slm kimse yokmuuuuuu
kac cıktı canım tahlil sonucun
ben geldm canım..
nasılsın bakalım?
canım tahlil sonucumdaki referans değerleri arasındaydı ama tam bilmiyorum.. doktor normal dedi sadece..
ozaman benim bu progesteron normal sınırlar içindeyse yumurtlamış oluyorum mu demek yanii.. :uhm:
kızlar ya bu dostinexi haftada iki kere kullanmakla nasıl düşer prolaktin
yani hemen 1-2 tane içmekle düşebilirmi
evt canım demek ki kaliteli bi şekilde yumurtlamıssın :sm_cool:
canım araştırıyorumda hiç yumurtlamayla alakalı bişey okumadım henüz.
hep gebeliğe yardımcı bir hormon diye tanımlanıyor ama araştırmaya devam edicem.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/265091-prolaktin-hormonumsut-hormonu-2425-ng-ml-cikti.html
moralim çok bozuk arkadaşlarrrr((
merhaba bayanlar :)
ben bugunde doktordaydım...
medroxyprogesterone acetate tablet adlı bir ilaç verdi doktorum (farlutal tarzı bir adet söktürücü)
ve yanında da çin geveni , çin melekotu karışımı olan bir çay verdi...
okuduğum kadarıyla bu çin geveni stres ile mücadele ediyomuş :) ufak paketlerde hazırlanmış sıcak suya ilave edilip içiliyo , yemeklerden sonra günde 3 tane dedi doktorum.bakalım neler olucak
haftaya yine doktordayım , sevdim burdaki ufak tefek doktorumu :) haftaya adetliyken hormonlara bakılacak , doktorum düzelticez seni dedi :) yalnız her ilaçta OTC damgası var , bu çok hoşuma gitti...
sizler nasılsınız? var mı tatlı göbüşlerde tatlı gelişmeler :)
canım öncelikle hoşgeldin aramıza...
bak bizde senin gibi burada prolaktinle uğraşıyoruz. ama artık stres yapmıyoruz, çünkü biliyoruz ki stres yaptığımız her an sevgili hormonumuz prolaktinciğimiz sevinecek.. bizde artık prolaktinciğimizle anlaşmaya karar verdik ve dediğim gbi onu prolaktinciğimiz diye seviyoruzzz... :)))) sırnaşık şey artık ne kadar kafayı yedik sen karar ver fakat bunu yapmak zorundayız.. bu hormon çok oynak bir hormon olduğu için onunla nasıl mücadele edeceğimizi öğrendik... ilk önce her 2 ayda bir mutlaka kontrol amaçlı prolaktinini ölçtürmek zorundasın..yüksek çıktığı taktirde hapını içeceksin ve o düşecek... işte bu kadar canım... maalesefki hap kolik olduk hepimiz, ama bunu yapmak zorundayız... yoksa dediğin gibi bebek konusunda bizi engelleyecek... ben prolaktinim çok yüksekken yine hapımı kullandım ve ertesi ay hamile kaldım... :CüvCüv: ama maalesef kaybettim.. senağlama hiç hamile kalmıycaksın diye birşey yok ki...
bak yine bebek istiyorum ve prolaktinimi hep kontrol altında tutuyorum... yapacağın şey bu kadar canım... bu arada herkeste kist olabilir. bunlar basit kistlerdir, adetle birlikte atılır.. bazen bunlardan haberimiz bile olmayabiliyor.. bunuda kafana takma canım, anlaştık mı? :lepi:
bak eşin askerden gelene kadar bütün kontrollerden geç, hem için rahat olur hemde bebiş için daha iyi hazırlanmış hissedersin kendini... doktora gitmeye de korkma, ben doktora gittikçe moral buluyorum, kafamda ki herşeyi sorduğum için rahatlayorum.. kendini hiç birşey için üzme emi canım...
her zaman aramıza gelebilirsin, burda hepimiz birbirimize yardımcı olmak için varız..
sevgiler........ a.s.
:
ay canım benim ne güzel yazdın öle ya..acaip moral verdin bana Şeniz
bebeğini kaybetmenede üzüldüm..inş tekrar hamiş :CüvCüv: kalırsın
evet kocam gelmeden herşeyi bi düzene sokucam herhalde...sorada inş bi bebeğimiz olcak..
çok istiyoruz çokkkkkkkkkkkkkkkkkk:ecrin_bebek:
ne demek tatlım yaaa...
burda hepimiz birbirimize moral vermek için varız dimi? :)
canım ya Şeniz
şimdi ilacım elime geldi adısı DOSTINEX 0,5mg
1hafta ara ile sabah akşam alcakmışım-tatlicadiarzu-
umarım ii gelir...ayrıca minicik hap olmasına da sevindim kaydirigubbakcemile2