Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

12.günü gidince napmıştı geçen ay yumurtanamı bakmıştı

evet canım bakmıştı hatta yumurtam büyümüştüde.. normalde 14. gün yumurtlardım..
bana 3 gün ilişki günerini verdi ve 21. günde progesteron tahlili yaptı, oda normal çıktı

bu ay doktor benden eşimin sperm tahlilinide istiyo ama benim eşim hiç oralı değil valla sinir oluyorum bide o sıkıntım var doktor diyo hep ilacları sana yüklüyoruz eşinede bakmamız gerek napcam bilmiyorum valla off valla en sonunda bende bırakıcam peşini bu işin

evet canım bakmıştı hatta yumurtam büyümüştüde.. normalde 14. gün yumurtlardım..
bana 3 gün ilişki günerini verdi ve 21. günde progesteron tahlili yaptı, oda normal çıktı

hmm peki sen uydun mu o günlere gerçi canını sıkmana gerek yok tatlım ya bak hamile kalmıssın yine kalabilirsin senin allahtan bi prolaktin sorunun var bende bide pko da cıktı hangi biriyle ugraşim bilmiyorum eşimde kendi havasında bırak diyo doktorları olur diyo cocuğumuz daha olayın farkında değil oda beni sinir ediyo

bu ay doktor benden eşimin sperm tahlilinide istiyo ama benim eşim hiç oralı değil valla sinir oluyorum bide o sıkıntım var doktor diyo hep ilacları sana yüklüyoruz eşinede bakmamız gerek napcam bilmiyorum valla off valla en sonunda bende bırakıcam peşini bu işin

hmm peki sen uydun mu o günlere gerçi canını sıkmana gerek yok tatlım ya bak hamile kalmıssın yine kalabilirsin senin allahtan bi prolaktin sorunun var bende bide pko da cıktı hangi biriyle ugraşim bilmiyorum eşimde kendi havasında bırak diyo doktorları olur diyo cocuğumuz daha olayın farkında değil oda beni sinir ediyo

valla canım ne yap ne et eşinide kontrol ettir..
tek taraflı olmuyo bu işler.. ben bir kez hamile kaldığım için eşime bakmalarına gerek kalmıyo.. yoksa öyle bir durumum olmasaydı mutlaka kontrol amaçlı bakılmasını isterdim..
geçen ay doktorun verdği günlere tabikide uyduk ama o günlerde benim prolaktinim zaten 65 ti.. ilacı almaya yeni başlıycaktım, yani yumurtlama günlerinde dostinex kullanmaya başladım.. aman sıkıldım artık yaa.. bu ay herşeyi bırakıcam, gidicem kafamı dinliycem....

sende şuan bebek işini bir kenara bırakıp kendi sağlığın için tedavi olmalısın..
ilk önce pko yu hallet.. kafanı çokmeşgul etme.. eşinde gitsin kontrole.. sonrası gelir zaten hiç merak etme canım..

benimde sürekli yüksek ama şimdi ilaç içmedigimde en fazla 39 larda ilk ögrendigimde 200 dü.hayıt tohumu aldım yazıyı okuduktan sonra inanarak içiyorum .sizide dua ediyorum 25 inde tahlil olucam bakalım .hepimize saglıklı günler..

benimde sürekli yüksek ama şimdi ilaç içmedigimde en fazla 39 larda ilk ögrendigimde 200 dü.hayıt tohumu aldım yazıyı okuduktan sonra inanarak içiyorum .sizide dua ediyorum 25 inde tahlil olucam bakalım .hepimize saglıklı günler..

canım çok geçmiş olsun..
inşallah istediğin değeri görürsün canım..
2 ayda bir kontrol amaçlı tahlil yaptır, çıktığı zaman önlemini alman amaçlı..

