canlarım nasılsınızzz...
ne zamandır yokum..
çünkü kayınvalidem ameliyat olduğu için ben hastanedeyim hep, o yüzden giremiyorum nete.. bu akşam yoğun bakımda kalacağı için eve gidebilirsiniz dediler.. sabah 7 de çıkacak inşaallah.. dualarınızı bekliyorum, çabuk iyileşsin annem..
KELEBEKciğim; çok sevindim mutlu haberine bitanem...
Allah tamamına erdirsin canım.. kendine çok iyi bak emi.. iyi bak ki bebeğin sıkısıkı tutunsun sana.. bizlerede dua etmeyi unutma sakın.. seni seviyoruzzzz Şeniz
ANEMONEciğim; kistelerin kaybolmuş çok sevindim canım yaa...
bak işte bu kadar.. herşeyin bir tedavisi var çok şükür, Allah dertsiz derman vermesin..
umuyorum ki bundan sonra çok güzel haberlerle döneceksin bize... :1hug:
PANCUBENciğim; yumoşların maaşaallah güzel büyümüş.. hadi bakalım filmden sonrada döllensinler artık bu ay da, bebiş bekletmesin bizleri daha çok.. Allah yolunu açık etsin tatlım benim....
NERGİZciğim; sakın üzülme, adetlerinin düzenli olması bile herşeyin normal olduğunu gösterir... demek ki daha zamanı var, ama ben umuyorum ki bu zaman artık çok yakın...
Allah en yakın zamanda seninde yüzünü güldürür inşaallah..
ZUGcığım; hadi ama yokmu daha haber..
adet olursan da sakın üzülmek yok bak söz tamam mı? eğer olmadıysan daha lütfen bir kan testini yaptır artık, beni daha çok merakta bırakmaaaaaaaaaa... delikafadulden
GUSELciğim; seninde alacağın olsun yaaa.. valla unuttun seni bizi.. ama böylede olmazki; insan arada bir bari girerde bi hatırımızı sorar.. benneyaptımki küsücem amaaaa :)))
JULYETciğim; senden de bekliyoruz güzel haberler.. önümüzdeki ay başlayacaktı sanırım tedavin.. hadi bakalım Allah yolunu açık etsin arkadaşım..
(bu arada eliften ses çıkmıyo ne zamandır.. merak etmeye başladım..)
hepinizi öptüm canlarım...
kendinize iyi bakın olur mu?
sizleri seviyorum :asigim: