Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Kızlar aranızda bal,tarçın ve çörek otu karışımını kullanan var mı?yumurtalıklara iyi geliyormuş.ben iki gündür sabah akşam yiyorum bakalım....

evt bende duydum iyi geldini bi kac gün denedim bende sonra bıraktım zaten bu ay d.kontrol hapı kullandım icin uygulamama gerek yok sanırım ona adete 10 gün kalarak başlanıloymuş

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisanregl oldu:a.s
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu senağlama
6-gulkaya............13 nisan
7-elif2005............31 nisan
8-white_rose23....26 nisan

ama üzülmek yok tabii beklediğim gün aslında 8 nisandı bu benim için iyi bir sey regli düzensizliğim olmadı bu zamana kadar ama dr.Rahim flimi istedi ve bunun içinde bir okadarda heyecanlıyım 14 Nisan da gideceğim doktora regli 7.gün gel demişti ve yumurta takibi başlayacak....Kısmet ve herseyin hayırlısını versin RABBİM...Sevinçliyim bir okadar da

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisan regl oldu
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu
6-gulkaya............13 nisan
7-elif2005............31 nisan
8-white_rose23....26 nisan

ama üzülmek yok tabii beklediğim gün aslında 8 nisandı bu benim için iyi bir sey regli düzensizliğim olmadı bu zamana kadar ama dr.Rahim flimi istedi ve bunun içinde bir okadarda heyecanlıyım 14 Nisan da gideceğim doktora regli 7.gün gel demişti ve yumurta takibi başlayacak....Kısmet ve herseyin hayırlısını versin RABBİM...Sevinçliyim bir okadar da

Herşeyin hayırlısı canım.Rahim filmi deneyimini bizimle paylaş olur mu?İnşallah yumurta takibi ile hamiş olursun canım.Hepimiz için hayırlısı ben bu ay prolaktin düştüğü için acaba hamilemiyim diye heyecanla bekliyorum.Zaman zor geçiyor.:1no2:

Herşeyin hayırlısı canım.Rahim filmi deneyimini bizimle paylaş olur mu?İnşallah yumurta takibi ile hamiş olursun canım.Hepimiz için hayırlısı ben bu ay prolaktin düştüğü için acaba hamilemiyim diye heyecanla bekliyorum.Zaman zor geçiyor.:1no2:
ne demek paylaşmaz olurmuyum benim için erkende olsa yaptırmak istiyorum 5 aydan beri olmadı prolaktin tedavisi de bitti herhangi biseyde kullanmıyorum bakalım görücez zamana bırakıcaz eğer hersey normal çıkarsa....hepimiz için hayırlısı canım

Canım rahim filmi %90 temiz çıkıyomuş herkesde sende de temiz çıkacak merak etme.Bende bidahaki gidişimde doktorumlabu konuyu konuşacağım.Senin eşin muayene oldu mu biz onuda yaptırcaz bu sefer artıkkafamda soru işareti kalmasın diyorum.Hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar benımde prolaktınım 5 ay önce 30 du şimd, 74 e çıkmış dostınex kullanıyorum ya bu prolaktın nasıl bı dert yaa süreklı yınelıyo

günaydın kızlar nerelerdesiniz yahu hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo nasıl gidiyo tedavileriniz neler yapıyosnuz

günaydın kızlar..
anemonecim geçmiş olsun canım..
julyetcim adetliyim şuan, adetim biter bitmez adaçayı yağına ve fitile başlıycam.. biraz iltihap var bende..
atmam lazım enfeksiyonu..
şuan bunları yapmayı düşünüyorum canım..
sen neler yapıcaksın..

günaydın kızlar..
anemonecim geçmiş olsun canım..
julyetcim adetliyim şuan, adetim biter bitmez adaçayı yağına ve fitile başlıycam.. biraz iltihap var bende..
atmam lazım enfeksiyonu..
şuan bunları yapmayı düşünüyorum canım..
sen neler yapıcaksın..

canım bende ilaclarımı bitirmeye ugraşıyorum doğum kontrol hapımın bitmesine 12 gün kaldı büyük ihtimal ayın 26 sında adet olucam sonra doktora gidicem hormon tahlilleri vs inşallah prolaktin düşerde tedavime başlarım yumurtlama ilacı kullanıcam mayısta ve yumurta takibi yapılıcak bilmiyorum catlatma ignesi vurulacakmıyım onu bilmiyorum ama yumurta uyarıcı ilaç kullanıcam kesin bide doktor bana vajinadan kullanmam icin progesteron verdi onları hazır duruyo bu ay dinlenmem bittikten sonra asıl tedavim başlıcak bundan önceki aylar dogal yolu denedik olmadı bi duphaston kullanıyodum pralaktinimide cok yüksek bulmamıştı doktor anlıcan asıl tedavi mayısta sen doktara gitmicekmisin

