Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Arkadaşlar benim önceden normaldi düşükten sonra fırladı. Alakası var mıdır düşüklee?

iyi akşamlar arkadaşlar ben 7 yıl öncede ölçtürmüştüm o zaman evli değildim prolaktinim gene yüksekti ama o zaman daha yüksekti 450miydi ne tam hatırlamıyorum o zaman beyin mrı çektirmiştim ama

zannedersem ki bu düşük stres gibi şeyler prolaktini tetikliyor sonuçta düşükte de psikolojik bir sorun yaşıyorlar onunla bağlantılı olabilir bence

Şuan kaç prolaktininin.Hangi ilacı kullanıyosun

canım geçmiş zaman inaki beynimde bişeyler gördüler mi hatırlamıyorum ama o zaman yasmin diye bir doğum kontrol hapı vermişleri ve düşmüştü ama şimdi bebiş istediğimiz için ve prolaktindn dolayı bebiş olmadığı için dostinex kullanıyorum bir de hayıt otu suyu içiyorum takviye olarak bakalım hayırlısı bir baktıracam 1 hafta sonra prolaktinime ne olmuş görecez hep birlikte

prolaktinime gelince 1 ay önce ölçtürdüm 31di fazla yüksek değil benim seeviyem ama doktor engeller diyor

prolaktinime gelince 1 ay önce ölçtürdüm 31di fazla yüksek değil benim seeviyem ama doktor engeller diyor

Ben de ilk defa geçen ay tanıştım bu prolaktin derdiyle.63 çıkmıştı.1 aydır parlodel kullanıyorum.Dün tekrar ölçtürdüm 10 a düşmüş çok sevindim.Seninkide düşmüştür emin ol.Bakalım bu ay bebişim olcakmı hiç olmayacak diye bazen umutsuzluğa kapılyoru:1no2:

inşallah olur bitanem ya sen kalbini ferah tut burdaki herkesin tek dileği emin ol ki bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak hepimiz o anı sabırsızlıkla bekliyoruz kalbini ferah tutu bakalım benim zıpır yaramaz prolaktinim bu sefer ne seviyede çıkacak bu ay çok yoruldum tahmin etmiyorum düşük çıkacağını ama tahlillere bakcez artık:teytey:

ayyyy yarın adet olmam gerekiyor umarım olmam da şu ilaçları içmek zorunda kalmam bebişim beni bulur inşallah:Saruboceq:

İnşallah seninkide düşük çıkar canım yorgunlukla alakası yoktur belki çünkü ben testi yaptırmadan önce ev taşıdım yani çok fazla yoruldum.Testini sabah aç karnına yaptır en güvenilir sonuç o zaman alınyomuş

canım ya zaten geçende aç karnına yaptırdım ama bu ay bir garibim bakalım ne olacak eğer bu seferde yüksek çıkarsa diğer sefer önce bir lokantaya gidip tıka basa yiyip sonra tahil yaptıracam :sm_cool:

canım inş gerek kalkmasda bebişin gelir bu ay hastanelerde dolanmak insanı daha çok stres yapıo allah yardım etsn ii haberler verirsin inşş:1hug:

kıslar ya bu arada ben bugün yine doktordaydım baş ağrılarım için mr gösterdik bi beyin cerrahına büük ihtimalle ilaç tedavisine başlıcaz yarın hastanedeyim daha deyaatlı açıklama yapıcak ve ilaç yazıcak sigortadan yararlanalım die çalıştığı hastaneye çağırdı yani kıslar üç ay daha bebek yok bana((aslında başağrılarımın geçmesinide çok istiorum çünkü artık dayanamıorum inannın allah dahakötüsünü vermesn diorum tabiki genede beni çok yıpratıo gözlük filan işe yaramadı sanırım bi ara iyiydim üç gün kadar şimdi yine başladı bu akşamda dostinexi alıcam yatarken alıorum başağrısı yapmasın die bakalım allah hayır etsin sonumuzu inşş:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım umarım ağrıların en kısa zamanda düzelir doktorun verdiği ilaçlar eminimki sana iyi gelecektir kendine dikkat eta.s

tşk elifcim sen nasılsın yazılarını okudum gerçi ama yinede sorım dedim neler yapıosun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…