli sağ taraf özellikle
kaç gün sonra belli olur sizce testi erken mi yaptım acaba?

Slm canım inşallah hamilesndir.Bu ay çıksın artık bizden de bir hamiş.Ama hahile değilsen de moalini bozma canım.Çünkü en kısa zaanda hepimiz anne olacağız....:).Bu arada benim için de son 3 gün heyecanla bekliyorumbenneyaptımki

benimde prolaktinim kürtajdan sonra yükseldi yavaş yavaşenson 75 küsür olmuştu ve doktorum benden emar cektirmemi istedi ve hiçbişe cıkmadı herşey normal dedi sonra ilaç verdi ve prolaktinim23 e düştü ve 6 ay sonra 48 oldu ve şimdi ilaç kullanıyom yani tekrardan yükseliyomuş

ya kızlar benim prolaktinim yine yükseldi.dostinexle 23e düşmüştü.şimdi yine 32.8 olmuş ve ayrıca beyin mr çektirdim dün akşam cuma sonuç alıcam.54 günün üzerine farlutal kullanarak adet oldum.ben bebiş istiyorum ama bayağı bekletecek bizi anlaşılan...

Günaydın kızlar;
Regli döneminin 7.günü gittim doktoruma yumurta takibine başladık dün.Şuan 8,4 mm...
perşembe ve cumartesi günü de gidicem.
Rahim flimi istemiştik yaa doktorum şimdilik gerek duymadı iltihabım ,akıntım yok temiz dedi
Bu ay çalışmalarınız olumsuz olursa mayıs ayında yaparız dedi.Prolaktinim şuan 12 lerde ...bir daha ki regli olursam da prolaktineme de bakılacak.İlaç kullanıyorum hersey normal sol göğsümde ki fibrokistten dolayı yeşilimsi sıvı da gelmiyor...

Zug inşallah güzel haberler alırız..Geçen ayda sendeki olanalar bende de olmuştu ve regli oldum ...sakın üzülme eğer regli olursanda

Doremi Prolaktinin senin hep 10 numara ne güzel fırsat bu fırsat değerlendir canımmm...
Anemonem canımın içi geçmiş olsun balım su boyun ağrıların geçsin bugunde doktorunla inşallah gidersinde kistin ne alemde öğrenirsin...

Yeni gelen arkadaşlarımız geçmiş olsun öncelikle..Prolaktinin en büyük sorunu stres yüksek olduğundan da yumurtalama ya düzensiz olarak etkiliyor.O yüzden dikkatli beslenin ,erken uyuyun ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
MR için prolaktin 100 ün üstündeyken istiyorlar...ve genelde kalıtsal ve genetik bisey yoksa da çıkmıyor sonuc ...Strese bağlıyorlar...

İşlerimin yoğunluğundan pek giremiyorum.Özet olarak yazdım
Hakkımızda hayırlısı herseyin
sevgiler:enbuyukkk:a.s.:nazar:a.s.:nazar::nazar:

kızlar ben hala adet olmadım yaaa ama bir sorun var.ilişkiden sonra (bir kaç saat sonra )
pembe renkli bir sıvı geldi bende regl oldum sandım ama yok kesildi yani o an gördüm sadece.
2 defa oldu yaaa anlamadım böyle bişey yaşayan var mı?

kızlar ben hala adet olmadım yaaa ama bir sorun var.ilişkiden sonra (bir kaç saat sonra )
pembe renkli bir sıvı geldi bende regl oldum sandım ama yok kesildi yani o an gördüm sadece.
2 defa oldu yaaa anlamadım böyle bişey yaşayan var mı?

canım bence hemen bir kan testi yaptır.
hamileysen şayet yerleşme kanaması olabilir ve biraz ilişkiyede ara vermelisin..
ay hadi inşaallah yaaaaaaaaa
:Saruboceq:

