Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

teşekkür edrim hayırlı olur inş doremi:1hug::1hug:

canım hoşgeldin aramıza...
senindemi prolaktin sorunun var?değerin kaç peki?

önceleri vardı ilaç kullandım en son düşmüştü 2 kutu daha ilaç kullandım şimdide ilaç kullanmıyorum düşmüştür diye test de yaptırmadım ama adetim düzeldi şimdi 2 seferdir
günü gününe oluyorum

canım yinede tahlil yaptırsan iyi olur bence..
bak benim adetlerimde maaşallah düzenli günü gününe oluyorum ama prolaktinim bu ay 65 çıktı.. yani illaki adet düzensizliği yapacak diye birşey yok..
2 ayda bir tahlil yaptırıp kontrol altında tutacağın bir hormon bu maalesef..

peki tahlile adetimin 3, günümü gidicem yoksa adet li değilkenmi gidicem çünki dr um ilk gittiğimde adetli değilken test yaptırmıştı şimdide adetinin 3, günü aç karnına gel diyor anlamadım valla

peki tahlile adetimin 3, günümü gidicem yoksa adet li değilkenmi gidicem çünki dr um ilk gittiğimde adetli değilken test yaptırmıştı şimdide adetinin 3, günü aç karnına gel diyor anlamadım valla

canım bu pek farketmiyor ama doktorun adetliyken gel dediyse adetliyken git canım. belki yanında bir kaç test daha yapacaktır kontrol amaçlı?

heralde bu ay umutlu bekleyiş umutsuzlukla sonuçlanacak sanırım adet olacam belirtileri baş gösterdi

saol canım sanada iyi tatiller.. nasılsın bakalım?[/QUOTE]

aman nasıl olayım canım ya heralde hasta olacam moralim bozuksenağlama

gögüslerim şişti bir de 10 gündür bir kasık ağrısı anlatamam sana doremi kudurttu beni

akıntında varmı :)))))))))
birde bel ağrısı???
:sm_cool:

bunlar hamişliğede işaret biliyosun..

hayatım akıntım var bel ağrısı da eğer iş yaparsam yorulursam oluyor ama göğüslerim 5 gündür falan baya şiş bilmiyorum ama sanmıyorum mide bulantım falan yok ama

hayatım akıntım var bel ağrısı da eğer iş yaparsam yorulursam oluyor ama göğüslerim 5 gündür falan baya şiş bilmiyorum ama sanmıyorum mide bulantım falan yok ama

daha öncede adet olmadan önce göğüslerin şişiyormuydu ben göğüslerdeki değişiklikleri hamilelik belirtisi biliyorum ne zamandır bebek istiyorsunuz

canım mide bulantısı hemen olmaz kiii.. hem o mide bulantıları bizim normalde yaşadığımız mide bulantıları gibi değil, o kadar berbat ki sana anlatamam.. ve bu bulantılar 6. haftada anca başlıyor. benim 6+4 ken başlamıştı...
adetime bir kaç gün kala göğüslerimin üstüne yatamamıştım çok acıyorlardı ve belimde ağrı vardı, akıntım desen o da öyle.. hep wc ye gidiyordum adet oldum diye ama sadece akıntı oluyordu..
yani ben sana yazdım bak sen düşün artık
:1rolleyes:

:hooray:

halecim burda buldum senı.prolaktı yüksek cıkınca gögüslerde kasıntı oluyormu?benım adetıme yakım cok kasıntı oluyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…