rahatsızım biraz boynumda sinir sıkışması varmış onunla ugraşıyorum sen nasılsın

gecmiş olsun bende idare ediyorum işte ilaclarla haşır neşir bi vaziyetteyim bıktım valla bu ilac işlerinden doktorada diyorumda daha dur diyo ne zaman bıktın hemen diyo ama bıktırdı valla cok ağır ilaclar

canım bende ilaclarımı bitirmeye ugraşıyorum doğum kontrol hapımın bitmesine 12 gün kaldı büyük ihtimal ayın 26 sında adet olucam sonra doktora gidicem hormon tahlilleri vs inşallah prolaktin düşerde tedavime başlarım yumurtlama ilacı kullanıcam mayısta ve yumurta takibi yapılıcak bilmiyorum catlatma ignesi vurulacakmıyım onu bilmiyorum ama yumurta uyarıcı ilaç kullanıcam kesin bide doktor bana vajinadan kullanmam icin progesteron verdi onları hazır duruyo bu ay dinlenmem bittikten sonra asıl tedavim başlıcak bundan önceki aylar dogal yolu denedik olmadı bi duphaston kullanıyodum pralaktinimide cok yüksek bulmamıştı doktor anlıcan asıl tedavi mayısta sen doktara gitmicekmisin

canım bende 1,5 kutu dostinex içtim ve dün kan verdim bugün sonucunu alıcam..
doktorum 12. günü gel dedi ama benim o tarihlerde marmarise gitmem gerekiyor..
napıcam hiç bilmiyorum.. eşimin 23 nisan dolayısıyla resmi tatili var, haftasonuyla birlikte birleştirip kaçmayı düşünüyoruz. orda ablamlar abimler var.. bana çok iyi gelecek, moralim süper olucak hatta.. ama işte aynı güne denk geldiği için kararsızım..
bazen bu ayı kendime ayırayım diyorum.. kafamı dinleyeyim..
bazende yok doktorunu ihmal etme diyorum..
çok kafam karıştı valla yaa... fisfisfis
fazlada sıkmak istemiyorum kendimi..
napıcam bilmiyorum...
:hooray:

canım bende 1,5 kutu dostinex içtim ve dün kan verdim bugün sonucunu alıcam..
doktorum 12. günü gel dedi ama benim o tarihlerde marmarise gitmem gerekiyor..
napıcam hiç bilmiyorum.. eşimin 23 nisan dolayısıyla resmi tatili var, haftasonuyla birlikte birleştirip kaçmayı düşünüyoruz. orda ablamlar abimler var.. bana çok iyi gelecek, moralim süper olucak hatta.. ama işte aynı güne denk geldiği için kararsızım..
bazen bu ayı kendime ayırayım diyorum.. kafamı dinleyeyim..
bazende yok doktorunu ihmal etme diyorum..
çok kafam karıştı valla yaa... fisfisfis
fazlada sıkmak istemiyorum kendimi..
napıcam bilmiyorum...
:hooray:

12.günü gel dediyse yumurta takibi yapmak için gel demiştir bakıcaktır yumurtan büyüyomu büyümüyomu diye tatlım cok özür dilerim ama sen bebeğini ne zaman kaybetmiştin yani kac oldu sormamın sebebi acaba kürtajdan sonra ne kadar süre gecmesi gerekiyo hamilelik için

12.günü gel dediyse yumurta takibi yapmak için gel demiştir bakıcaktır yumurtan büyüyomu büyümüyomu diye tatlım cok özür dilerim ama sen bebeğini ne zaman kaybetmiştin yani kac oldu sormamın sebebi acaba kürtajdan sonra ne kadar süre gecmesi gerekiyo hamilelik için

canım geçen ayda 12. günü gitmiştim zaten..
bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu ve doktorum hiç korunma vermedi..
hemen hamile kalabilirsin dedi ama 4 aydır tık yok :KK43:
zaten bunun 2 ayı prolaktin yüksekliğinden olmadı...
şimdi ne yapsam bilmiyorum.. kafam karışık.. gidicem biraz kafamı dinliycem yaa..
:nazar:

canım geçen ayda 12. günü gitmiştim zaten..
bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu ve doktorum hiç korunma vermedi..
hemen hamile kalabilirsin dedi ama 4 aydır tık yok :KK43:
zaten bunun 2 ayı prolaktin yüksekliğinden olmadı...
şimdi ne yapsam bilmiyorum.. kafam karışık.. gidicem biraz kafamı dinliycem yaa..
:nazar:

12.günü gidince napmıştı geçen ay yumurtanamı bakmıştı

X