Kızlaaarrr yaaa ben regl oldum.Çok üzgünüm yaa em de bir gün erken oldu.Çok umutlanmıştım belirtiler vardı biraz.senağlamaBen mayısa kaldım yani bu ay yumurta takibi istiycem bakalım hayırlısı.ınşallah aramızdan bu ay hamile çıkar hadi güzel haberler bekliyorum sizden.

canlarım nasılsınız gıremıyorum aklşım hep sızde ne var ne yok ozledım sızı

Günaydınnn;
Dün reglimin 9.günü yumurta takibine gittim ve 12 mm olmuş .12 günü 14 mm geçer dedi doktor ve cmrt günü rahim flimi ve yumurta takibi yapılacak ve pzrt günü de kontrole çağırdı.Sunu söyleyeyim böyle yaparak daha da çok bilgi kazanıyorum ve stressiz oluyorum doktorum yumurta ve ilişki zamanlarınıda söyleyeck ve o günlerde ilişki olacak ...ACABA HAMİLEMİYİM diye sıkıntıda olmayacak bende...
Bu arada ssk lılara rahim flimin fiyatı da ilaç dahil 178 tl bilgi amaçlı sizlere de söyleyeyim dedim.Belki özel hastanelere göre değişir..Ama anemone de araştırmış 180 tl antalyada da aynı yani...
Hakkımızda hayırlısı ....Rahim flimi çekildikten sonra ayrıntıları anlatırım sizlere yine ama her bayanın yaptırması gerektiğini söyledi doktorum sebep ne olursa olsun dedi.Ben bisey demeden hemen kendisi söyledi...
Hadi bakalım hayırlısı:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar;
Regli döneminin 7.günü gittim doktoruma yumurta takibine başladık dün.Şuan 8,4 mm...
perşembe ve cumartesi günü de gidicem.
Rahim flimi istemiştik yaa doktorum şimdilik gerek duymadı iltihabım ,akıntım yok temiz dedi
Bu ay çalışmalarınız olumsuz olursa mayıs ayında yaparız dedi.Prolaktinim şuan 12 lerde ...bir daha ki regli olursam da prolaktineme de bakılacak.İlaç kullanıyorum hersey normal sol göğsümde ki fibrokistten dolayı yeşilimsi sıvı da gelmiyor...

Zug inşallah güzel haberler alırız..Geçen ayda sendeki olanalar bende de olmuştu ve regli oldum ...sakın üzülme eğer regli olursanda

Doremi Prolaktinin senin hep 10 numara ne güzel fırsat bu fırsat değerlendir canımmm...
Anemonem canımın içi geçmiş olsun balım su boyun ağrıların geçsin bugunde doktorunla inşallah gidersinde kistin ne alemde öğrenirsin...

Yeni gelen arkadaşlarımız geçmiş olsun öncelikle..Prolaktinin en büyük sorunu stres yüksek olduğundan da yumurtalama ya düzensiz olarak etkiliyor.O yüzden dikkatli beslenin ,erken uyuyun ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
MR için prolaktin 100 ün üstündeyken istiyorlar...ve genelde kalıtsal ve genetik bisey yoksa da çıkmıyor sonuc ...Strese bağlıyorlar...

İşlerimin yoğunluğundan pek giremiyorum.Özet olarak yazdım
Hakkımızda hayırlısı herseyin
sevgiler:enbuyukkk:a.s.:nazar:a.s.:nazar::nazar:

:sm_cool::sm_cool:kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::Saruboceq::Saruboceq: allahım şükürler olsunkı çift çizgiyi sabah azda olsa gördüm ve hemen kan testi yaptırdım değerimmmm 155,23 çıktı doktorum çok ii gözün aydın umarım daha ii olur dedı şimdi pazartesi tekrar tahlıl olcam bakalım nasıl devam edıyomuş. kıslarrr öğrendiğimden beri şoktayımmm hala inanamıyorum ve kötü bişi olcak diye ödüm kopuyoo biara tek başıma oturdum ve hepimiz için tüm isteyenler için dualar ettim allahım hepimizin yüzünü güldürsünn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sizleri habersiz bırakmam uzun zamandır girmiyorum çunku etkılenıyodum acıkcası ama hemen aklıma geldiniz
dua edın hersey olumlu devam etsın bebısım saglıkla hep benımle olsun bende sızın için dua edıyorum:CüvCüv::CüvCüv:

Canım çok sevindim:ecrin_bebek:.sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini inşallah kötü şeyler düşünme, herşey çok güzel olacak bundan sonr senin için.Darısı bizlere kaç aydır istiyodun canım bir de hangi ilacı kullanıyodun.