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisan regl oldu
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu
6-gulkaya............11 nisan regl oldu
7-elif2005............31 nisan
8-white_rose23....26 nisan

Reglime 5 gün var.Göğüslerim çok sızlıyo arada belime bir sancı giriyo.Keşke hamile olsamm:KK43:Ama bunlar regl belirtileri de olabilir.ınşallah hamileyimdir.Sizin için de dua ediyorum.Bu ay aramızdan çok hamile çıkar inşallah Allahım....

arkadaşlar ben de prolkatın tedavısı goruyorum haftada 1 tablet yarım yarım yanı dostınex kullanıyorum benımkı 40.08 çıktı ama gecen ay öyleydı bu ay yumurta takıbı yaptı doktorum ve yumurtam 12.gun çatladı doktor bıraz erken çatlaşmı dedı ama ilişki onerdı bakalım hayırlısı umarım en kısa zamnda hamıle kalabılırım normalde yanı gecen ay 29 martta adet oldum pek şaşmaz adetım belkı en fazla 1-2 gun oynar bakalım bu ay ne olacak

nisan ayı umut listesıne benı de eklermısınız 29 nısan ya da 30 nısan da olmam gerekıyor bu ay adet

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır uğramıyordum topiğe nasılsınız?
Beni soracak olursanız moralim sıfır...
Geçen hafta doktordaydım yine , bir sürü tahliller yapıldı usg çekildi ,hormon dengesi bozukmuş bende, 3 aylık östrojen ve progesteron tedavisine başladım , aynı zamanda da inanılmaz bir şekilde kilo almaya başladım.
3 ayın sonunda tekrardan tahliller yapılcakmış , ondan sonra hamilelik için takviye ilaçlar vericekmiş doktorum

Sizler nasılsınız? varmı ufak tefek tatlı oluşumlar göbüşler de :)
Umarım herkes dilediğine kavuşur :)

NıSAN AYI UMUT LıSTESı

1-anemone...........13 nisan regl olduyerimseniben
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisan regl oldu
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu
6-gulkaya............11 nisan regl oldu
7-elif2005............31 nisan
8-white_rose23....26 nisan
9-evra 15.............29 nisan

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta doktordaydım yine , bir sürü tahliller yapıldı usg çekildi ,hormon dengesi bozukmuş bende, 3 aylık östrojen ve progesteron tedavisine başladım , aynı zamanda da inanılmaz bir şekilde kilo almaya başladım.
3 ayın sonunda tekrardan tahliller yapılcakmış , ondan sonra hamilelik için takviye ilaçlar vericekmiş doktorum

canım çok gecmiş olsun umarım herkes en kısa zamda bebeğine kavuşur

nisan ayı umut listesıne benı de eklermısınız 29 nısan ya da 30 nısan da olmam gerekıyor bu ay adet

hayırlısı olsun canım... umarım bu ay kavuşursun meleğine...

Merhaba arkadaşlar

evet ne zamandır yoktun merak ettim seni..
canım tedaviye başlaman iyi olmuş.. en azından mutlu sona daha çok yaklaşmış olursun...
böyle beklemek insanın moralini daha çok bozuyor..
gelişmeleri bizlere ibldirmeyi unutma emi canım..
özletme kendini.. öpüyorum..

Reglime 5 gün var.Göğüslerim çok sızlıyo arada belime bir sancı giriyo.Keşke hamile olsamm:KK43:Ama bunlar regl belirtileri de olabilir.İnşallah hamileyimdir.Sizin için de dua ediyorum.Bu ay aramızdan çok hamile çıkar inşallah Allahım....

göğüslerdeki değişiklik en güzel belirti bence..
hadi ver bu ay mutlu haberi artık :)))

slmlar kızlar nasılsınız bakalım benim 2 haftam kaldı regl olmama sonra tedavim başlıcak yumurta büyütme çatlatma vs umarım mayıs ayı bana güzellik getirir bebiş getirir doremicim sen naptın ölçtürdün mü prolaktinini düşmüş mü

slmlar kızlar nasılsınız bakalım benim 2 haftam kaldı regl olmama sonra tedavim başlıcak yumurta büyütme çatlatma vs umarım mayıs ayı bana güzellik getirir bebiş getirir doremicim sen naptın ölçtürdün mü prolaktinini düşmüş mü

10 a düşmüş canım :)))

X