Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

sagol canım iyi dileklerin için evt herşey bebek için valla umarım cok uzaamaz bu sürec inşallah rahim filminde temiz çıkar en kısa zamanda bebişine kavuşursun sabır gerikiyo bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun

sağol canım sabırlıyımdır ve bekliyorum :))) regli olursam da üzülmeyeceğim bunlar inan ki meleklerimiz için en önemlisi kendi sağlığımız için....öyle değil mi ...Melekler için yola çıkmasaydık bu sorunlarımızı nereden bilecektik....Tıbta çare tükenmiyor en sonra çare enjeksiyon yada tüp bebek ...ama bunları yaşamadan rabbim en kısa zamanda bizi kavuşturur meleklerimizeeee.....:CüvCüv::nazar:

Sakın isyankar olma canım biz Kasım ayında karar verdik bebek için hep kesin gözüyle bakmıştım regli olunca çok ama çok üzülmüştüm neden yaa dedim o kadar emindim ki belirtiler bile bende çok değişiklik göstermişti.Regli olmadan önce göğüslerim şişmişti,karnım bile şişmişti hep bunları belirti diye okumuştum ve sevinmiştim....Regli olunca neden bisey mi oldu acaba dedim sonra doktoruma gittiğimde prolaktinle tanıştım doktorum en başta stres yapma dedi ve sol göğsümde fibrokist çıkmıştı o yüzden dostinex kullandım....Diğer insanları düşünüyorum senin gibi demekki hayatları sorunsuz diyorum:))) Hormonları daha iyiyimiş :))) ne yaparsın ....Genetik olarak da değerlendirmek lazım...

yok isyan değil bu kesinlikle sadece neden bu kadar zor isteyip de elde edememek o bana en çok zarar veren ama inan artık alıştım hastalandığım zaman üzülmemeye çünkü bir ara hatırlıyorum çok strese sokmuştum kendimi neden olmadı deyip arabada ağladığım günleri çok iyi hatırlıyorum ama gerçekten benim en büyük şansım doktorumu iyi seçmem oldu o hem bir kadın doğum uzmanı hem de bir psikolog resmen inşallah bebişlerimizi neşeyle sağlıkla kucağımıza alacağız ben buna inanıyorum

eğer mersinde yaşayan biri varsa ve kadın doğum doktoruna ihtiyacı varsa hemen tavsiye debilirim

kızlar desteğiniz için teşekkür ediyorum hepinize iyi geceler diliyorum güzel haberlerinizi duymak dilegiyle hoşçakalın

Canlarım ben aranızdan ayrılayım uyku zamanı geldi....Herkese en güzel haftalar diliyorum bu hafta güzel geçmesi dileğiyleee....
Sağlıcakla kalın .....:teselli::lepi::Saruboceq::CüvCüv:Umarım hepimiz güzel haberler alırızzzz:nazar:

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisan
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu
6-gulkaya............13 nisan
7-elif2005............31 nisan

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

günaydın doremicim nasılsın canım ben bu ay biliyosun dinlenmede olduğum için listede yokum sen neden yoksun

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

halecim benide yaz ne oldu seninkiler geldimi 26 nisan sanırım eçen ay 5 gün gecktide

NıSAN AYI UMUT LıSTESı

8-white_rose23....26 nisan

günaydın doremicim nasılsın canım ben bu ay biliyosun dinlenmede olduğum için listede yokum sen neden yoksun

ben artık listede olmak istemiyorum canım..
çünkü her ay regli oldu yazısını görmek beni çok üzüyo
:çok üzgünüm:

halecim benide yaz ne oldu seninkiler geldimi 26 nisan sanırım eçen ay 5 gün gecktide

tamam tatlım..
benimkiler bugün tam doktora gidecekken geldi çok şükür.. böyle beklemekde çok kötüydü.. tam 1 hafta gecikmeli geldi yaaa..
fisfisfis

NİSAN AYI UMUT LİSTESİ

5-qusel................ 2 nisan regl oldu senağlama
8-white_rose23....26 nisan

ben artık listede olmak istemiyorum canım..
çünkü her ay regli oldu yazısını görmek beni çok üzüyo
:çok üzgünüm:

tamam tatlım..
benimkiler bugün tam doktora gidecekken geldi çok şükür.. böyle beklemekde çok kötüydü.. tam 1 hafta gecikmeli geldi yaaa..
fisfisfis

canım ya üzme kendini en azından başından bi hamilelik geçmiş hamile kalabileceğini biliyosun mesala ben daha ne olacağım belli değil kim bilir ne aşamalardan gecicem sıkma canını bende bu ay 1 hafta gecikmeli olmuştum inşallah mayıs bize ugurlu gelir tatlım belki ikimizde hamiş oluruz mayısta:)

canım ya üzme kendini en azından başından bi hamilelik geçmiş hamile kalabileceğini biliyosun mesala ben daha ne olacağım belli değil kim bilir ne aşamalardan gecicem sıkma canını bende bu ay 1 hafta gecikmeli olmuştum inşallah mayıs bize ugurlu gelir tatlım belki ikimizde hamiş oluruz mayısta:)

inşaallah tatlım yaa...
ne çok isterim bil bilsen.. umarım ki burdaki bütün arkadaşlar tez vakitte bebek haberlerini alırlar..
ama anlayamadım bu ay niye gecikmeli oldum.. normalde saatini bile şaşırmaz.. 1 hafta olmadım yaa.... 1 hafta bu... sanırım mevsimsel değişikliklerden olduğunu düşünüyorum, yada gerçekten regli, olmak istemedim, vücudumda tamam dedi :)))) napalım hayırlısı herşey için..
bakalım artık umutlar nisana ayına kaldı.. Allahım sen bizim dualarımızı kabul et
nolurrr :Saruboceq:

inşaallah tatlım yaa...
ne çok isterim bil bilsen.. umarım ki burdaki bütün arkadaşlar tez vakitte bebek haberlerini alırlar..
ama anlayamadım bu ay niye gecikmeli oldum.. normalde saatini bile şaşırmaz.. 1 hafta olmadım yaa.... 1 hafta bu... sanırım mevsimsel değişikliklerden olduğunu düşünüyorum, yada gerçekten regli, olmak istemedim, vücudumda tamam dedi :)))) napalım hayırlısı herşey için..
bakalım artık umutlar nisana ayına kaldı.. Allahım sen bizim dualarımızı kabul et
nolurrr :Saruboceq:

