Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

yarın bi arıcam doktoru zaten ne yersem çıkarıyorum ilaclardan sonra ee çıkarırken ilaclarda çıkıyodur muhakakk ne anladık o zaman ilac tedavisinden

bi ara bakalım doktoru canım en doğru yanıtı sana doktorun verecektir umarım en kısa zamanda atlatırsın bu bulantıları bu bulantılar ilerde bebiş bulantılarına döner

jülyet benhem parlodel hem de gulukofen kullandım ama ikisini farklı zamanlarda.gulukofenin hiç bir yan etkisini görmedim ama parlodel berbat bişey ya bence ilacını değiştirmelisin.

tok karnına alıyorum sabah kahvaltıdan sonra glukofenle parlodeli alıyorum akşam yemekten sonrada glukofenle doğum kontrol ilacını alıyorum parlodeli doktora önce 1 tane al sonra 2 ye cıkarırsın alıştıktan sonra dedi yan etkileri oldukca fazladır dedi ama cok iyi bi ilac dedi biz doktor arakdaşlarlada konuştuk bu konuyu dedi o bana önceden dostineks vermişti onu verseniz dedim o dedi degerleri birden düşürüyo ama birdende cıkyıo dedi bu ilac daha iyi bi ilac dedi buna alışmaya calış dedi dostineksi en azından salı perşembe yarım alıyodum etkilemiyodu bu tablet bayağı 30 tane var bide icinde ic ic bitmiyo bide bu ilacı hamile kalana kadar kullancakmışım bu ay doğum kontrol hapıyla yumurtalıklarımı dinlendiriyoruz nasıl bi yol izlesem bilmiyorum gece tam uykum gelip yatağa yatcam zaman almayı denicem bu parlodeli bakalım öyle nasıl olcak

kızlar hepinize merhaba ben en sonunda söyleye söyleye hastalandım beni de ekleyin listeye bu ay da bebiş yok yani 31 nisan beklenen tarih
Olsun canım sıkma canının bu ay inşallah ilaclarını düzenli olarak kullanırsın ve müjdeli haberler verirsin bize :))))

julyet glukofeni ben de kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ama ben de hiç yan etkisini görmedim parlodel hiç kullanmadım dostinex kullanıyorum onun da ssadece ilk içtiğimde hafif bi mide bulantısı yaptı doktorunla bir görüş eğer bu ilaç bünyene ağır geldiyse dostinekx dene bakalım he bir de parlodeli gece yatmadan önce içmeyi bir denesene belki faydası olabilir

bi ara bakalım doktoru canım en doğru yanıtı sana doktorun verecektir umarım en kısa zamanda atlatırsın bu bulantıları bu bulantılar ilerde bebiş bulantılarına döner

amin canım inşallah şu ayı bi atlatsaydım cok rahatlıcam cok bunaldım

Olsun canım sıkma canının bu ay inşallah ilaclarını düzenli olarak kullanırsın ve müjdeli haberler verirsin bize :))))

inşallah hayatım ya hepimiz verelim mutlu haberlerimizi inşallah ilaçları kullanıyorum bakalım bu bebişler gerçekten çok nazlı bakıyorum millete adam kadının üstüne ceketini atsa hamile kalıyor bizim bebişlerde tık yok

glukofeni bende bir aydır kullanıyorum ilk kullandım andan itibaren oda migde bulantısı yaptı ama ona azda olsa alışmıştım üstüne birde bu parlodelle doğum kontrol ilacı eklenince mahvoldum resmen ya dostinekste kullandım o beni öyle etkilememişti onu pazartesi ve perşembe alıyosun bu bayağı hergün alınıyo hemde iki tane alıncak ben simdilik 1 tneye alışamadım iki tane alsam düsünemiyorum komaya girerim herhalde şimdi işte tam böyle uykum geldi zaman iicicem hemen icip uyumak istiyorum cünkü

kızlar valla parlodeli gece de alsan gündüzde alsan farketmiyo deli gibi uykudan uyandırır insanı okadar kötü.
içer içmez 15 dk da etkisini gösteriyo ve başını yastıktan kaldıramıyosun ama kalkman lazım mide bulantısı başlıyo anlatamam ...

