- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
öylede beklemek gibi sıkıcı birşey yok hayattım hep beklemekle geçiyor ama yapacak birşey yok inşallah hamileyimdirde beklediğime değer
inşaallah bitanemmm....
inşaallah bize o mutluhaberi verirsin canım benim.... :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylede beklemek gibi sıkıcı birşey yok hayattım hep beklemekle geçiyor ama yapacak birşey yok inşallah hamileyimdirde beklediğime değer
slm kızlar bana bir fikir verin ne yapayım ben bu durumda regl olmadım 3 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı acaba bir de kan tahlilimi yaptırsam
cnm bence gıt kan tahlılı yaptır boyle bekleme o sıkıntıyı cok ıyı bılıyorum ben bı ara benım 15 gun gectı kafayı yedın ınatla yaptırmadın test esn son gıdıp yaptırdım negatıf cıktı ve eve geldıgımde hemen regl oldum psıkolojıktı heralde sende yaptır bosuna kendını oyalama yoksa yoktur bır dahakı aya kısmet dersın ok cnm a.s. ama olursada ne mutlu sana ve bıze:lepi::1hug:
anemone cimmm..
adetin kaç gün geçmiş oldu şimdi canım..
canım tamda sana bişey sormak için girmiştim kk ya :) dicektim ki , araştırdım prolaktin yüksekliğinde adette düzensizlikler olurmuş mutlaka ama benimki yıllardır hiç şaşmaz. 2-3 gün oynuyo bazen ama en fazla 27 gün oluyo. seninde adetlerin düzensizmiydi diye sorcaktım ama sen cevaplamışsın zaten a.s. göğüsler ağır bir darbe aldığında ya da çok bızıklandığında da olurmuş böle şeyler netten öğrendim a.s neyse gideyim doktora da doktorum ne var ne yok bende varsa bişeyler erkenden önlem alalım diyeyim..
yaw aslında ben bebek olup olmamasını çok dert etmiyorum ama çalışmaktan çok sıkıldım yaaaaaaaaaa Şeniz laelaelaelaelae
bugün 5 gün oldu tatlım hala beklemedeyim işin garibi ağrım da yok 2 gündür sadece gögüsler şiş
canım merhaba, sorunu başka arkadaşa sormuşsun ama bende bir cevap vermek istedim :enbuyukkk:
şimdi bendede prl sorunu var benımde her 26 günde bir olurdu reglim hiç düzensizlik yapmazdı. ama prl illaki gecikme yapacak diye bişey yokmuş. ragl kanında azaltmada yapabiliyormuş. bende aynen bunu yaptı 3 günde temizleniyordum bende. sanırım sendede bu var.ve çok göğüs ucu kaşıntısı yapmıştı bende.
geçmiş olsun...
ayy göğüsler süper bir belirti.. ben üstüne yatamıyodum..
akıntın varmı peki canım...
akıntım çok değil canım umtlanmakta istemiyorum pek çünkü umutlanıp regl olunca psikolojim müthiş bozuluyor bu da prolaktinciğime iyi gelmiyor
pekii adet kanamasının azalması kötü bişeymi?
yumurtlamanı bozuyor canım , tüm dengeni bozduğu gibi. bu ay olası yumurtlama dönemimde dr gittim ultrasondan baktı ve hiç yumurtamın oluşmadığını soyledi (((
e belki erken çatlamıştırda görmüyorsunuzdur dedim. yok erken çatlasa bile, onu ultrasonda büzüşmüş bir halde görmemiz lazımdı dedi(enteresan tabi)
bu reglimde yani aynın 14ünde regl olucam. bu sefer ilaçlı yumurta takibi yapacak. büyütecek ve çatlatacak sanırım. biraz yavastan alıyor bizim dr.
benim adetim ilk 2 gün çok yoğun oluyor. ama sonraki 3 günde nokta nokta geliyor sadece, çok az... sence bu bi sorunmu?
evlenmeden önce bekarken 7 gün olurdu, ilk 3-4 gün çok yoğun geçerdi...
şimdi benim doktorumun benim bünyeme göre soylediği bi beş gün sürmesi. e nitekimde 3 gün süren reglim dostinexe başladığım ilk ay 5 gün sürmeye başladı . bunuda doktoruma anlattığımda normal olanı budur dedi(tabi kendi bunyem için)
yoksa sen ölçtürmedinmi prl???? ama bencede 3 gün az canım. bak kendin diyorsun eskiden 7 gün sürerdi diye.
yok canım öle değil.
2 gün çok yoğun + 3 günde çok az az = 5 gün demek istedim..
hmmm anladım canım ama yinede basıt bir tahlıl yaptırmakta fayda var.
bunun nasıl bir testi var ki?
neyse haftaya gidicektim zaten doktora sorarım ozaman...
Merhabalar ;
Yazdıklarınızı okudumda ben şimdi regliyim ve benim dostinexle ilk regli dönemimi yaşıyorum benimde toplam 5 gün sürer normalde ve ne olur olmaz diye 2 gün de bekliyorum dostinex kullandığımızda yumurta oluşmuyor mu?
Walla kafam karıştı ?:bbo:
valla benim de kafam karıştııı yaa??? kafamçokkarıştı
yumurtlamıyor muyuz şimdi bizz...