Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar ben en başta bi yazmıştım yaklaşık 4 ay falan oldu o zamanlar prolaktin tedavisi görüyordum....3-4 haftalık hamileyim kızlar....çok mutluyum.....ALLAH tamamına erdirsin inş....olmayanlara da bir an önce tatdırsın mevlam bu mutluluğu......

merhaba kızlar ben en başta bi yazmıştım yaklaşık 4 ay falan oldu o zamanlar prolaktin tedavisi görüyordum....3-4 haftalık hamileyim kızlar....çok mutluyum.....ALLAH tamamına erdirsin inş....olmayanlara da bir an önce tatdırsın mevlam bu mutluluğu......

ay ne mutlu sana yaaa... :sm_cool:
çok sevindim valla yaa..
Allah tamamına erdirir inşaallah canım benim.. :nazar:
sende bizim prolaktinciler topiğimizin güllerinden oldun artık...
bizler içinde dua et canım, darısı başımıza....
a.s.

çok sevindim canım ALLAH sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:Saruboceq:
darısı bizlere olsun inşallah
dua et tatlım bizler içinde
a.s.

Doremi merhaba canım..a.s..
ben geçtiğimiz kasım ayında bebeğimi düşürdüm benim ikinci hamileliğimdi benden hormon tahlilleri istedi doktorum ve benim prolaktin hormonum yüksek çıktı. Doktorum bana bu hormonun düşüğe sebeb olabildiğini söyledi, 3 ay korundum bir ay ilaç tedavisi gördüm tekrar tahlil verdim prolaktin hormonum düşmüş bu ay korunmadım beklemedeyim cumartesi adet günüm bakalım ne olacak....:sm_confused:
bunları yazdım çünkü kendimi yanlız hissediyorum en azından ortak duygular paylaştığımıza inanıyorum... birde senin tekrar yükseldimi dok 3 ay da bir tekrardan tahlille baktırmamı istedi aslında korkuyorum gene hüsrana uğramak istemiyorum:çok üzgünüm:

Doremi merhaba canım..a.s..
ben geçtiğimiz kasım ayında bebeğimi düşürdüm benim ikinci hamileliğimdi benden hormon tahlilleri istedi doktorum ve benim prolaktin hormonum yüksek çıktı. Doktorum bana bu hormonun düşüğe sebeb olabildiğini söyledi, 3 ay korundum bir ay ilaç tedavisi gördüm tekrar tahlil verdim prolaktin hormonum düşmüş bu ay korunmadım beklemedeyim cumartesi adet günüm bakalım ne olacak....:sm_confused:
bunları yazdım çünkü kendimi yanlız hissediyorum en azından ortak duygular paylaştığımıza inanıyorum... birde senin tekrar yükseldimi dok 3 ay da bir tekrardan tahlille baktırmamı istedi aslında korkuyorum gene hüsrana uğramak istemiyorum:çok üzgünüm:

canım öncelikle hoşgeldin topiğimize...
bebeğin için çok üzüldüm, inşaallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşamazsın.. bilirim ne kadar acı olduğunu çünkü bende kaybettim:KK43:((
prolaktin tedavisi benim hep devam ediyor canım. 2 ay bile zor dayanıyor düşürdüğüm değer.. Allah hayırlısı versin artık hakkımızda ne diyelim..
umarım cumartesi günü adet olmayıp bebişinin mutlu haberini alırsın canım...

canım öncelikle hoşgeldin topiğimize...
bebeğin için çok üzüldüm, inşaallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşamazsın.. bilirim ne kadar acı olduğunu çünkü bende kaybettim:KK43:((
prolaktin tedavisi benim hep devam ediyor canım. 2 ay bile zor dayanıyor düşürdüğüm değer.. Allah hayırlısı versin artık hakkımızda ne diyelim..
umarım cumartesi günü adet olmayıp bebişinin mutlu haberini alırsın canım...

