- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
doremicim bir bilsen neler çektim bir ben bilirim bir allah bugün 5 gün oldu günde bi tane alıyorum normalde 2 tane almam gerek ama doktor alışana kadar 1 tane al dedi ayy dünki günüm zehir oldu söylemesi ayıptır eşimle yemeğe gittik birazda dolanalım dedik anam ne dolanması eve zor attım kendimi doğru lavobaya sersemleştim yattım uyudum biraz ilk gün tansiyonum düştü başımı kaldıramadım bugün işte hafif bulantı vardı dayandım cok yemek yemedim cıkarırım korkusuyla bi sekilde idare ettim böyle bir bir alıyorum işte etkileri kaybolunca ikiye cıkarcam napim doktor sabret dedi bu ilac cok iyi dedi o bana dostineks veriyodu ama bu sefer bunu uygun gördü prolaktin 45 cıktı bu ay
ay canım yaaa tahmin edebiliyorum neler çektiğini... :teselli:
inşaallah Allah bu yaşadıklarını boş çıkarmasın canım benim..,
herşey melekler için.. azcık daha sabır.. bende biliyorum senin gibi, bir gün gelecekler ve hiç gitmeyecekler... :Saruboceq:
dostinex iyi hoş güzelde, hemen hapı bırakınca yine fırlıyor be anacım.. ne anlamı kaldı bu hapın o zaman.. valla bıktım ilaç içmekten artık yaaa... inan içtiğim ilk ay değerlerim iyi oluyo ama 2. aya başlıyor yine yükselmeye..napıcaz böyle valla bilmiyorum :uhm: