Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

iyi aksamlar ben parlodel kullanıyordum ve adetım bır hafta oldu bıtelı tekrar oldum yaaa ilaç yuzunden mı acaba benım bır yıldır hep boyle erken oluyor nerdeyse bu prolaktın hormonu yuzunden mı??evlenmeden önce hiç problemım yoktu evlendıgımden beri butun duzenım bozuldu...

tatlım aynen öyle .. evlenmeden önce ne kadar sağlıklıydım sonra bazı şeyler değişmeye başladı. hele korunmayı bıraktım ondan sonra daha da arttı. kendimi hastalıklı gibi hissediyorum.. :bbo:

peki şimdi ne kadar oldu ? bir yılda bir yıl diye tutturuyorlar.. ama zaman kaybetmek istemiyorum ve her ay bebek çalışmalarından çok sıkıldım benneyaptımki

cnm benım 1 seneyı coktan gectı 3 sene bıttı 4 e gırdık

kızlar methaba
ben bu ay hem soğan kürü hem de günde 1 su bardağı hayıt suyu içiyorum umarım işe yarar. benden sonra evlenenler 2. yi doğurdu ama ben bir tanecik bebeğime sahip çıkamadım. prolaktin problemim var inşallah hayıt iyi gelir aynen anlattığınız gibi beni de evlenene kadar hiç problemim yoktu ne garip Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın DOREMI ve ANOME;
Beklenen oldu ve regl oldum((
Dün gece 2 civarlarında kahverengi ve akıntı ile bir lekelenmem oldu ve bende süphe içinde acaba ara kanamamı diye düşündüm.Sabah kalktığında hiç birsey yoktu ama iş yerinde kahvaltı yaptıktan sonra az az kanamam olmuş.((
Olmadı bu seferde yani...Haftaya ilaçlarım bitsin detaylı şekilde hormon testlerime baktıracağım dr.um istesede istemesede.
Stre altında kalmamız acaba demelerden yoruldum ben 2 aydan beri bebek düşünüyoruz ama bunun sıkıntısı çok farklı.
Hemen vücudumda bir değişiklik olsa acaba? diyorum.Normalde göğüslerim şişmez regl olduğumda ve gebelik düşündüğümden beri ve prolaktinimi öğrenince farkettim ateş gibi ve şiş sol göğsüm başta olmak üzere.Hayırlısı artık ne diyelim ...SABIR .......SABIRR:teselli:

canım ben bebeğimin olmadığı için doktora gitmemiştim, adetlerim çok düzensizdi benim..
ozamanlarda daha yeni yeni korunmayı bırakmıştık, hemen olmaz diye gebeliği çok düşünmemiştim..
adetlerim çok aksayınca ve arası çok açılınca doktorum hormon testi yaptı ve prolaktinimin çok yüksek olduğunu söyledi..
böylelikle tanıştım bu prolaktinciğimleee..
o gün bu gündür daha halen uğraşıyorum onunlaaa... benneyaptımki
hayırlısı artık...

bence de mutlaka hormon testi yaptır.. en başta geç güzel bir kontrolden, doktorları dinleme.. çokta kafana takma, dur bakalım daha çok yenisiniz canım..
allah çok büyük, iste yeter ki...

Son düzenleme:

Üzülmüyorum ama sadece stres oldum Sıkıntısı var içimde sadece ilacımı bitireyim sağlığımıza kavuşalımda gerisi önemli değil....

[ı]yorgun ,kasıklarım ağrıyor ve iş yok sıkıldım:1no2:[/ı]

biliyorum o duyguyu . Benimde 3 gün geçti sinirim bozulmaya başladı hiç gecikmez hep vaktinde regl olurdum bu ay gecikti bilmiyorum ne yaparım sinirimi bozuyo

canım tamda sana bişey sormak için girmiştim kk ya :) dicektim ki , araştırdım prolaktin yüksekliğinde adette düzensizlikler olurmuş mutlaka ama benimki yıllardır hiç şaşmaz. 2-3 gün oynuyo bazen ama en fazla 27 gün oluyo. seninde adetlerin düzensizmiydi diye sorcaktım ama sen cevaplamışsın zaten a.s. göğüsler ağır bir darbe aldığında ya da çok bızıklandığında da olurmuş böle şeyler netten öğrendim a.s neyse gideyim doktora da doktorum ne var ne yok bende varsa bişeyler erkenden önlem alalım diyeyim..
yaw aslında ben bebek olup olmamasını çok dert etmiyorum ama çalışmaktan çok sıkıldım yaaaaaaaaaa Şeniz laelaelaelaelae

slm kızlar bana bir fikir verin ne yapayım ben bu durumda regl olmadım 3 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı acaba bir de kan tahlilimi yaptırsam

slm kızlar bana bir fikir verin ne yapayım ben bu durumda regl olmadım 3 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı acaba bir de kan tahlilimi yaptırsam

Geçen ay benimde gecikmişti idrarda bakmıştım çıkmadı sonra kanda baktırdım çıkmadı ve ertesi günü regl oldum.Prolaktin yüzünden olduğu çıktı sonra 1-2 daha bekle derim

Geçen ay benimde gecikmişti idrarda bakmıştım çıkmadı sonra kanda baktırdım çıkmadı ve ertesi günü regl oldum.Prolaktin yüzünden olduğu çıktı sonra 1-2 daha bekle derim

off çok sıkıcı benim 3 senedir yüksek prolaktinim ama hiç regl günüm geçmezdi ilk defa oldu hafta sönuna kadar bekleyeyim yapacak bşka birşey yok benneyaptımki

off çok sıkıcı benim 3 senedir yüksek prolaktinim ama hiç regl günüm geçmezdi ilk defa oldu hafta sönuna kadar bekleyeyim yapacak bşka birşey yok benneyaptımki

İnşallah müjdeli haber verirsiniz bencede beklemekte fayda var .

evet canım istersen bikaç gün daha bekle..
olmadı doktora gidersin..

öylede beklemek gibi sıkıcı birşey yok hayattım hep beklemekle geçiyor ama yapacak birşey yok inşallah hamileyimdirde beklediğime değer

öylede beklemek gibi sıkıcı birşey yok hayattım hep beklemekle geçiyor ama yapacak birşey yok inşallah hamileyimdirde beklediğime değer

İnşallahhhhhhhhh Dua ediyorum hepimiz için Tüm Prolaktin (Süt hormonu yüksek olanlara strestende olsa bu hastalık bir an önce geçmesi dileğiyle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…