Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

10 a düşmüş canım :)))

Doremi canım çok sevindim 10 a düşmüş inş yakında yüzel haberleri verirsinhihoyyyt
Canım beimde şubatta _7 e düşmüştü prolaktin hormonum. Şimdi hamileyim canım:asigim:
Allah olmayan herkeze nasip etsin darısı sizlerin başına:Saruboceq::Saruboceq:

10 a düşmüş canım :)))

Canım değerinin düşmesine sevindim.Benim de en son ölçtürdüğümde 10 du bakalım bekliyorum.İnşallah değerin düşmesi işe yarar.Seninde regl tarihini bilmediğimizden inşallah sen de bu ay meleğine kavuşursun canım.:)

Canım beimde şubatta _7 e düşmüştü prolaktin hormonum. Şimdi hamileyim canım:asigim:
Allah olmayan herkeze nasip etsin darısı sizlerin başına:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

Tebrikler canım.Senn adına sevindim.Allah bizede en yakın zamanda nasip eder inşallah.Sen hangi ilacı kullanıyodun ve kaç aydır kullanıyodun canım.İnan iyi haberler bize umut oluyor.İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağınasırnaşık şey

doremi canım çok sevindim 10 a düşmüş inş yakında yüzel haberleri verirsinhihoyyyt
canım beimde şubatta _7 e düşmüştü prolaktin hormonum. şimdi hamileyim canım:asigim:
Allah olmayan herkeze nasip etsin darısı sizlerin başına:saruboceq::saruboceq:

çok sevindim canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin tebrik ederim darısı bizlere

merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum
1 ay önce göğüsümden süt geldi prolaktinimi ölçtürdüm 24 çıktı dostinex ve parlodel kullandım.hatta parlodeli hamile kalana kadar her kullanmaya devam ediyorum
yalnız 2 gün önce parlodel kullandığım halde yine göğsümden süt geldi yine ölçtürdüm 10.9 bu değerin normal olduğuna inanıyorum peki göğsümden süt gelmesi normalmi bilen varsa bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar

Doremi canım çok sevindim 10 a düşmüş inş yakında yüzel haberleri verirsinhihoyyyt
Allah olmayan herkeze nasip etsin darısı sizlerin başına:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim yaa...Allah tamamına erdirsin...
hayırlı sağlıklı sıhatli evlat olur inşaallah...

Canım değerinin düşmesine sevindim.Benim de en son ölçtürdüğümde 10 du bakalım bekliyorum.İnşallah değerin düşmesi işe yarar.Seninde regl tarihini bilmediğimizden inşallah sen de bu ay meleğine kavuşursun canım.:)

saol canım, mayıs 6 gibi benim regli günüm...
inşaallah artık bu ay gelir bebişlerimiz.. gitgide daha çok sabırsızlanıyorum, ama yapacak birşey yok, herşeyin hayırlısı..

oo cok iyi canım ya hadi inşallah mayısta hayırlı haberini alırız tatlım :)

saol bitanem.. inşaallah... güzel haberler hepimiz için..

merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum
1 ay önce göğüsümden süt geldi prolaktinimi ölçtürdüm 24 çıktı dostinex ve parlodel kullandım.hatta parlodeli hamile kalana kadar her kullanmaya devam ediyorum
yalnız 2 gün önce parlodel kullandığım halde yine göğsümden süt geldi yine ölçtürdüm 10.9 bu değerin normal olduğuna inanıyorum peki göğsümden süt gelmesi normalmi bilen varsa bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar

canım öncelikle prolaktinin hiç yüksek değil, sadece sınırda... yükselmesini önlemek senin elinde, stres yapmamaya özen göstericeksin ve doktorunun verdiği ilacı kullanacaksın o kadar..
bu arada sakın göğüsümden süt geliyormu diye sıkma.. göğüsünü her sıktığın zaman prolaktinini uyarırısın, benden sana bir uyarı !
sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benimde adet günüm yavaş yavaş yaklaşıyo sabırsızlanıyorum mayıs ayı için mayıs ayı inşallah güzel haberlerle dolu olur :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benimde adet günüm yavaş yavaş yaklaşıyo sabırsızlanıyorum mayıs ayı için mayıs ayı inşallah güzel haberlerle dolu olur :)

inşaallah canım yaa...
ne zaman peki adet günün.. varmı belirti filan..

inşaallah canım yaa...
ne zaman peki adet günün.. varmı belirti filan..

