Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

aslına bakarsan bende aldım bugün test ama yapıp yapmamakta kararsızım üzülmem dersem yalan söylemiş olurum bir kaç gün kendime gelemem sanırım ama atlatırım inşallah öyle bir durumda .

aslına bakarsan bende aldım bugün test ama yapıp yapmamakta kararsızım üzülmem dersem yalan söylemiş olurum bir kaç gün kendime gelemem sanırım ama atlatırım inşallah öyle bir durumda .

haklısın canım.. :uhm:
eğer kendini güçlü hissediyosan yap, kurtul derim..
ama pazaratesiye kendini endekslemişsen yapma derim..
moralinin yüksek olduğunda yap..
belirtilerin varsa yaz bakalım canım...

[/QUOTE]
regl ile ilgili belirtim yok gögüslerim hala şiş ara ara belim ağrıyor başka birşey yok canım ya[/QUOTE]

seni ümitlendirmek istemem ama, bende de sadece bel ağrısı ve göğüs ağrısı vardı, şişmişlerdi ve göğüslerimin üstüne yatamıyodum..
birde akıntım vardı benim..

regl ile ilgili belirtim yok gögüslerim hala şiş ara ara belim ağrıyor başka birşey yok canım ya[/QUOTE]

seni ümitlendirmek istemem ama, bende de sadece bel ağrısı ve göğüs ağrısı vardı, şişmişlerdi ve göğüslerimin üstüne yatamıyodum..
[/QUOTE]

anladım hayırlısı gidip test yapacağım şimdi inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:

regl ile ilgili belirtim yok gögüslerim hala şiş ara ara belim ağrıyor başka birşey yok canım ya

[/QUOTE]

anladım hayırlısı gidip test yapacağım şimdi inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:[/QUOTE]

ciddimisin????
ay hadi inş. canım hayırlı haberlerle dön. ama yoksada lütfen çok üzme kendini..
mucuk..
bekliyorum

ciddimisin????
ay hadi inş. canım hayırlı haberlerle dön. ama yoksada lütfen çok üzme kendini..
mucuk..
bekliyorum
[/QUOTE]

maalesef tatlım yine tek çizgi ama henüz üzülmüyorum çünkü bazen idrar testinde çıkmayabiliyor ablamın öyle olmuştu hep hamile olduğunu kan tahlilinde öğrendi pazartesi günü gidip kan tahlili yaptıracağım sonuca göre değişir psikolojim dedim ya eger negatif çıkarsa birkaçgün kendime gelemem ama toparlarım inşallah hayırlısı bakalım

ciddimisin????
mucuk..
bekliyorum

maalesef tatlım yine tek çizgi ama henüz üzülmüyorum çünkü bazen idrar testinde çıkmayabiliyor ablamın öyle olmuştu hep hamile olduğunu kan tahlilinde öğrendi pazartesi günü gidip kan tahlili yaptıracağım sonuca göre değişir psikolojim dedim ya eger negatif çıkarsa birkaçgün kendime gelemem ama toparlarım inşallah hayırlısı bakalım[/QUOTE]

evet tatlım dediğin gibi mutlaka kanda da baktır.. geç döllenmişse daha idrarda çıkmamıştır o..
sakın üzme kendini, daha hiç birşey bitmiş değil.. :teselli:
ama yoksa da nolur çok üzülme, hayırlısı olsun hakkında canım..
bu arada prolaktin değerin en son kaçtı canım?
acaba ondan dolayı gecikmiş olabilirmi diye düşündüm de?

evet tatlım dediğin gibi mutlaka kanda da baktır.. geç döllenmişse daha idrarda çıkmamıştır o..
sakın üzme kendini, daha hiç birşey bitmiş değil.. :teselli:
ama yoksa da nolur çok üzülme, hayırlısı olsun hakkında canım..
bu arada prolaktin değerin en son kaçtı canım?
acaba ondan dolayı gecikmiş olabilirmi diye düşündüm de?
[/QUOTE]

en son regl olmadan ölçtürdüm 52 çıkmıştı ama benim prolaktinin 65 in üstünede çıktığı oldu ve regl hiç şaşmadı hep gününde oldu ilk defa böyle olduğu için umutlandım üzülmemeye çalışırım tatlım hepimiz için hayırlısı :1hug:

anemone cim..
belkide değerlerin yükseldi, bu adet gecikmesi ondan olmuş olabilir.(eğer bebek yoksa tabi)

anemone cim..
belkide değerlerin yükseldi, bu adet gecikmesi ondan olmuş olabilir.(eğer bebek yoksa tabi)
bilmiyorum belkide hayırlısı olsun pazartesi yi bekliyeceğim artık ne olacaksa olsun gerçekten sıkıldım beklemekten hayırlısı

ewet haklısın yakında hepimiz sıyırıp bakırköyü boyluycaz inşallah allah aklımıza mukayet olur istediğin zaman istediğin sorulara bildiğim kadar cevap veririm ama inş soru sormaya fırsat kalmadan hamile kalırsın çarşamba günü hayırlı haberler alırsın inşallah allah yardımcımız olsun bu sitedeki ve diğer hamile kalamayan herkese dua ediyorum ve herkesden dua istiyorum kimin duasının kabul olacagını bilemeyiz iyiki sende varsın biz birbirimize destek olmalıyız bizi en iyi biz anlarız

tatlım duaların için sağol. umarım hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz. çarşamba günü randevum var demiştim ya şimdiden çok heycanlıyım. pazartesiden önce adet olmayayım diye dua ediyorum. gittiğimde 3, gün olur ve aynı gün testleride yaptırırım.ilaç verirse tam denk gelmiş olur. bişeyler yapmak güzel.. beklemekse sıkıcı..
yine de allah bu günlerimizi aratmasın :Saruboceq: hayırlısıyla :CüvCüv: olalım.

bende perşembe günü adet olucam ama olmak istemiyorum çünkü 3 aydır yumurtlama hapı ve çatlatma iğnesi kullanıyorum inş bu ay tutar bende çok heyecanlıyım beklemek hem zor hemde sıkıcı siz ne kadarlık evlisiniz

merhabalar bugün nasılsınız

ben iyiym canım..
bugün tahlil yaptırdım, proalktinciğim için.. bakalım düşmüşmü yaramazzz..
yarın sonuçları alıcam..
ay inş. düşmüştür yaaa...
sen nasılsın hayatımm...
gittinmi doktora, gidicem diyodun da...

inşallah düşmüştür prolaktinciğin. :Saruboceq: haber verirsin merakta bırakma beni. ben gitmedim çünkü gitmeye gerek kalmadı bugün regl oldum :1no2: aslında bir yandan iyi oldu çünkü tahlil yaptırıp negatif sonucu aldıktan sonra daha çok üzülecektim üzülmedim değil bir an moralim bozuldu ama iyiyim şimdi atlattım gibi bende çarşamba günü tahlil yaptıracağım inşallah. off off biz kovaladıkça bebek niye kaçar ki

Merhabalar ;
Nasılsınızzzzz Hepimizin sonu hayırlı biter yaaaDua ediyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…