:sm_cool::sm_cool:kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::Saruboceq::Saruboceq: allahım şükürler olsunkı çift çizgiyi sabah azda olsa gördüm ve hemen kan testi yaptırdım değerimmmm 155,23 çıktı doktorum çok ii gözün aydın umarım daha ii olur dedı şimdi pazartesi tekrar tahlıl olcam bakalım nasıl devam edıyomuş. kıslarrr öğrendiğimden beri şoktayımmm hala inanamıyorum ve kötü bişi olcak diye ödüm kopuyoo biara tek başıma oturdum ve hepimiz için tüm isteyenler için dualar ettim allahım hepimizin yüzünü güldürsünn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sizleri habersiz bırakmam uzun zamandır girmiyorum çunku etkılenıyodum acıkcası ama hemen aklıma geldiniz
dua edın hersey olumlu devam etsın bebısım saglıkla hep benımle olsun bende sızın için dua edıyorum:CüvCüv::CüvCüv:

:teytey::sm_cool::lepi: TEBRİK EDERİM HAYATIM ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISI TÜM İSTEYENLERE OLSUN a.s.:1hug:

MERHABALAR DÜN DOKTORUMA GıTTıM

VE KıSTıMıN KAYBOLDUĞUNU ÖĞRENDıM:lepi:

SALI GÜNÜ RAHıM FıLMı ÇEKTıRECEĞıM VE ıŞıN AÇIKÇASI KORKUYORUM

DOKTORUM RAHıM FıLMıNDEN SONRA Kı SANIRIM MAYIS AYINDA AŞILAMA YAPALIM DEDı

BU NEDENLEDE HEM HEYECANLIYIM Bı O KADARDA TEDıRGıN

ALLAH HEPıMıZıN YÜZÜNE GÜLER DE SAGLIKLI BEBıŞLERıMıZE KAVUŞTURUR

BıZLERı:Saruboceq:

HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN AMA BEN ANNE OLMAK ıSTıYORUM ARTIK

saolll canımmm çokk saolll:teytey::teytey:a.s.
allahım dualarımm hep sızınleee...anemoneecimm cokk mutluyumm soktayımm cokk acayıpp bı durumm yaa....sence kan degerım nasıll bı fıkrınn varmıı :Saruboceq::Saruboceq:

BENCE İYİ TATLIM KENDİNE DİKKAT ET BU DÖNEM FAZLA AĞIR İŞLER YAPMA Kİ YEĞENİMİZ TUTUNSUN ANNESİNE SIKI SIKI :Saruboceq: :teytey: İNAN ÇOK SEVİNDİM BENİM ÜMİTLERİM MAYISA KALDI DAHA DOĞRUSU MAYIS AYINDAKİ REGLİMDEN SONRA AŞILAMA YAPILACAK ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH TUTAR:Saruboceq:

canım kıstlerıne sevındım rahım fılmınden hıc korkma bak benım rahım fılmınden sonrakı 3.ayım ve :cüvcüv::cüvcüv: Rahım fılmınden hemen sonra asılama yaptırma bence bır kac ay bekle taamam mı:1hug::1hug:

teşekkür ederim tatlım benim reglim her ay dahada azalıyor o nedenle dr aşılamaya geçmek istiyor bakalım hayırlısı olsun

canlarım nasılsınızzz...
ne zamandır yokum..
çünkü kayınvalidem ameliyat olduğu için ben hastanedeyim hep, o yüzden giremiyorum nete.. bu akşam yoğun bakımda kalacağı için eve gidebilirsiniz dediler.. sabah 7 de çıkacak inşaallah.. dualarınızı bekliyorum, çabuk iyileşsin annem..