bu doğm kontrol hapı kullanıyorum 8 tane kaldı bitmesine çok şükür ki 12 gün sonra adet olurum yani nisan 27 de sonra işte tedavim başlıcak yumurta büyütme vs inşallah mayıs ortasındada tuttururuz bebişi :)

ha tabi birde prolaktin var oda düşmüş olur umarım alllahım şu parlodelden kurtulmak için neler vermezdim doktor hamile kalana kadar kullanıcaksın dedi eger prlaktinim düşerse yarım doza düşürür belki ayarını inşallah

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim.dr ilaç bitince gel demişti ilaç bitti ama dr rapor almış 10 gün napçam ben yaaaa....senağlama
daha regl olmadım 10 unda olmam gerekiyodu
biraz önce test yaptım negatifsenağlama
10-15 gün oluyo kasıklarım ağrıyo sürekli sağ taraf özellikle
kaç gün sonra belli olur sizce testi erken mi yaptım acaba?

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim.dr ilaç bitince gel demişti ilaç bitti ama dr rapor almış 10 gün napçam ben yaaaa....senağlama
daha regl olmadım 10 unda olmam gerekiyodu
biraz önce test yaptım negatifsenağlama
10-15 gün oluyo kasıklarım ağrıyo sürekli sağ taraf özellikle
kaç gün sonra belli olur sizce testi erken mi yaptım acaba?

canım dur bakalım bi sakinleş.. hiç birşey bitmiş değil ki..
özellikle adet günün geçmişken.. kan testi diye birşey var..
bekle iki gün daha eğer adet olmazsan yine bir idrar testi daha yap, olmadı yine negatif çıkarsa (ki inş. çıkmaz) gidersin kanda baktırırsın...
benimde bu ay ilk defa adetim 1 hafta gecikti, mevsimsel değişikliklerden de kaynaklanabiliyor canım.. bunuda belirtmek isterim..
ama en önemlisi nasıl belirtilerin var.. bunu söle bana.. en ince ayrıntısına kadar..
hadi bekliyorum

göğüslerimde hafif şişlik var sol sağdan daha büyük
akıntım var kıvamı farklı daha katı
kabızlık var ilaçtan sanırım
birde en önemlisi bu heralde 15 gün den beri sürekli kasıklarım ağrıyo kımıldayamıyorum ya biraz uzanıyorum geçiyo sonra. günde bir kaç defa oluyo hiç şaşmadı yani.

göğüslerimde hafif şişlik var sol sağdan daha büyük
akıntım var kıvamı farklı daha katı
kabızlık var ilaçtan sanırım
birde en önemlisi bu heralde 15 gün den beri sürekli kasıklarım ağrıyo kımıldayamıyorum ya biraz uzanıyorum geçiyo sonra. günde bir kaç defa oluyo hiç şaşmadı yani.

canım hamile olabilirsin.. a.s
tabi hemen ümitlenmemek lazım sonucu negatif olunca hayal kırıklığı daha fazla oluyor..
göğüs acısı, göğüs dolgunluğu ve kabızlık en önemli belirtilerden bence.. özellikle gaz sorunu çok yaşanır..
kasık ağrısına gelince, batma-kramp şeklinde mi yoksa devamlı kasıktan bacağa vuran ağrımı?
bacağa vuran devamlı ağrıysa iltihap da olabilir canım...
ben herşeyi yazıyorum sana, ne yaşadığına dair otur sen karar ver..
umarım yaşadıkların sadece gebelik belirtileridir..
inan ki bunu çok istiyorum senin adına canım.. :1hug:

he bu arada kişiden kişiye de değişebilir....
bazen hiç belirti olmayıpta gebe olduğunu öğrenenler bile var dimi
a.s

haa birde çok üşüyorum bu aralar ellerim buz gibi oluyo hiç olmazdı kışın bile.

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisan regl oldu
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu
6-gulkaya............11 nisan regl oldu
7-elif2005............31 nisan
8-white_rose23....26 nisan

sağol canım ya çok iyisin.bendeki ağra bacağa vuran ağrı bacağım çekiliyo sanki.gaz sorunu var hemde çok.bakalım hayırlısı diyelim napcaz.

haa birde çok üşüyorum bu aralar ellerim buz gibi oluyo hiç olmazdı kışın bile.

ya canım, inan ki sen ümitlendirmek istemem ama.. ben hamileyken çok üşüyordum..
hatta bi arkadaşım hamile olduğunu öğrendikten sonra TEMMUZ ayında battaniyeyle yatıyodu :)))))))))))))))))))))))))))

ayyy inş ama test an azından silik çıkardı diye düşünüyorum
ümitlenmemek elde değil canım ne kadar da desek olmuyo akıldan çıkmıyo.inş dediğin gibidir canım.

X