Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

evt canım ben idare ediyorum adet olamadım hala ya ona canım sıkılıyo senden ne var ne yok

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLURSA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart regl oldu senağlama
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu senağlama
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 martregl oldu senağlama
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart regl oldu senağlama
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart regl oldu senağlama
10-)kelebek97..................20 martregl oldu senağlama
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu senağlama
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart hamiş :CüvCüv:
15-)nergis33....................:20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz

[/COLOR]

idrar testi yaptım bise cıkmadı doktoru aradım yarın gel kan testi yaparız dedi dedim progesteronum cok düşük cıktı ama dedi olsun belki gec yumurtlamıssındır bilmiyorum ama hic sanmıyorum cıksa cıkardı idrar testinde kasıklarım cok ağrıyo üşütmüşümdür belkide 2 gündür cok ağrı var kasıklarımda

idrar testi yaptım bise cıkmadı doktoru aradım yarın gel kan testi yaparız dedi dedim progesteronum cok düşük cıktı ama dedi olsun belki gec yumurtlamıssındır bilmiyorum ama hic sanmıyorum cıksa cıkardı idrar testinde kasıklarım cok ağrıyo üşütmüşümdür belkide 2 gündür cok ağrı var kasıklarımda

canım bu hamilelik belirtiside olabilir..
ama benimde kasık ağrım var ve benim vajinal iltihapım ortaya çıktı.. onun için fitil kullanıyorum.. bacağıma kadar ağrı yapıyo.. eğer hamile değilsen doktrun bir muayene yapsın, enfeksiyonda gebeliğe engelmiş, spermleri öldürüyormuş, yada ulaşmayı engelliyormuş.. bakalım ben şimdi bununla uğraşıyorum.. :KK43:(
ama inşaallah hamilesindir arkadaşım..

canım bu hamilelik belirtiside olabilir..
ama benimde kasık ağrım var ve benim vajinal iltihapım ortaya çıktı.. onun için fitil kullanıyorum.. bacağıma kadar ağrı yapıyo.. eğer hamile değilsen doktrun bir muayene yapsın, enfeksiyonda gebeliğe engelmiş, spermleri öldürüyormuş, yada ulaşmayı engelliyormuş.. bakalım ben şimdi bununla uğraşıyorum.. :KK43:(
ama inşaallah hamilesindir arkadaşım..

bendede çıktı iltihap smear testini aldım dün ilac yazdı fitil birde ilac verdi ama almadım henüz belki idrar yollarımdada olabilir oda kasık ağrısı yapar bakalım yarın gitcem doktora ne cıkıcak

bendede çıktı iltihap smear testini aldım dün ilac yazdı fitil birde ilac verdi ama almadım henüz belki idrar yollarımdada olabilir oda kasık ağrısı yapar bakalım yarın gitcem doktora ne cıkıcak

ya bişi sormak istiyorum...
dün akşam fitil kullanmaya başladım.. enfeksiyon için..
çok fazla akıntım geldi ve hemen wc ye gittim.. bir baktım ki bembeyaz, galiba ilaç dışarıya çıkmış..
bu normal mi sence???

Slm kızlar kımse yokmu haftaya prolaktın testı yaptıracam dua edın de ınŞallah dÜŞmÜŞ olur.sonucu hemen bıldırırım hayırlısı olsun bye kıslaarrr

ya bişi sormak istiyorum...
dün akşam fitil kullanmaya başladım.. enfeksiyon için..
çok fazla akıntım geldi ve hemen wc ye gittim.. bir baktım ki bembeyaz, galiba ilaç dışarıya çıkmış..
bu normal mi sence???

canım normal.ben de kullanmıştım bi ara fitil.sanki hepsi akıp gidiyor zannediyordum. druma sordum. oda yatarken kullanırsan daha iyi olur dedi.a.s.

ya kızlar daha önce yazmıştım. adetin üçüncü günü verdiğim tahlillerde prolaktinim yüksek çıkmıştı..drum sonra tekrar vermemi söyledi.bu sefer normal çıktı. tekrar kendisine gösterdim tahlili ilaç vermedi. bu sefer başka bi uzmana gittim oda gerek yok dedi.sizce de ilginç değil mi ikinci testte adetin üçüncü gününde dğildim. iki drda ankaranın en iyi tüp bebek merkezlerinde çalışıyor....kafam karıştıı

Slm kızlar kİmse yokmu haftaya prolaktİn testİ yaptıracam dua edİn de İnŞallah dÜŞmÜŞ olur.sonucu hemen bİldİrİrİm hayırlısı olsun bye kıslaarrr

inşaallah istediğin değere kavuşursun canım.. dualarım seninleee.. :Saruboceq:

canım normal.ben de kullanmıştım bi ara fitil.sanki hepsi akıp gidiyor zannediyordum. druma sordum. oda yatarken kullanırsan daha iyi olur dedi.a.s.

bende yatarken kullandım canım...

ya kızlar daha önce yazmıştım. adetin üçüncü günü verdiğim tahlillerde prolaktinim yüksek çıkmıştı..drum sonra tekrar vermemi söyledi.bu sefer normal çıktı. tekrar kendisine gösterdim tahlili ilaç vermedi. bu sefer başka bi uzmana gittim oda gerek yok dedi.sizce de ilginç değil mi ikinci testte adetin üçüncü gününde dğildim. iki drda ankaranın en iyi tüp bebek merkezlerinde çalışıyor....kafam karıştıı

değerlerinin arasında çokmu fark var canım...
değerlerini yazarmısın?

iyiyim canım
evet ya bir türlü toparlanamadık
nerede bu kızlar yaaaa
:eek:klava:

iyi akşamlar kızlar ben de bir türlü hastalanamadım daha ya kalbimin sıkışıklığından fenalık geldi evde mayın yutmuş gibi gezip duruyorum kafayı yedim yicem hazır gezinirken bir de sizlere bakayım dedim ama kimseler yok neyse ben gene bunalırsam gelrim

iyi akşamlar kızlar ben de bir türlü hastalanamadım daha ya kalbimin sıkışıklığından fenalık geldi evde mayın yutmuş gibi gezip duruyorum kafayı yedim yicem hazır gezinirken bir de sizlere bakayım dedim ama kimseler yok neyse ben gene bunalırsam gelrim

heyyy ben burdayım
elifcim test yapsana ya inş. hamişsindir.

heyyy ben burdayım
elifcim test yapsana ya inş. hamişsindir.

slm canım ay yok bu sefer umutlanmayacam 1 hafta geçsin öyle test yaptıracam canım ya ama inşallah hamileyimdir de bu bekleyiş artık sona erer hepimiz için inşallah

doremicim

ilk gittiğim yerde referans değer 40-530 arasındayken benim ki 862 çıkmıştı.
başka bi lab. referans değer 3.80-23.00 arasındayken benim 22.4 çıktı. birde ayrıcareferans değer 80.56 - 487.60 demiş benim ki 474.88 demiş. iki açıdan incelemiş sanırım makina...

aslında benim asıl problemim şu aşamada hipotiroid.belki de o yükseltmiş olabilir prolaktinide. bugün endokrinologa gittim. yeni testler istedi. tiroid uptade falan dedi. ama o yapılınca en az üç ay bebek yasakmış..off dra gitmekten çok sıkılıyorum, korkuyorum vs vs..

bu arada ilacın akmasından aklına bişey gelmesin normal tatlımm..

X