evt canım ben idare ediyorum adet olamadım hala ya ona canım sıkılıyo senden ne var ne yok
idrar testi yaptım bise cıkmadı doktoru aradım yarın gel kan testi yaparız dedi dedim progesteronum cok düşük cıktı ama dedi olsun belki gec yumurtlamıssındır bilmiyorum ama hic sanmıyorum cıksa cıkardı idrar testinde kasıklarım cok ağrıyo üşütmüşümdür belkide 2 gündür cok ağrı var kasıklarımda
canım bu hamilelik belirtiside olabilir..
ama benimde kasık ağrım var ve benim vajinal iltihapım ortaya çıktı.. onun için fitil kullanıyorum.. bacağıma kadar ağrı yapıyo.. eğer hamile değilsen doktrun bir muayene yapsın, enfeksiyonda gebeliğe engelmiş, spermleri öldürüyormuş, yada ulaşmayı engelliyormuş.. bakalım ben şimdi bununla uğraşıyorum..(
ama inşaallah hamilesindir arkadaşım..
bendede çıktı iltihap smear testini aldım dün ilac yazdı fitil birde ilac verdi ama almadım henüz belki idrar yollarımdada olabilir oda kasık ağrısı yapar bakalım yarın gitcem doktora ne cıkıcak
ya bişi sormak istiyorum...
dün akşam fitil kullanmaya başladım.. enfeksiyon için..
çok fazla akıntım geldi ve hemen wc ye gittim.. bir baktım ki bembeyaz, galiba ilaç dışarıya çıkmış..
bu normal mi sence???
Slm kızlar kİmse yokmu haftaya prolaktİn testİ yaptıracam dua edİn de İnŞallah dÜŞmÜŞ olur.sonucu hemen bİldİrİrİm hayırlısı olsun bye kıslaarrr
canım normal.ben de kullanmıştım bi ara fitil.sanki hepsi akıp gidiyor zannediyordum. druma sordum. oda yatarken kullanırsan daha iyi olur dedi.a.s.
ya kızlar daha önce yazmıştım. adetin üçüncü günü verdiğim tahlillerde prolaktinim yüksek çıkmıştı..drum sonra tekrar vermemi söyledi.bu sefer normal çıktı. tekrar kendisine gösterdim tahlili ilaç vermedi. bu sefer başka bi uzmana gittim oda gerek yok dedi.sizce de ilginç değil mi ikinci testte adetin üçüncü gününde dğildim. iki drda ankaranın en iyi tüp bebek merkezlerinde çalışıyor....kafam karıştıı
slm kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
iyi akşamlar kızlar ben de bir türlü hastalanamadım daha ya kalbimin sıkışıklığından fenalık geldi evde mayın yutmuş gibi gezip duruyorum kafayı yedim yicem hazır gezinirken bir de sizlere bakayım dedim ama kimseler yok neyse ben gene bunalırsam gelrim
heyyy ben burdayım
elifcim test yapsana ya inş. hamişsindir.