Anladım canım sıkma canını sen ama bir sürü ilaç kullanmak bile insanı stresten başka birsey değil o yüzden sen doktorunu dinle ve devam et ilaçlarını evet dostinex birden düşürüyor benim 31 lerden 0.6 kadar düşmüştü gecen ay ilaçsız geçirdim ve suan 12 prolaktinim yani normal ..... gündüz koşturma halindesin ve bu bile etkiler seni dostinexi doktorum özellikle gece yatarken al demişti ve bende hiç yan etki olmadı bünyeden bünyeye de değişiyor şimdi ilaç bile kullanmıyorum şayet regli olursam eğer dr um rahim flimi istedi birde prolaktin sorunum kalmadı simdilik ve başka sorun varsa da sırayla gidiyoruz bakalım birden tahlil yada test isterse de insan strese giriyor acaba neden olmadım regli? birsey mi çıkacak bende ? diye sormadan da edemiyor kendini ben kafamda bitirdim bu soruları....Sen de bitir bence ve normal hayatını yaşa HASTA yım dememeli insan ....Bunların hepsi hayatımıza katılacak olan güzel melekler için sen ne kadar üzgün olursan meleğin maalesef gelmek istemiyor((
Hepimiz için herseyin en güzeli olsun

canım doğum kontrol hapının adı ne ben de bir ara kullanmıştım adı yasmin di o da biraz mide bulantısı yapmıştı bana

aynen zug aynen valla cok kötüyüm ya aglıyorum resmen ya o derece yani ben böyle bi ilac görmedim hayatımda ne igrenç bi ilac ya bugün eşimle dışarı cıktık yemege az turlayalım dedik arabayla ayy ne mümkün eve zor attım kendimi doğru lavobaya günüm zehir oldu resmen sarhoş geziyorum resmen yattım uyudum kac saat semeliyorum seme tavuk gibi yarın arıcam doktoru bu böyle olmuyo ben bunu cekemiyorum ya

sagol canım iyi dileklerin için evt herşey bebek için valla umarım cok uzaamaz bu sürec inşallah rahim filminde temiz çıkar en kısa zamanda bebişine kavuşursun sabır gerikiyo bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun

bende canım aynen öyle oldum ve içmedim.dr umu değiştirdim şimdiki dr umda nasıl böyle bir ilaç verirler sana dedi çok etkisi var bu ilacın dostineks yazıcam dedi onun hiç bir yan etkisini görmedim .

Sakın isyankar olma canım biz Kasım ayında karar verdik bebek için hep kesin gözüyle bakmıştım regli olunca çok ama çok üzülmüştüm neden yaa dedim o kadar emindim ki belirtiler bile bende çok değişiklik göstermişti.Regli olmadan önce göğüslerim şişmişti,karnım bile şişmişti hep bunları belirti diye okumuştum ve sevinmiştim....Regli olunca neden bisey mi oldu acaba dedim sonra doktoruma gittiğimde prolaktinle tanıştım doktorum en başta stres yapma dedi ve sol göğsümde fibrokist çıkmıştı o yüzden dostinex kullandım....Diğer insanları düşünüyorum senin gibi demekki hayatları sorunsuz diyorum:))) Hormonları daha iyiyimiş :))) ne yaparsın ....Genetik olarak da değerlendirmek lazım...

canım doğum kontrol hapının adı ne ben de bir ara kullanmıştım adı yasmin di o da biraz mide bulantısı yapmıştı bana

doğum kontrol hapımın adı ginera bi ara kullanmıştım onu yaz dedim doktara en iyi o gelmişti yasmin bendede migde bulantısı yappmıştı ne hassas bimidem varmış herşeyden etkilenir oldu cıldırmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…