KELEBEKciğim; çok sevindim mutlu haberine bitanem...
Allah tamamına erdirsin canım.. kendine çok iyi bak emi.. iyi bak ki bebeğin sıkısıkı tutunsun sana.. bizlerede dua etmeyi unutma sakın.. seni seviyoruzzzz Şeniz

ANEMONEciğim; kistelerin kaybolmuş çok sevindim canım yaa...
bak işte bu kadar.. herşeyin bir tedavisi var çok şükür, Allah dertsiz derman vermesin..
umuyorum ki bundan sonra çok güzel haberlerle döneceksin bize... :1hug:

PANCUBENciğim; yumoşların maaşaallah güzel büyümüş.. hadi bakalım filmden sonrada döllensinler artık bu ay da, bebiş bekletmesin bizleri daha çok.. Allah yolunu açık etsin tatlım benim....

NERGİZciğim; sakın üzülme, adetlerinin düzenli olması bile herşeyin normal olduğunu gösterir... demek ki daha zamanı var, ama ben umuyorum ki bu zaman artık çok yakın...
Allah en yakın zamanda seninde yüzünü güldürür inşaallah..

ZUGcığım; hadi ama yokmu daha haber..
adet olursan da sakın üzülmek yok bak söz tamam mı? eğer olmadıysan daha lütfen bir kan testini yaptır artık, beni daha çok merakta bırakmaaaaaaaaaa... delikafadulden

GUSELciğim; seninde alacağın olsun yaaa.. valla unuttun seni bizi.. ama böylede olmazki; insan arada bir bari girerde bi hatırımızı sorar.. benneyaptımki küsücem amaaaa :)))

JULYETciğim; senden de bekliyoruz güzel haberler.. önümüzdeki ay başlayacaktı sanırım tedavin.. hadi bakalım Allah yolunu açık etsin arkadaşım..

(bu arada eliften ses çıkmıyo ne zamandır.. merak etmeye başladım..)

hepinizi öptüm canlarım...
kendinize iyi bakın olur mu?
sizleri seviyorum
:asigim:

arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var...prolaktin için parlodel içiyordum ilaç resmen komaya sokuyordu beni...şimdide dostenixse başladım ama oda bebek isteyenler verilmiormuş ne yapmalıyım:çok üzgünüm:resmen bvir çıkmazın içinde hissediyorum kendimi...10 ay oldu evleneli ve halen daha bebek yooooook....içinizde prolaktini düştükten sonra bebek bekleyen kardeşlerim varsa lütfen bana yazsınlar bunu duymaya çok ihtiyacım var:a015:

GUSELciğim; seninde alacağın olsun yaaa.. valla unuttun seni bizi.. ama böylede olmazki; insan arada bir bari girerde bi hatırımızı sorar.. benneyaptımki küsücem amaaaa :)))

ah balım kızma ya bıraz uzak kalmak banada ıyı gelır belkı :)) ozluyorum sızlerı ama napalım sakın kusme bana mujuk kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug:

:sm_cool::sm_cool:kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiCammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::Saruboceq::Saruboceq: allahım şükürler olsunkı çift çizgiyi sabah azda olsa gördüm ve hemen kan testi yaptırdım değerimmmm 155,23 çıktı doktorum çok ii gözün aydın umarım daha ii olur dedı şimdi pazartesi tekrar tahlıl olcam bakalım nasıl devam edıyomuş. kıslarrr öğrendiğimden beri şoktayımmm hala inanamıyorum ve kötü bişi olcak diye ödüm kopuyoo biara tek başıma oturdum ve hepimiz için tüm isteyenler için dualar ettim allahım hepimizin yüzünü güldürsünn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok ama çok tebrik ediyorum seni sımsıkı tutunur inşallahhh meleğinnn..Dualarım sizinle:)))) Allahım sağlıklı ve sıhhatli evlat nasip etsin

X