çok iyi anlıyorum seni canım.. o hayal kırıklığı kötü oluyo.. ama napalım tatlım rabbim verecek zamanı biliyo. inşaallah senin için o zaman bu zamandır.. ama yoksada üzülme çok tamam mı canım..
bu arada ben senin yerinde olsaydım şimdiye kadar kesin test yapmıştım... :1rolleyes:
hamile olduğum zamanlar, adetim gelmeden 2 gün önce test yapmıştım ben.
ama bana malum olmuştu yaaa...
aslına bakarsan bende aldım bugün test ama yapıp yapmamakta kararsızım üzülmem dersem yalan söylemiş olurum bir kaç gün kendime gelemem sanırım ama atlatırım inşallah öyle bir durumda .
haklısın canım.. :uhm:
eğer kendini güçlü hissediyosan yap, kurtul derim..
ama pazaratesiye kendini endekslemişsen yapma derim..
moralinin yüksek olduğunda yap..
belirtilerin varsa yaz bakalım canım... [/QUOTE
regl ile ilgili belirtim yok gögüslerim hala şiş ara ara belim ağrıyor başka birşey yok canım ya
regl ile ilgili belirtim yok gögüslerim hala şiş ara ara belim ağrıyor başka birşey yok canım ya
ciddimisin????
ay hadi inş. canım hayırlı haberlerle dön. ama yoksada lütfen çok üzme kendini..
mucuk..
bekliyorum
bilmiyorum belkide hayırlısı olsun pazartesi yi bekliyeceğim artık ne olacaksa olsun gerçekten sıkıldım beklemekten hayırlısıanemone cim..
belkide değerlerin yükseldi, bu adet gecikmesi ondan olmuş olabilir.(eğer bebek yoksa tabi)
canım cevapladığın için çok teşekkür ederim. insan bilmeyice bazen abuk sabuk sorular sorabiliyor hele mevzu hamileleikse hepimiz bu konuda biraz sıyırdık bence bazen olmadık şeylere bile inanıyoruz.. son 2 aydır şliddetli gögüs agrısı çekiyorum. normalde adet öncesi falan bile hiç acımazdı. adetlerim çok düzenli ama. çarşamba günü doktora gideceğim. o zaman ne var ne yok anlarım inşallah. şimdilik bişey bilmiyorum.. prolaktinn yüksekse zaten artık hepinize her gün bişey sorarım.. iyki varsınız a.s.
ewet haklısın yakında hepimiz sıyırıp bakırköyü boyluycaz inşallah allah aklımıza mukayet olur istediğin zaman istediğin sorulara bildiğim kadar cevap veririm ama inş soru sormaya fırsat kalmadan hamile kalırsın çarşamba günü hayırlı haberler alırsın inşallah allah yardımcımız olsun bu sitedeki ve diğer hamile kalamayan herkese dua ediyorum ve herkesden dua istiyorum kimin duasının kabul olacagını bilemeyiz iyiki sende varsın biz birbirimize destek olmalıyız bizi en iyi biz anlarız
tatlım duaların için sağol. umarım hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz. çarşamba günü randevum var demiştim ya şimdiden çok heycanlıyım. pazartesiden önce adet olmayayım diye dua ediyorum. gittiğimde 3, gün olur ve aynı gün testleride yaptırırım.ilaç verirse tam denk gelmiş olur. bişeyler yapmak güzel.. beklemekse sıkıcı..
yine de allah bu günlerimizi aratmasın :Saruboceq: hayırlısıyla :CüvCüv: olalım.
merhabalar bugün nasılsınız
ben iyiym canım..
bugün tahlil yaptırdım, proalktinciğim için.. bakalım düşmüşmü yaramazzz..
yarın sonuçları alıcam..
ay inş. düşmüştür yaaa...
sen nasılsın hayatımm...
gittinmi doktora, gidicem diyodun da...
inşallah düşmüştür prolaktinciğin. :Saruboceq: haber verirsin merakta bırakma beni. ben gitmedim çünkü gitmeye gerek kalmadı bugün regl oldum :1no2: aslında bir yandan iyi oldu çünkü tahlil yaptırıp negatif sonucu aldıktan sonra daha çok üzülecektim üzülmedim değil bir an moralim bozuldu ama iyiyim şimdi atlattım gibi bende çarşamba günü tahlil yaptıracağım inşallah. off off biz kovaladıkça bebek niye kaçar ki