12.günü gidince napmıştı geçen ay yumurtanamı bakmıştı
evet canım bakmıştı hatta yumurtam büyümüştüde.. normalde 14. gün yumurtlardım..
bana 3 gün ilişki günerini verdi ve 21. günde progesteron tahlili yaptı, oda normal çıktı
bu ay doktor benden eşimin sperm tahlilinide istiyo ama benim eşim hiç oralı değil valla sinir oluyorum bide o sıkıntım var doktor diyo hep ilacları sana yüklüyoruz eşinede bakmamız gerek napcam bilmiyorum valla off valla en sonunda bende bırakıcam peşini bu işin
hmm peki sen uydun mu o günlere gerçi canını sıkmana gerek yok tatlım ya bak hamile kalmıssın yine kalabilirsin senin allahtan bi prolaktin sorunun var bende bide pko da cıktı hangi biriyle ugraşim bilmiyorum eşimde kendi havasında bırak diyo doktorları olur diyo cocuğumuz daha olayın farkında değil oda beni sinir ediyo
benimde sürekli yüksek ama şimdi ilaç içmedigimde en fazla 39 larda ilk ögrendigimde 200 dü.hayıt tohumu aldım yazıyı okuduktan sonra inanarak içiyorum .sizide dua ediyorum 25 inde tahlil olucam bakalım .hepimize saglıklı günler..
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır uğramıyordum topiğe nasılsınız?
Beni soracak olursanız moralim sıfır...
Geçen hafta doktordaydım yine , bir sürü tahliller yapıldı usg çekildi ,hormon dengesi bozukmuş bende, 3 aylık östrojen ve progesteron tedavisine başladım , aynı zamanda da inanılmaz bir şekilde kilo almaya başladım.
3 ayın sonunda tekrardan tahliller yapılcakmış , ondan sonra hamilelik için takviye ilaçlar vericekmiş doktorum
Sizler nasılsınız? varmı ufak tefek tatlı oluşumlar göbüşler de :)
Umarım herkes dilediğine kavuşur :)
nisan ayı umut listesıne benı de eklermısınız 29 nısan ya da 30 nısan da olmam gerekıyor bu ay adet
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır uğramıyordum topiğe nasılsınız?
Beni soracak olursanız moralim sıfır...
Geçen hafta doktordaydım yine , bir sürü tahliller yapıldı usg çekildi ,hormon dengesi bozukmuş bende, 3 aylık östrojen ve progesteron tedavisine başladım , aynı zamanda da inanılmaz bir şekilde kilo almaya başladım.
3 ayın sonunda tekrardan tahliller yapılcakmış , ondan sonra hamilelik için takviye ilaçlar vericekmiş doktorum
Sizler nasılsınız? varmı ufak tefek tatlı oluşumlar göbüşler de :)
Umarım herkes dilediğine kavuşur :)
Reglime 5 gün var.Göğüslerim çok sızlıyo arada belime bir sancı giriyo.Keşke hamile olsammAma bunlar regl belirtileri de olabilir.İnşallah hamileyimdir.Sizin için de dua ediyorum.Bu ay aramızdan çok hamile çıkar inşallah Allahım....
anemone teşekkür ederım canımmmmm
slmlar kızlar nasılsınız bakalım benim 2 haftam kaldı regl olmama sonra tedavim başlıcak yumurta büyütme çatlatma vs umarım mayıs ayı bana güzellik getirir bebiş getirir doremicim sen naptın ölçtürdün mü prolaktinini düşmüş mü