Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

senn adına çok sevndim inş dileğin olur bu ay:)allah daha kötü dertler vermesn bizlere..

canım benm prolaktinim 34 ama daha sonraki değerlerm dahada yüksek çıktı en son geçen ay yaaptırmıştım doktor dostinex verdi bu ay kullanmaya başladım bakalım nolucak doktorun dedine göre endişelncek bişiy yokmuş dostinexe devam et bu ay hamile kalmayı dene dedi sorun olmıcak meraklanma dedi ama ben ilacı alırken hamile kalmak istemiorum o ysden bu ayda korunmaya devam edicem dier ay hayırlısı ise prolaktin düşerse hamile kalmayı istiorum allah yardım etsn bizlere...sende yenimi çıktı bu sorun daha önceden varmıydı

canım evet stres bu hastalığın dier adıymış ben artık inanki hiç aklıma bile getirmiorum oluruna bıraktım elbet düşücek inatçı hormon:)

Ben 1,5 yıllık evliyim.Hamile kalmaya karar verdiğim için doktora gittim.Yapılan tetkiklerde prolaktin 63 çıktı.Tek sorun bu dedi doktor parlodel verdi.İlk defa geçen ay korunmadık.Ama hamile kalamadım.Bugün tekrar ölçtürdüm düştünü öğrendim.Sen hiç parlodel kullandın mı?

ınşallah düşer canım seninkide düşeceğine inanmak gerekiyo ilk önce.Dostinex in yan etkisi fazla mı?Parlodeli kullananlar yan etkisinden çok şikayetçi ama ben de sadece ilacı ilk içtiim gün oldu.Sonra hiç bi etkisi olmadı.ınşallah tez zamanda bebişlerimiz olur canım.

parlodel kullanmadım canım ama sanırım ikiside aynı dio doktorum amadostinexin daha etkili oldunu duymuştum gebeliktede ilk aylarda kulanmakta sakıncası yokmuş ama bunlar tabi sadece kulaktan duyma sözler en iisi doktorunun sana söylediği ve tavsiye ettiğidir yan etkisi bana aşırı derece ilk aldığımda baş ağrısı yaptı mr çektirdim göz sinirlerm üzernde lesyonlar bulundu bundan dolayı başağrılarım artmış şu an gözlük kullanıorum ve ilacı aldığım gün sürekli uyukluorum halsizlik yapıo aşırı derecede..canım geçen ay hamilekalamadım demişsin bi baktır istersen yumurtalıklarına prolaktini yüksek olan kadınların tabi bu deyer bizimkilern daha üstnde olanlar için geçerli ama yumurtlama sorunu çıkıomuş ortaya bnde eyer önümüzdeki ay hamile kalamasam baktırmayı düşünüorum...

ben bişiy daha sormak istiorum sana bndeprolaktn sorunu çıktığından bu yana reglim çok kısa sürüo yani sadece ilk gün kanamam oluyo dier gnler çok az damla gibi bi sorunmu var acaba sennde böle oldumu canım ya((((((((

Doktora gittiğimde muayenede vajinal ultrason ile bakmıştı.Bi sorun yok dedi sanırım yumurtalıklara bakmıştır o zaman yine de gittiğimde söylerim doktora.Parlodelin gebelikte bir sakıncası yok dedi doktor.Hamile kalınca bırakırsın dedi.Geçmiş olsun sana da canım inşallah aşacağız bu derdi.

inşş canım bnde en kıs azamanda baktırmak istiorum ama çokta çekiniorum bu alttan muayenelr beni strese sokuyo:1no2:

Canım benim de ilaç kullanmaya başladıktan sonra reglim azaldı.İlk iki gün çok oluyorum diğer günler çok az oluyo bende de.Bu sorunu öğrenmeden önce bende hiç adet düzensizliği yoktu ilaç da düzenimi bozmadı zaten.Sanırım ilacın etkisinden korkmayalım iyi düşünelim canımkaydirigubbakcemile5

inşş canım bnde en kıs azamanda baktırmak istiorum ama çokta çekiniorum bu alttan muayenelr beni strese sokuyo:1no2:

İnan benim kadar doktordan korkan bi insan gittiyse herkes gider.Korkulacak birşey yok çekinme hiç .Bir an önce baktır inşallah bi sorun çıkmaz.Çıkarsa da bir an önce tedaviye başlarsın.Ben daha önceden gitmediğime pişman oldum valla..

bndede ölydi canım hep aynı gün regli olurdum şimdi hem bir iki gün geri yada ileri atıyo hemde az sürüo dediğin gibi aklımıza kötü şeyler getirmeyelim herşey olucana varır allah inş güsel günler göstericek bizlere...a.s.

ewt doru sölüosun ama benmki korku deilde aşırı utangaçlık bir kaç kere mecbur kaldımıştım ozaman hiç bişiy gözüm görmedi tabi mecburdum acilegitmiştim amaşimdi böle olunca çekiniorum işte ii bi kadın jinekoloj istiorum ama bulamadım işini ii yapan birini erkek doktorlar daha başarılı gibi gelio bana ve daha ilgililer..inş canım bndede sorun çıkmas saol ii dileklern için:))))))

ınş. canım bence hiçbirşey çıkmıycak düşünme.Ben de hayatımda ilk defe jinekoloğa gittim ve erkek doktor tercih ettim.Erkekler daha başarılı bu alanda dediğin gibi daha ilgililer.Kadınlarda biraz kapris ve sinirli bi durum oluyo insan daha da çekiniyo o zaman.Muayene olduktan sonra sonucu bildir bana görüşmek üzere inşallah en kısa zamanda iyi haberlerle bir araya geliriz

inş canım hepimizin dilekleri gerçekleşir:Saruboceq:kendine çok ii bak sende en kısa zamanda bebiş haberlerini alırıs dualarım sizlerle grçç ttlımm:Saruboceq:

selam canım nerde oturuyorsun sen İstanbulun hangi yakasındasın ben anadolu yakasındayım

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLURSA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart regl oldu senağlama
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu senağlama
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 martregl oldu senağlama
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart regl oldu senağlama
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart regl oldu senağlama
10-)kelebek97..................20 martregl oldu senağlama
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu senağlama
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart hamiş :CüvCüv:
15-)nergis33....................:20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz

Okuyaman arkadaslar varsa tekrardan gönderiyorum ....İnanın hersey bizim elimizde o yğzden içinizi ferah tutun ..

progesteron tahlili tam olarak ne için isteniyor kızlar..
benim değerim normal çıktı..
açıklarsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…