İnşallah kızlar hergün hepimiziçin dua ediyorumAllahım hayırlısını ver diye.Ama beklemek çok zor ve daha ne kadar bekleyecğimi bilmiyorum.İnşallah bu ay bebeklerimize kavuşuruz.Hepinizinde benim gibi çok istediğini biliyorum.dayanamıyorum ya ne zamanbir bebek görsem ağlamaya başlıyorum.Çalıştığım okulda iki arkadaşım hamile doğum iznine ayrıldılar onları görünce o kadar imreniyorum ki keşke keşke benimde olsa diyorum.Yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık yok içimde.Allah herkese bebeğini sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Bize de en kısa zamanda inşallah nasip eder o duyguyusenağlama

İnşallah kızlar hergün hepimiziçin dua ediyorumAllahım hayırlısını ver diye.Ama beklemek çok zor ve daha ne kadar bekleyecğimi bilmiyorum.İnşallah bu ay bebeklerimize kavuşuruz.Hepinizinde benim gibi çok istediğini biliyorum.dayanamıyorum ya ne zamanbir bebek görsem ağlamaya başlıyorum.Çalıştığım okulda iki arkadaşım hamile doğum iznine ayrıldılar onları görünce o kadar imreniyorum ki keşke keşke benimde olsa diyorum.Yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık yok içimde.Allah herkese bebeğini sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Bize de en kısa zamanda inşallah nasip eder o duyguyusenağlama

canım çok iyi anlıyorum seni...
ama işte malesef biraz daha sabretmemiz gerekiyor demek ki...
napalım bizde sabredicez... yeter ki sağlıkla gelsinler..
ve bir daha gitmesinlerr...
:asigim:

canım çok iyi anlıyorum seni...
ama işte malesef biraz daha sabretmemiz gerekiyor demek ki...
napalım bizde sabredicez... yeter ki sağlıkla gelsinler..
ve bir daha gitmesinlerr...
:asigim:

evt allah sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin hakkımızda hayırlısını versin rabbim ama ümitsizlik yok allahın izniyle bizimde olucak bebişlerimiz ben buna inanıyorum aşılmıcak sorun değil bizim sorunlarımız daha büyük sorunlar olmasın okuyorum erken menopaza girenler var daha 27 28 yaşında erken menopoz yumurta rezervi tükenmiş tüp bebek bile yaptıramıyolar onlar napsınlar bizim ki prolaktin hormonu yüksekliği allahtan ki çaresi var ama herşeyin bir zamanı var elbet olucak bugün şu igrenç parlodel denilen ilaca biraz daha alıştım yine migdem bulandı ama en azından çıkarmadım inşallah zamanla alışıcam bakalım

evt allah sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin hakkımızda hayırlısını versin rabbim ama ümitsizlik yok allahın izniyle bizimde olucak bebişlerimiz ben buna inanıyorum aşılmıcak sorun değil bizim sorunlarımız daha büyük sorunlar olmasın okuyorum erken menopaza girenler var daha 27 28 yaşında erken menopoz yumurta rezervi tükenmiş tüp bebek bile yaptıramıyolar onlar napsınlar bizim ki prolaktin hormonu yüksekliği allahtan ki çaresi var ama herşeyin bir zamanı var elbet olucak bugün şu igrenç parlodel denilen ilaca biraz daha alıştım yine migdem bulandı ama en azından çıkarmadım inşallah zamanla alışıcam bakalım

ay canım..
ben parlodeli hiç içememiştim. hastaneye kaldırmışlardı beni... benneyaptımki
kör oldum sanmıştım, Allahım ne kötü birşeydi yaa... mide bulantısı, kusmayı hiç saymıyorum bile..
nasıl dayanıyosun kız, aferin valla :):)

ay canım..
ben parlodeli hiç içememiştim. hastaneye kaldırmışlardı beni... benneyaptımki
kör oldum sanmıştım, Allahım ne kötü birşeydi yaa... mide bulantısı, kusmayı hiç saymıyorum bile..
nasıl dayanıyosun kız, aferin valla :):)

doremicim bir bilsen neler çektim bir ben bilirim bir allah bugün 5 gün oldu günde bi tane alıyorum normalde 2 tane almam gerek ama doktor alışana kadar 1 tane al dedi ayy dünki günüm zehir oldu söylemesi ayıptır eşimle yemeğe gittik birazda dolanalım dedik anam ne dolanması eve zor attım kendimi doğru lavobaya sersemleştim yattım uyudum biraz ilk gün tansiyonum düştü başımı kaldıramadım bugün işte hafif bulantı vardı dayandım cok yemek yemedim cıkarırım korkusuyla bi sekilde idare ettim böyle bir bir alıyorum işte etkileri kaybolunca ikiye cıkarcam napim doktor sabret dedi bu ilac cok iyi dedi o bana dostineks veriyodu ama bu sefer bunu uygun gördü prolaktin 45 cıktı bu ay

X