Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

tatlım doktorun sana bahsetmedimi nasıl kullanacağın hakkında???
şimdi sorunca garip geldi yaniii...sana yarısını içeceksin dediyse eğer, dediği gibi yap.
ben haftanın iki günü yarım yarım içmiştim 2 lik olan dostinexten..
ama 8 lik olan dostinexten (ozamanlar prolaktinim çok yüksekti) haftada iki tane hiç yarım kırmadan bütün olarak içmiştim ..
eğer kafanda soru işareti varsa, ki var!!! bence nasıl kullanacağın hakkında mutlaka doktoruna sormalısın..

kızlar drdan geldım dostınexın kalanlarını bıtır dedı klomen ve progestan verdı

selam doremi - pencuben ve qusel bugün 5 . gün oldu bende daha tık york bilgi vereyim dedim sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım mutlu kalın

ahhh canımmm... hadi inşaallah yaa...
ne kadar sevinirim bilemezsin... :teytey:

(ya hafta sonu bi test yapsan mı ki????
böyle beklemekte çok sıkıcı biliyorumm..)

canım sen dostinexi bitirmemişmiydin kiii??? :1shok:
klomen ve progestan ne ilacıydı tam olarak, anlatırmısın bana?

cnm bana dr ıkı tablet olandan ıkı kutu vermıstı ben ıkıncısını anneme aldırdım oda yanlıslıkla 8 tablet olandan almıs ıkısını ıctım 6 tanesı kalmıstı klomen yumurtlamaya yardımcıymıs catlatmak ıcın heralde adetın 5, gunu baslanacak 10 tablet var yanı 5 gun ıcılecek. progestanda 10, gunu baslanacak 15 gun ıcılıcek 3 ay ıcınde bebek olmazsa esının sperm testlerınıde yaptır gel dedı ve ılacın bıttıkce gelıp bana yazdır tekrar dedı

selam doremi - pencuben ve qusel bugün 5 . gün oldu bende daha tık york bilgi vereyim dedim sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım mutlu kalın

cnm hamılesındır ınsallah cok merak edıyorum acaba ne dıye bana bebıs var gıbı geldı hadı hayırlısı

ya dr neden tekrar test yapıp bakmadı acaba dustumu dıye tekrar alttan muayne ettı

hadi bakalım canım,, hayırlısı olsun hakkındaaa..
rabbim en yakın zamanda hamile kalmayı, sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmayı nasip etsin sana, bana ve herkeseeee...:CüvCüv:
acaba bende mi kontrole gittiğimde yumurta çatlatmaya yardımcı bu haptan söylesem mi doktoruma? belki bana da verir diye düşündümmm...
(doktor senin yumurta çatlamasında problem olduğu içinmi verdi canım bu hapı, yoksa herkese de veriyor mu? )

cnm pko var bende bıde oyuzden verdı sende sor druna bakalım guzel dıleklerın ıcınde tesekkurler cnm :1hug:

merhabalar doremi ve qüsel güzel dilekleriniz için teşekkür ederim haftasonu test yapmayı düşünmüyorum pazartesi gününe kadar bekliyip kan testi yaptıracağım biliyorsunuz ben pek ümitli değilim bu ay olursa çok güzel bir süpriz olacak :)

prolaktin yüzünden kaliteli yumurta olmuyor o nedenle klomen ve çatlatma iğnesi veriyor doktor banada verdi regl olmadığım için kullanamadım regl 5 . gününden itibaren sabah ve akşam içiliyor 5 gün boyunca ilaç bitiminden 3 gün sonra dr gidiliyor ultrasonla yumurtalara bakıyor çatlatma iğnesini olup 36 saat sonra ilişkiye girilmesini söylüyor ve ilk ilşkiden sonra gün aşırı birlikteliği öneriyor. en azından bana öyle uygulama yaptırdılar hem kayseri deki hem de antalya daki doktorum a.s.

anladım canım...
saol açıklaman için..
bu arada adetin ne durumda...

arkadasım kayserıdekı doktorun kım tavsıye edermısın sagol.

anladım canım...
saol açıklaman için..
bu arada adetin ne durumda...

selam olmadım daha bekliyorum hayırlısı olur inşallah olmadıkça umutlanıyorum ve hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden :a015:

selam canlarım nasılsınız anemone varmı bı gelısme cnm ınsallah olmamıssındır

arkadasım kayserıdekı doktorun kım tavsıye edermısın sagol.

önceden nevşehir de oturuyordum o nedenle kayseri ye gidiyordum hüma kadın doğum hastanesinde prof.dr. arzu yurci var sempatik iyi bir doktor tavsiye ederim ben memnundum hatta hala nevşehir e geldiğimde kayseriye doktorada gidiyorum ben memnundum yinede sen bilirsin istersen git bir görüş a.s.

:sm_confused: olmadım daha olmadıkçada umutlanıyorum off bakalım hayırlısı sen nasılsın

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt olmazsın ınsallah bıze boyle oynarız sevıncten sende :CüvCüv: boyle gezersın hehehe ben ıyıyım cnm nolsun bas agrım tuttu yıne saat 2 bucukta kalktım yataktan cıkamadım yaa

selam olmadım daha bekliyorum hayırlısı olur inşallah olmadıkça umutlanıyorum ve hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden :a015:

çok iyi anlıyorum seni canım.. o hayal kırıklığı kötü oluyo.. ama napalım tatlım rabbim verecek zamanı biliyo. inşaallah senin için o zaman bu zamandır.. ama yoksada üzülme çok tamam mı canım..
bu arada ben senin yerinde olsaydım şimdiye kadar kesin test yapmıştım... :1rolleyes:
hamile olduğum zamanlar, adetim gelmeden 2 gün önce test yapmıştım ben.
ama bana malum olmuştu yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…