canlarım bugun regl oldum :teytey: ılkkez 28 gunde oldum hayırdır ınsallah :) ya dostınexten yada sogan kurunden olabılır bence yarın 10da dr a gıdıyorum dua edın bana ınsallah dusmustur degerlerım
inşaallah canıııııııııımmm..
hadi bakalım mutlu haberini bekliyorum.. 28 günde adet görmen süper bişey... bu düştüğüne işaret olabilir. önümüzdeki ay alırız inş. bebiş haberini :))))) (benim öle olmuştu çünkü)
görüşürüz canım, inş. düşmüştür prolaktinciğinnnnn :)))))))))))
ARKADAŞLAR BU SORU BİRAZ SAÇMA OLABİLİR AMA YİNEDE MERAK EDİYORUM..
sorum şu : prolaktini yüksek olduğu halde adeti düzenli olan var mı aranızda ?
inşaallah canıııııııııımmm..
hadi bakalım mutlu haberini bekliyorum.. 28 günde adet görmen süper bişey... bu düştüğüne işaret olabilir. önümüzdeki ay alırız inş. bebiş haberini :))))) (benim öle olmuştu çünkü)
görüşürüz canım, inş. düşmüştür prolaktinciğinnnnn :)))))))))))
merhaba ben ilk defa gittim doktora tahlil verdi de bende yaptırdım yarın gidicem sonuçlarıgöstermeye ama çok merak ediyorum benim prolaktinim 15.9 normalmi sence
selam doremi - pencuben ve qusel bugün 5 . gün oldu bende daha tık york bilgi vereyim dedim sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım mutlu kalın
Slm Anome İnsallah güzel haber verirsin bize:))) pazartesi gününe kadar bekle diyeceğim ama haftasonu bir tahlil yap istersen 7 .günü yani pazar günü olmazsan tahlil yap canım yaaaa..Meraklandım şimdiii
tatlım pazartesi günü kan tahlili yaptıracağım o güne kadar regl olmazsam tabi :uhm: ama bende hiç ümit yok prolaktin yüzünden gecikmiş gibi geliyor ama şimdiye kadar hiç bu kadar gecikmezdi regllim hep 28-30 gün arayla olurdum ilk kez böyle oldu o nedenlede biryandan da umutlanıyorum ama bir yandanda umutlanmak istemiyorum negatif çıkarsa eger ( inşallah çıkmaz:Saruboceq: ) psşkolojim çok bozulur . a.s.bakalım hayırlısı
walla benimde moralim bozulmuştu ama kendimi alıştırmam lazım ilk defa prolaktin ilacı kullanıyorum gecikme olur mu olmaz mı diye düşünmedim acaba ?hamilemiyim diye düşündüm hep bende kasık ağrısı ,gögüs şişkinliği asla olmazdı 2 gün ileri atar regli dönemim ve tam tahmin ettiğim gibi de oldu geçen ay 5 de olmuştum ve 7 sinde de oldum.Kasım ayında ilk kez bebek düşündük aralık ayının gelip regli olmamak için dua ettim ama regl oldu ve ağladım çok eşim destek oldu bir daha kine dedi artık sonra göğsümden gelen sıvı yüzünden doktoruma gittim ve prolaktin çıktı .Doktorum fazla yüksek değil ama buna birazda stres hastalığı deriz biz dedi.Ve göğsümde 6 tane mm lik fibrokistler çıktı .Çok kaptırmıştım kendimi kasıklarım şiş gibiydi göğüslerim büyüktü ama maalesef oldum regli.
Umarım sizin olur haftaya perşembe ilacım bitsin hemen doktoruma gidicem bakalım ne diyecek
en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileklerimle . benim 3 senedir var prolaktin sorunum ama gögüsümden sıvı hiç gelmedi şimdiye kadar regl i de etkilememişti hiç 6 şişe kadar dostinex kullandım bende regl olmayı bekliyordum ölçtürmek için ama olmadım evet prolaktinin diğer adı stres hormonu her yönde psikolojini yüksek tutman gerekiyor sinir yasak vs. emelimize ulaşıncaya kadar bir anlamda polyanacılık oyunu oynuyacağız yeterki sonunda meleklerimize kavuşalım değil mi ?
bizde eşimle dalga konusu oldu bu olay ben '' bugünlerde benimle çok uğraşma regl olacam sinirli olurum '' dedim eşim de'' regl olursan seni vururum '' dedi bende 5 gün gecikince '' hep senin yüzünden sen korkuttun regl gelmedi işte '' diyip gülüşüyoruz birlikte bebeği aklımdan çıkartmaya zamana bırakmaya karar verdim baktım düşündükçe kafaya taktıkça olmuyor birde böyle deneyim dedim ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin hep böyle devam edecek degil ya bizde yaşayacağız inşallah annelik duygusunu tüm isteyenler kavuşsun yavrularına sağlıklı bir şekilde :Saruboceq: a.s.
Amin diyelim bu mübarek cuma gününde ....Hakkımızda ve doğmamış bebeklerimizin de hayırlısını versin ...Ben ilk düşündüğümüzde dua etmiştim HAYIRLISI İSE OLUR İNŞALLAH diye....Beynimiz öyle bir mekanizma ki en ufak kızgınlıkta bütün bünye değişiyor Bir elektrik şalteri gibi düşünüyorum.Benim iş buaralar ekonomik yüzünden berbat ,işten ayrılacağımı belirttim,Kasım ayında bebek düşünüyor o yüzden laboratuvar çalışamam dedim .İşte ki sorunlar ve sorumluluklar beni çok yıprattı ve Kasımda da evlilik yıldönümümüzde birlikte olduk ve bunu devamı da geldi ama olmadı bir türlüŞimdi de tedavi hep acaba acaba diye yordum kafamı .Hastalanınca internetten burayı buldum iyi ki bulmuşum kafam dakilerini sizlerle paylaşıyorum ve rahatlıyorum.benim gibi hasretle bekleyen anne adayları üzülmesin ve moral olsun diye katılıyorum.Eskiden olsa oturup ağlardım ama şimdi ağlamıyorum
ARKADAŞLAR BU SORU BİRAZ SAÇMA OLABİLİR AMA YİNEDE MERAK EDİYORUM..
sorum şu : prolaktini yüksek olduğu halde adeti düzenli olan var mı aranızda ?
merhaba psilokum bence sordugunuz soru hiç saçma degil bende zamanında o sorunun cevabını aradım sadece bendemi böyle yoksa herkesde olabiliyomu diye benim prolaktinim 56 çıktı ve ne adet düzensizliğim vardı nede gögsümden süt geliyodu dostinex kullandım 1 e düştü doktor normal dedi ilaçtan sonra sıfırlanabiliyormuş ama aradan 4 ay geçti ben hala hamile kalamadım bu ayda adet olursam tekrar prolaktimi ölçtürücem 18 aydır bebek diye deli oluyoruz allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sizin prolaktininiz kaç çıktı.