selam canım nerde oturuyorsun sen İstanbulun hangi yakasındasın ben anadolu yakasındayım
Arkadaşlar benim önceden normaldi düşükten sonra fırladı. Alakası var mıdır düşüklee?
zannedersem ki bu düşük stres gibi şeyler prolaktini tetikliyor sonuçta düşükte de psikolojik bir sorun yaşıyorlar onunla bağlantılı olabilir bence
Şuan kaç prolaktininin.Hangi ilacı kullanıyosun
prolaktinime gelince 1 ay önce ölçtürdüm 31di fazla yüksek değil benim seeviyem ama doktor engeller diyor
Ben de ilk defa geçen ay tanıştım bu prolaktin derdiyle.63 çıkmıştı.1 aydır parlodel kullanıyorum.Dün tekrar ölçtürdüm 10 a düşmüş çok sevindim.Seninkide düşmüştür emin ol.Bakalım bu ay bebişim olcakmı hiç olmayacak diye bazen umutsuzluğa kapılyoru:1no2:
inşallah olur bitanem ya sen kalbini ferah tut burdaki herkesin tek dileği emin ol ki bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak hepimiz o anı sabırsızlıkla bekliyoruz kalbini ferah tutu bakalım benim zıpır yaramaz prolaktinim bu sefer ne seviyede çıkacak bu ay çok yoruldum tahmin etmiyorum düşük çıkacağını ama tahlillere bakcez artık:teytey:
progesteron tahlili tam olarak ne için isteniyor kızlar..
benim değerim normal çıktı..
açıklarsanız sevinirim...
İnşallah seninkide düşük çıkar canım yorgunlukla alakası yoktur belki çünkü ben testi yaptırmadan önce ev taşıdım yani çok fazla yoruldum.Testini sabah aç karnına yaptır en güvenilir sonuç o zaman alınyomuş
değerin normalse gusel canım...pregesteron o ay yumurtlama var mı yokmu onu gosterıyo ve bıldıgım kadarıyla 5 ve altındakı degerler yumurtlama olmadıgına 5 ve 10 arası yumurtlama olduguna 10 ustu kalıtelı yumurtlama olduguna umarım yardımcı olmusumdur mesela en son benım 13.20 dı doktorum ıı demıstı ama olmadı bu ayda bılıyosun artık çatlamadılarmı off bılmıyorum zaten buay son olmassa doktor maceram baslıyo ve sanırım yumurtlama takıbı olcaksenağlama
kıslar ya bu arada ben bugün yine doktordaydım baş ağrılarım için mr gösterdik bi beyin cerrahına büük ihtimalle ilaç tedavisine başlıcaz yarın hastanedeyim daha deyaatlı açıklama yapıcak ve ilaç yazıcak sigortadan yararlanalım die çalıştığı hastaneye çağırdı yani kıslar üç ay daha bebek yok bana((aslında başağrılarımın geçmesinide çok istiorum çünkü artık dayanamıorum inannın allah dahakötüsünü vermesn diorum tabiki genede beni çok yıpratıo gözlük filan işe yaramadı sanırım bi ara iyiydim üç gün kadar şimdi yine başladı bu akşamda dostinexi alıcam yatarken alıorum başağrısı yapmasın die bakalım allah hayır etsin sonumuzu inşş:Saruboceq: