doremicim bir bilsen neler çektim bir ben bilirim bir allah bugün 5 gün oldu günde bi tane alıyorum normalde 2 tane almam gerek ama doktor alışana kadar 1 tane al dedi ayy dünki günüm zehir oldu söylemesi ayıptır eşimle yemeğe gittik birazda dolanalım dedik anam ne dolanması eve zor attım kendimi doğru lavobaya sersemleştim yattım uyudum biraz ilk gün tansiyonum düştü başımı kaldıramadım bugün işte hafif bulantı vardı dayandım cok yemek yemedim cıkarırım korkusuyla bi sekilde idare ettim böyle bir bir alıyorum işte etkileri kaybolunca ikiye cıkarcam napim doktor sabret dedi bu ilac cok iyi dedi o bana dostineks veriyodu ama bu sefer bunu uygun gördü prolaktin 45 cıktı bu ay
ay canım yaaa tahmin edebiliyorum neler çektiğini... :teselli:
inşaallah Allah bu yaşadıklarını boş çıkarmasın canım benim..,
herşey melekler için.. azcık daha sabır.. bende biliyorum senin gibi, bir gün gelecekler ve hiç gitmeyecekler... :Saruboceq:
dostinex iyi hoş güzelde, hemen hapı bırakınca yine fırlıyor be anacım.. ne anlamı kaldı bu hapın o zaman.. valla bıktım ilaç içmekten artık yaaa... inan içtiğim ilk ay değerlerim iyi oluyo ama 2. aya başlıyor yine yükselmeye..napıcaz böyle valla bilmiyorum :uhm:
doremicim bir bilsen neler çektim bir ben bilirim bir allah bugün 5 gün oldu günde bi tane alıyorum normalde 2 tane almam gerek ama doktor alışana kadar 1 tane al dedi ayy dünki günüm zehir oldu söylemesi ayıptır eşimle yemeğe gittik birazda dolanalım dedik anam ne dolanması eve zor attım kendimi doğru lavobaya sersemleştim yattım uyudum biraz ilk gün tansiyonum düştü başımı kaldıramadım bugün işte hafif bulantı vardı dayandım cok yemek yemedim cıkarırım korkusuyla bi sekilde idare ettim böyle bir bir alıyorum işte etkileri kaybolunca ikiye cıkarcam napim doktor sabret dedi bu ilac cok iyi dedi o bana dostineks veriyodu ama bu sefer bunu uygun gördü prolaktin 45 cıktı bu ay
Slm canım bende parlodel kullanıyorum çabuk alıştım ilaca şükür sadece ikl gün etkiledi beni.Bana doktorum alışana kadar ilk 1 hafta vajinadan almam söyledi 2 gün öyle aldım sonra regl olduğumdan ağızdan aldım.Ben günde 1 tane akşamları alıyorum.Sana neden 2 tane al dedi çokmu yüksek prolaktin
Slm canım bende parlodel kullanıyorum çabuk alıştım ilaca şükür sadece ikl gün etkiledi beni.Bana doktorum alışana kadar ilk 1 hafta vajinadan almam söyledi 2 gün öyle aldım sonra regl olduğumdan ağızdan aldım.Ben günde 1 tane akşamları alıyorum.Sana neden 2 tane al dedi çokmu yüksek prolaktin
parlodeli vajinadanda alınıyor muuu????????????????? :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
iyi akşamlar kızlar
julyet nasıl oldun yazdıklarına bakılırsa halen devam gibi görünüyor sıkıntılar doktoruna soracaktın ondan bişey çıktı mı canım
hoşgeldin canım.. nasılsın... :1hug:
----------------------------------
ben kaçıyorum kızlar, yarın görüşürüz.. eşim oturacakmış pc nin başına... by
canım 45 cıktı prolaktinim bu ay vajinadan alınanıdamı varmış onu hic bilmiyorum bana direk 2.5 mg lık 30 luk tabletten verdi etkiler cok fazladır bu ilacın dedi günde 1 tane al dedi alışınca 2 ye cıkarırsın dedi belli bi süre sonra bide bu ay dinlenmedeyim yumurtalıklarımı dinlendiriyoruz öbür ay sanırım yumurta geliştirici ilaca başlıcam sarephone diye yine hamile kalana kadarda bu ilacı az az kullancakmışım yine ama bu ay bu 30 luk paket bitcek 5 tanesi bitti cok sükür geriye 25 tane kaldı
canım bugün birazcık daha iyi gibiydim hafif bulantı vardı ama yatak döşek olmadım en azından bide yediklerim hala migdemde çok şükür:) bi iki güne inşallah tamamen biter etkileri bende rahatlarım zaten bu ay böyle sıkıntı var öbür ay yumurta geliştirici hapa başlıcam o zaman düşük dozda verir prolaktinim bu ay düşünce yarım yarım alırım büyük ihtimal bu ay sıkıyom dişimi
nasıl olayım canım ya daha yeni geldim işten geberiyorum yorgunluktan sizlee bir bakayım diye uğradım eee ne haber
Canım ben parlodele 63 prolaktin ile başladım ve 1 ay sonra ölçtürdüğümde 10 a düşmüştü.Benimkide 2,5 mg 30 tablet aynı ilaç vajinadan da alınabiliyomuş.Sabret ve devam et ilaca alışırsın en kritik zamanı geçirmişsin.Haftaya daha rahat olursun inşalah canım