- 19 Mart 2008
- 594
- 3
o minnacık hap varyaaaa..... delikafadulden
bütün değeri düşürüyor...
senin değerin kaçtı canım?
benim değerim 24.25 ng/mL :çok üzgünüm:
çokmu kötüü:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o minnacık hap varyaaaa..... delikafadulden
bütün değeri düşürüyor...
senin değerin kaçtı canım?
benim değerim 24.25 ng/mL :çok üzgünüm:
çokmu kötüü:çok üzgünüm:
kızzzzzzzzz.. delikafadulden
sen ne diyosun...
normal sınırlar içerisinde..
25 ten yukarısı yüksek sayılıyor..
benim şuan 65
65 mi :1shok:
o zaman varya benimki hastane ortamı gerdi beni ondan öle çıktı kesinnn
baksana benimki senin kine göre gayet normal gibi delikafadulden
ay inş çocuumm olur ya:ecrin_bebek:
çok saoll Şeniz
arkadaşlar selam.benim prolaktinim yüksek tedaviye başlicam yrn doktara gidiyorum hatta. merak ediyorum ilaçları hangi ilacı verceni bilmiorum daha ama yan etki çok oluyormuş mesela ne gibi yan etkiler oluyor kaç ay sürer devi ilaçlar nsl kullanılıyor?
arkadaşlar selam.benim prolaktinim yüksek tedaviye başlicam yrn doktara gidiyorum hatta. merak ediyorum ilaçları hangi ilacı verceni bilmiorum daha ama yan etki çok oluyormuş mesela ne gibi yan etkiler oluyor kaç ay sürer devi ilaçlar nsl kullanılıyor?
ya yazıyı okudumda tok karnına yaptım tahilileri onun etkisi olurmu acaba bide öglendi ya
canım senin için çok sevindim.. güzel bir kontrolden geçeceksin ne güzel. hem doktorunuda sevmişsin, bu çok önmeli.. ama o çayları anlamadım, tıp doktorumu verdi o çayları.. tam olarak bana açarmısın nedr onlar :uhm:
burda oyle oluyo canım
ilaç vermektese hastanelerin eczanelerinde yapılan yada sağlık b. onaylı yerlerde yapılan çaylar var.
3 yudumluk sıcak su ile karıştıp içiliyo ve bunu doktorlar veriyo,kafana göre gidip alamıyosun
zaten ilaçların hepsi bitkilerden yapılıyo ne varki kimyasallarda ekleniyo içine ama burda kimyasal olmadan bildiğin poşet çay gibi yada oralet gibi karışım halinde veriliyo doktor tarafından
doremicim merhaba canım