sağol canım ... inşallah hiçbirimiz birdaha böyle bir tahlihsizlik yaşamayız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
artık sık sık gelicem bu tobice :1rolleyes::1hug:

sağol canım ... inşallah hiçbirimiz birdaha böyle bir tahlihsizlik yaşamayız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
artık sık sık gelicem bu tobice :1rolleyes::1hug:

her zaman bekleriz canım...
test yaparsan bizi de bilgilendir lütfen. merak ederiz :)))

slm kızlar görüşemiyoruz artık
kimseler yok yine
bende gelişme yok kızlar bekliyorum bakalım bu ay nolcak dostineks etkisini gösterecek mi?
bu arada beklenen regl tarihim 10 nisan.

slm kızlar görüşemiyoruz artık
kimseler yok yine
bende gelişme yok kızlar bekliyorum bakalım bu ay nolcak dostineks etkisini gösterecek mi?
bu arada beklenen regl tarihim 10 nisan.

Selam canım ben yeni üyelerdenim.Kimselerle karşılaşamıyorum ne zamandır.İnşallah ilaç etkisini gösterir de bu ay iyi haberini alırız.

Ben de 1,5 aydır parlodel kullanıyorum.1 ay da prolaktin canavarını 63 ten 10'a düşürdüm.bakalım bu ay hamiş olabilecekmiyim.

hoşgeldin canım inş.buradan güzel haberler veririz bir gün.prolaktinzedelerden misin?

Ben de 1,5 aydır parlodel kullanıyorum.1 ay da prolaktin canavarını 63 ten 10'a düşürdüm.bakalım bu ay hamiş olabilecekmiyim.

bende dostinekse başladım bu ay çok ümitli değilim ama bakalım
benim 58 di değerim bakalım düşecekmi.

inş. canım güzel haberini verirsin bize.
parlodelin yan etkisi olmadımı
ben kullanamadım da daha doğrusu yarım tane içtim bidaha içmedim.

inş. canım güzel haberini verirsin bize.
parlodelin yan etkisi olmadımı
ben kullanamadım da daha doğrusu yarım tane içtim bidaha içmedim.

Yan etkisini ilk kullandığım gün yaşadım.Mide bulantısı ve göz kararması yaptı.Sonra hiç etkilemedi beni.sadece arada bir midemde hafif bir yanma oluyor o kadar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda iyi haber veririz canım.Merak etme senin değerinde düşmüştür.İyi düşünelim iyi olsun.

nisan ayı listemiz hayırlı uğurlu olsun...

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............20 nisan
3-pancuben..........6 nisan
4-zug 10 nisan
5-
6-
7-

merhaba arkadaşlar biraz yabancı olduğum bi konu sizlerden yardımcı omanızı umut ediyorum. Adet düzensizliği nedeniyle dr gittim ilk hormon testinde (adet olmadığım bir günde yapılmıştı) prolaktin 10.67 çıktı sonra ikinci hormon testinde (adet olduğum 3 günü yapıldı) 41.30 çıktı. BU iki değerin arasında bu kadar fark olması normalmi sizler hormon testlerinizi ne zaman yaptırmıştınız ? teşekkürler

merhaba arkadaşlar biraz yabancı olduğum bi konu sizlerden yardımcı omanızı umut ediyorum. Adet düzensizliği nedeniyle dr gittim ilk hormon testinde (adet olmadığım bir günde yapılmıştı) prolaktin 10.67 çıktı sonra ikinci hormon testinde (adet olduğum 3 günü yapıldı) 41.30 çıktı. BU iki değerin arasında bu kadar fark olması normalmi sizler hormon testlerinizi ne zaman yaptırmıştınız ? teşekkürler

Merhaba naok,doktorlar genellikle hormon tahlillerini adetin3. veya 4.günü istiyo sanırım en doğru sonucu o zaman alıyorlar.Adet düzensizliğinin bir nedeni de bu hormonun düzenli olarak bir değerde kalmaması.Doktorun ilaç verdiyse düzenli olarak kullandığında prolaktinin düşer.Bir de hiç kafanı takıp stres yapma bu da çok etkiliyor.Ben de her zaman hormon testimi adetin 3. günü veriyorum.Bir de sürekli takip etmek lazımış.bir sefer değerlerin düşmesi bir daha yükselmiycek anlamına gelmiyo.

X